Samsung Galaxy S3 Sorunları Hakkında

gdoll59030

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar yakın zaman ıcerisinde galaxy s3 almayı düşünüyorum. ama internette yaptıgım birkac arastrma sonucu cogu kısı sikayetçi. yok ses gelmiyor ekran dandik kırık vs vs.. acıkcası ben boyle birşey yasamak ıstemıyorum bu hataların nedeni nedir ve hepsiburada gittigidiyor gibi saglam bir siteden alsam gene bu sorunlarla karsılasabilirmiyim ? s3 ile ıphone 4s arasında kalmıstım ama s3e kanım dha cok ısındı smdı boyle hatalar yuzundende vazgecmek istemiyorum ??

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Ekrana dikkat edersen kirilmaz. Bazi S3 lerde 2-3 ay gectikten sonra telefonda yavaslamalar ve internette gezerken donmalarla karsilasanlar oldu. S3 biraz sans isi,sansliysan sorun cikmaz. S3 gibi bir telefonu internetten almani tavsiye etmem. Teknoloji marketine git elinle telefonu incele bir sorun olursada en azindan yuz yuze gorusebilecegin birileri olur.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
merhaba arkadaşlar yakın zaman ıcerisinde galaxy s3 almayı düşünüyorum. ama internette yaptıgım birkac arastrma sonucu cogu kısı sikayetçi. yok ses gelmiyor ekran dandik kırık vs vs.. acıkcası ben boyle birşey yasamak ıstemıyorum bu hataların nedeni nedir ve hepsiburada gittigidiyor gibi saglam bir siteden alsam
gene bu sorunlarla karsılasabilirmiyim ? s3 ile ıphone 4s arasında kalmıstım ama s3e kanım dha cok ısındı smdı boyle hatalar yuzundende vazgecmek istemiyorum ??

Forumda sgs3 hakkinda bir cok konu var, asagidaki linte sordugun soruya verilen cevaplari bulabilirsin.

Ilgili konular.

merhaba arkadaşlar yakın zaman ıcerisinde galaxy s3 almayı düşünüyorum. ama internette yaptıgım birkac arastrma sonucu cogu kısı sikayetçi. yok ses gelmiyor ekran dandik kırık vs vs.. acıkcası ben boyle birşey yasamak ıstemıyorum bu hataların nedeni nedir ve hepsiburada gittigidiyor gibi saglam bir siteden alsam
gene bu sorunlarla karsılasabilirmiyim ? s3 ile ıphone 4s arasında kalmıstım ama s3e kanım dha cok ısındı smdı boyle hatalar yuzundende vazgecmek istemiyorum ??

Samsung galaxy s3 u teknosa gibi kendini kanitlamis yerleden satin alman en akillicasi olur, hic degilse bir problem ciktiginda kapisini calacak bir yer olur. Telefonu satin aldigim sirada sigortalattim, dusse de sigorta parayi oduyor, yillik 76 euro ya sigortalatmistim. Sen de bu sekilde yapabilirsin, hic degilse sorun cikiyor mu, bir tarafi eksik mi gibi sorularla kendi canini sıkmazsın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde s3 üm var memnunum fakat çok büyük bi problemim var sürekli para yüklediğimde güncelleme yaparak paramı hemen bitiriyor buna artık bi çare gelmesini istiyorum yardımcı olursanız çok seviniriim teşekkürler

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
benimde s3 üm var memnunum fakat çok büyük bi problemim var sürekli para yüklediğimde güncelleme yaparak paramı hemen bitiriyor buna artık bi çare gelmesini istiyorum yardımcı olursanız çok seviniriim teşekkürler

Hava durumu vs güncellemeleri yapıyor telefon dolayısıyla internete bağlandığı için para gidiyordur internet ayarlarınızı kapatırsanız böle bir sorun yaşamazsınız ki s3 aldınız mı internette şart bence.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Daha onceden S3 de cektigim resimleri aninda via ile, fb ye yukleyebiliyordum. Simdi yukletmez oldu, sebebi nedir, nasil cozerim bu sorunu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum kilitlendi ve konuşmaya başladı çift tıkla ve kaydır diyor ama ne kadardenesem olmuyor ne yapabilirim