Samsung Galaxy S3 Oyun ile İlgili Problemim var.

hsnbrtu4597

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bazı oyunlar ( özellikle büyük boyutlu oyunlar) yüklediğimde açılmıyor. bastıgım gibi kapanıyor. Telefon dil ayarı falan değiştirin deidler yaptım ama olmadı ne yapabilirim. Asphalt 7 MC3 gibi oyunlar şuan söylediğim sorunu veriyor. Oyuna giremıyorum anında kapanıyor. :(

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
En güncel versiyonlarını yüklediniz mi apkların?

hsnbrtu4597

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bu konulara biraz bilgisizim. Google playden yükledim ve telefonu alalı 1ay oldu başka bişi yapmadım ne yapmam gerekir

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Dostum çalışması lazım bir de orjinal almışsın telefonu fabrika ayarlarına döndürüp denedin mi peki?

hsnbrtu4597

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fabrika ayrlarına döndürsem yüklediğim oyunlar uygulamalar silinir mi üstad ( değitşrdiğim titreşim zilsesi ayarı falan silinir onları biliyorum)

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Evet herşey silinir fakat zaten orjinal aldıysanız kayıtlı olduğunuz hesaptan tekrardan indirebilirsiniz diye biliyorum..

Reaksiyon puanı
2,148
Bende de bu sorun var da ben CyanogenMod 10 kullanıyorum diye böyle oluyor diye düşünüyordum üstünde durmadım, sen telefona dokunmadım diyorsun ve böyle bir sorun var ilginç.

hsnbrtu4597

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dokunmadım derken oyunlar falan indirdim tabi ama ayarlarını hiçdeğiştirmedim. O kadar içli dışlı değilim zaten. Tüm oyunlarda yapmıyo büyük yer kaplıyanlarda oluyor hepsindede olmuyor. İlginç bişey.

Evet herşey silinir fakat zaten orjinal aldıysanız kayıtlı olduğunuz hesaptan tekrardan indirebilirsiniz diye biliyorum..
Teşşekürler dostum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gecenlerde s3 alldım 2 hafta olmadı ınternete gırıo ancak lords and knıghtsı acmıo sebebını bılen varmı oyuna tıklıorum cevrımdısı hatası verıo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
oyunları açamıyorsanız fabrika ayarlarına döndürmeniz gerekir tek çözüm bu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede var s3mini kullanıyorum ama siz bi androidi güncellemeyi deneyin