Samsung galaxy s3 pil ömrü

safakmete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce samsung galaxy s3 aldım telefonu kullanmadan yarım saatde %5 pil yiyor bu normal mi? (Cevaplarınız için teşekkürler)

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Tel.i kullanmadan demişsin bu pek normal değil. Home (fiziksel tuş) tuşuna basılı tut ve çıkan ekrandan sağ altta çöp kutusuna dokun uygulamaları kapatmış olursun bir de öyle gör bak.

safakmete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tel.i kullanmadan demişsin bu pek normal değil. Home (fiziksel tuş) tuşuna basılı tut ve çıkan ekrandan sağ altta çöp kutusuna dokun uygulamaları kapatmış olursun bir de öyle gör bak.
bunu oyundan veya netten çıktığımda her zaman yapıyorum

safakmete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki yarım saatde kaç şarj yemesi gerekir

arslanav

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim yaklasik 12.5 saatte yuzde 25 felan yiyor nete baglanip isim varsa hallederim yarim saat kadarda face bakarim mail felan cikarim oyun pek oynamam yaklasik 12.5 saatin 7yada 8 saatide kulaklikla radyo dinkerim en fazla yuzde 30 gitsin arti gunde ortalama 10 dakkada konusma yaparım lakin benim sorunumda şarj olmasinda 3 4saati buluyor pirizde dolmasi sarj 0 ken 1 bilemedin 1.30 saat

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Yarım saat içerisinde % 1 bile olmamalı.

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Benim One bıraktığım zaman 10 saat civarı %3 yiyor uçak modunda. Sıfır mı aldın ikinci el mi?

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Ya arkadaş bu tarz telefonların şarj tutmadigini biliyorsunuz hâlâ şarj ile uğraşanlar var :)

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Ya arkadaş bu tarz telefonların şarj tutmadigini biliyorsunuz hâlâ şarj ile uğraşanlar var :)

Bir akıllı telefonun şarjı yarım günde de bitebilir. Gerekli ayarları yaparsan 1.5 gün de dayanabilir. Ortada böyle bir gerçek varken neyin eleştirisini yapıyorsun?

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Bir akıllı telefonun şarjı yarım günde de bitebilir. Gerekli ayarları yaparsan 1.5 gün de dayanabilir. Ortada böyle bir gerçek varken neyin eleştirisini yapıyorsun?

Tamam sen gerekli ayarlarını yap. Ekranı parlaklığını en düşüğe getir, mobil veri, wifi açma, müzik dinleme. Sana 3 gün gider. :D

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
-sabah işe giderken serviste yarım saat fm radyo ya da mp3 dinlerim, aynı zamanda internete girerim.

-akşam eve dönüş yolunda 1 saat fm radyo ya da mp3 dinlerim, aynı zamanda internete girerim.

-bizim şirkette bilgisayarda girdiğin web sayfaları kayıt altına alınıyor. o nedenle gün içerisinde telefondan foruma ve başka sitelere girdiğim olur.

-akşamları facebook'a vs. cep telefonundan girerim.

-bazen bir kız denk gelir, yoğun whatsapp kullanırım.

ekran parlaklığı %40 ve otomatik,
mobil veri ve senkronizasyon açık kullanırım.

yoğun bir kullanımım var bu yüzden şarj benim için önemli