Samsung Galaxy S3 Mini 4.1.2 Geldi Hemen Yükleyin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan har3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

har3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Samsung Galaxy S3 Mini 4.1.2 geldi arkadaşalar.Aşağıdaki adımları uygulayın S3 mininiz artık 4.1.2 [:'(]

1.Önce bilgisayarınıza Kies'i indirin ve kurun. Gerekli driver’ları size sağlayacaktır.
2.Güncelleme dosyasını buradan indirin.
3.İndirdiğiniz dosyaları bilgisayarınıza çıkartın.
4.ODİN uygulamasını indirip kurun.
5.Odin’i bilgisayarınızda açın.
6.Telefonunuzu kapatıp download modunda açın.
7.Galaxy S3 Mini Download modu Ses Kısma+Home+Güç tuşlarına aynı anda basarak açılıyor.
8.Download modundaki akıllı telefonunuzu Odin açıkken bilgisayarınıza USB ile bağlayın.
9.Telefon ve bilgisayar bağlandığında Odin size bir uyarı verecektir.
10.Uyarı verse de vermese de Odin üzerindeki ID:COM kısmının sarı olup olmadığını kontrol edin.
11.Eğer sarı olmadıysa driver’ları cihazınızdan yükleyip buraya kadarki adımları tekrarlayın.
12.Odin üzerinden PDAkısmını seçin.
13.Güncelleme dosyasını seçip start’a basın.
14.Odin’de başka değişiklik yapmayın.
15.Yükleme bittikten sonra Odin uygulamasında pass ve ardından restart uyarılarını göreceksiniz.
16.Akıllı telefonunuz kendini yeniden başlattıktan sonra USB bağlantısını kesebilirsiniz.

Olur da kurulum esnasında Odin kilitlenirse programı kapatın, USB kablosunu çıkartıp S3 Mini’yi yeniden başlatın. Bataryayı çıkarıp yeniden takın ve işlemlere ilk basamaktan başlayın. Ayrıca işlem sonunda Galaxy S3 Mini sürekli yeniden başlarsa (boot loop) bu kez cihazı recovery mod’unda başlatmanız gerekecek. Bunun için Home+Ses Açma + Güç düğmelerine basılı tutmanız gerekiyor. Açılan menüden Wipe data factory reset ve wipe cache partition seçeneklerini seçip, +++go back+++ ve reboot system now dediğinizde sistemin sorunsuz çalışıyor olması lazım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Senin attığın firmware Endonezya, Malezya, Singapur, Filipinler ve Vietnam için geçerli. Ona göre indirin.

har3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
turkiyey Endonezya aynı pek fark yok dil türkçe

Leon_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncellemeyi yaptım fakat yazılımda bi fark göremedim. Klavyede eşleşen kelimeler iyileştirilmiş, kilit ekranında ufak bir değişiklik var. Bahsedilen multi window, bildirim alanı özelleştirme gibi önemli yeniliklerin hiç biri yok. Aşağıdaki linkte bahsedilen firmware ile sizin vermiş olduğunuz firmware arasında fark var mı? Boyut olarakta fark var.

http://bestandroidstuffs.com/install-xxall4-android-4-1-2-firmware-on-galaxy-s3-mini-i8190.html

Nevzat25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncellemeyi yaptım fakat yazılımda bi fark göremedim. Klavyede eşleşen kelimeler iyileştirilmiş, kilit ekranında ufak bir değişiklik var. Bahsedilen multi window, bildirim alanı özelleştirme gibi önemli yeniliklerin hiç biri yok. Aşağıdaki linkte bahsedilen firmware ile sizin vermiş olduğunuz firmware arasında fark var mı? Boyut olarakta fark var.

http://bestandroidstuffs.com/install-xxall4-android-4-1-2-firmware-on-galaxy-s3-mini-i8190.html

Ben yüklemedim türkiyeye gelene kadar yüklemiyecem çünkü anlam rom işinden felan

har3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Evet var sürüm varmı o daha güncel olması lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonu aldım çok birşey yapmadım 13 saat dayanıyor en fazla normal mi? yardım edin lütfen. servisemi vermeliyim??

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
asya bölgesi çıkan romlarda tr dil genellikle olmaz.. indirip kuracak arkadaşlar buna dikkat etsin..

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
telefonu aldım çok birşey yapmadım 13 saat dayanıyor en fazla normal mi? yardım edin lütfen. servisemi vermeliyim??
Ekran ışığını kısık tut gerekmedikçe interneti açma 20 saati rahat bulursun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
batarya durumu : mobil veri + wifi sürekli açık erkran ışıgı %70 arka planda facebook açık 20 saat (müzik çalar açıkken aynı durumda 10-12saat) veri dolasımı ve arkaplan uygulamarı kapalı 30-35 saat(ekran ışığı %40) --- herşey sonuna kadar kapatılmış hali rahat 2 gün gidiyor. günlük telefon görüşmem en az 1 saat. Herhangi yüksek performans gerektiren oyunda ise en fazla 5 saat Not: hala %8 şarj var :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
juicedefender ultimate kullanın %180 oranında etkileme yapabiliyo 19 saat sürekli konuşarak bitirdim telefonun şarjını :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaş bu güncelleme dosyasını nerden seccez yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar, spot s3 mini aldım..nasıl güncelleyeceğim?bide bu kies,odin cart curt nedir yaw:s

S

SDN Okuru

SDN Okuru
interneti 3g den 2 g ye(edge) ye alın yavas olur ama ısınızı görür. lakin şarz cok farkettiriyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaw arkadas biri yokmu yardim ediecek bu s3 mini usb takimiorum hafiza kartina muzik atayim diorum ne yaptimsa bilgisayar gormedi varsa tercubeli bir arkadas yardim edebilirmi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar bnm tel IMEI güncelleme yapsam sorun olurmu ??

Reus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar güncelleme yaptım hic bi değişiklik yapmamışlar sadece yeni kelimeler ve kilit ekranında değişikler olmuş hec begenmedim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
uğraşılmasına hiç gerek yok. Direk ayarlara gidip Telefon Bilgileri (i simgesi olan) bir bölüm var. Orada en üstte Yazılım Güncelleştirme var ona tıklayın sonra en üstte Güncellemeleri Denetle var ona tıklayın geldiyse indirme başlar zaten...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kısaca telefonu hiç kullanmayalım biz :) bendede s3 mini var 14 saat zar zor buluyor .s

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar s3 mini yeni kullanmaya başladım aldıktan 1 hafta sonra güncelleme yaptı ve artık mesaj yazarken whats app da dahil tuş sesi çıkıyor ve ses ayarlarından tuş sesinin kapalı olmasına rağmen sonuç aynı lütfen yardımcı olun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
olm bn telefonu alalı 3 ay oldu günde 2 -3 defa şarz oluyo %100 e doluyo diyo telefonu alıyorum 2 dk geçmeden şarz %30 da ayrıca dayandığı en fazla 1 saat :crying: