Samsung galaxy s3 güncelleme

Tzigany

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar samsung galaxy s3 e android güncellemesi geleceği söyleniyordu fakat halen böyle bir durum gerçekleşmedi 4.2.1 de kaldik s4 güncellemesi gelecekti ... Bu durum hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
4.1.2 de kaldi su anda uzeeinde çalışıliniyor hatalar duzelip tekrar guncellecegini düşünüyorum and 4.3 e yok gene gelmezse herhalde 4.4 ile verirler artik ve benim tahminim 4.4 kitkat galaxy s3 un alacagi son güncelleme olacak

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Geçen sene ön sipariş ile avuç dolusu para verdiğim s3e doğru dürüst güncelleme gelmediki zaten.sonynin launcherini kurduk .yüklü gelen birsürü uygulamayıda ayarlarladan etkisiz hale getirdik o şekilde birşeye benzedi biraz.geçen günde gittim iphone 5s aldım .note 3 hoşuma gidiyordu ancak samsungta hep birşeyler eksik yada fazla anlamadım gitti.

Tzigany

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Doğru söylüyorsunuz bende bu telefonu aldım alalı hala aynı yazılım ne zaman yetkililer ilginelecekler anlamadım gitti ve bu telefon çıktığı zaman herkes imrenerek bakardı şuan 3310 dan farkı kalmadı herkesin elinde bir el atmalari lazım bir güncelleme şart ...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yeni haberler var s3 guncelleme dagitimina yeniden baslanmis sammobilede oyle yaziyordu anladigim kadariyla birde mart yada nisanda 4.4 gelecekmis