Samsung Galaxy S3 yardım !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar kamera sesını napdıysam kapanmıyor.''Şayet Root yetkiniz var ise system/media/audio/ui klasöründeki (shutter sound) olan dosyasının uzantısını .ogg.bak olarak değiştirmeniz gerekiyor. Bu işlemden sonra kameradan çıt çıkmaz '' diyorlar telefonu rootladım (No-frills CPU,ROM manager Cwm SuperSu,Titanuım backup hepsi calısıyor) ama bu dedıklerını nasıl yapacam yardım system dosyasına nerden gırecem ? :thumbdown:

aoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cok sagol kardesım oldu :) Sende olmasan napacayık wallahi :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yaklaşik bir aydir s3 mini kullaniyorum. Iki önce eşim beni aradiğinda meşgule düşürmüşüm gibi olmuş. Eve gelince test ettik hakikaten öyle. Arama kayitlari kisminda aramiş gözüküyo ve mavi renkli ortasinda çizgi olan küçük daire gözüküyor. Bu günde başka bir arkadaşim arayincada aynisi oldu. Benim aramamda bir sorun yok. Nasil çözüm bulabiliriz.

Jagler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırım o kişiler reddedilenler listesine alınmış. Rehberde isimlerini basılı tutup çıkan menüde "red. listesinden" kaldırın şıkkına tıklayın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende babamı engellemiştim ynlışlıkla sayende onu listeden çıkarttım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba s3 kullanicisiyim nasil yaptiysam bilmiyorum ama yapikredi den gelen kredi karti hesap ekstremi açamiyorum html uzanti olduğu için bir türlü değiştiremiyorum!!!bu konuda yardimci olursaniz sevinirim...