Samsung Galaxy S3 Mini Düşüniyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GhostX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar "Samsung Galaxy S3 Mini" almayı düşüniyorum S3 Mini kullanan arkadaşlar yorumlarınız nedir şarj olarak hız olarak tavsiye edermisiniz ayrıca ürün almanyadan yurtdışından getirmem burada pasaport işletmek gerektiriyormu samsung telefonlar için sıkıntı olmuyor vs diye söyleniyor ama doğrumudur teşekkürler.

:flowers:

darkagresif06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardes bak ben kullanmiyorum ama cok arastirdim, kendi segmentinde guzel bir telefon bataryasi olsun islemcisi olsun cpu su olsun super bir telefon. Simdi burda zeki biri cikar xperia p der. Ama sen onlara bakma xperia p kullanicisi cok az s3 mini yeni cikmasina ragmen daha fazla kullanicisi var. Pasaport meselesine gelirsek 100 tl ye kayit yapiliyor. Yaptirmazsan telefon kapanir kullanamazsin yani imei kaydi yaptirman gerekiyor. Sormak istedigin birsey varsa sorabilirsin.

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kardes bak ben kullanmiyorum ama cok arastirdim, kendi segmentinde guzel bir telefon bataryasi olsun islemcisi olsun cpu su olsun super bir telefon. Simdi burda zeki biri cikar xperia p der. Ama sen onlara bakma xperia p kullanicisi cok az s3 mini yeni cikmasina ragmen daha fazla kullanicisi var. Pasaport meselesine gelirsek 100 tl ye kayit yapiliyor. Yaptirmazsan telefon kapanir kullanamazsin yani imei kaydi yaptirman gerekiyor. Sormak istedigin birsey varsa sorabilirsin.

Yorum için teşekkürler pasaport kayıt hakkım olmadığı için sorun orada başkada pasaport yok imei atılmıyormu bu telefonlara çözümü varmı yokmu tam olarak bunu öğrenmek istiyorum.

SponTane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yalan soylemıs gıbı olmıyımde bi forum sitesinde duydum yakın bı zamanda kacak getirilen telefonlara guncelleme verılmıcekmıs . Oyle duydum .

leonfrt

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Dostum bence almaya değer ben s3 kullaniyordum onu sattim mini aldim ( tabi pismanda oldum) ama hızı olsun nette dolasması olsun gayet iyi isinma kasilma vs hiç yok neredeyse.. pasaport kaydına gelince ben telimi kaçak aldım pasaport kaydi yoktu aldigim yerde 10 dk içinde imei attilar 1.5 aydir kulllaniyorum hic kapanmadi ama pasaport kaydi daha garantili ömür boyu kapanmama garantisi var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung dışındaki tüm telefonlar pasaporta işlenmelidir fakat samsungların pasarporta işlenmesine veya türkçe sürüm vs eklemeye gerek yoktur bunlar zaten samsungda bulunmaktadır bu arada en çok tavsiye edeceğim telefon samsung s3 mini olmuştur yardım edebildiysem ne mutlu bana kardeşim :)