Samsung Galaxy S3 ARIZA Patch Hatası Yardım.

byzirvex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Bu Hatayı Alıyorum Ne Yapmam Lazım Yardımcı Olurmusunuz Lütfen Bilenler Yardımcı Olsun. İyi Akşamlar. :wub: SHİFTDELETE.NET :wub:

j190s.png

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
dostum apaçık belli , telefonunu root edip cwm ile bunu flaslaman gerekiyor.. root etmeden ve uygulamaya root yetkisi vermeden bunu kuramazsınki zaten

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş nasıl yapıcam elinde bi link varsa verirmisin

byzirvex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş ne yapmam gerekiyo bilgim yok acaba yardımcı olabilirmisin elinde link varmı ?

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
canım kardeşim eğer clockworkrecovery de flaslama yapmayı bilmiyorsan karışma derim , haa biliyorsan önce telefonunun romuna uygun root dosyası indir , root et , sonrasında recovery menüsüne girip sd karta attığın bu yamayaı görüp , ona geleceksin eve telefona flaslıyacaksın.. bunu yaptıktan sonra şebeke gelecektir

byzirvex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim telefona android 4.1.2 yüklicem ve telefon klon oldugu için büyük bi ihtimal hata alacagım ve bu program lazım onun için biraz yardım edersen biraz bişiler öğrenim

Reaksiyon puanı
2,148
Programı yapan adamın açtığı konuda flashlama şeklinde değil de apk şeklinde olduğu yazıyor. Yani rootlaman yeterli. Root hakkında bilgi sürüyle sitede vardır.

byzirvex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rootlamayı nasıl yapıcam yardım edin lütfen

byzirvex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cok teşekkür ederim kardeşim denicem

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
cok teşekkür ederim kardeşim denicem

Öncelikle telefonu root et, root ettikten sonra marketten linkini verdiğim uygulamayı indir

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.busybox.installer&hl=tr

indirdikten sonra uygulamayı aç , root yetkisi için izin isteyecek senden , izni ver yani tamam de..

daha sonra uygulamayı yeniden aç ve şu yönergeleri takip edersen şebeken gelmiş olacak

üstteki linkten marketten indir uygulamayı , sonrasında Advanced seçeneği ile install yapsınlar. /system/bin kısmını /system/xbin olarak değiştir kurarken ilk ana ekranda.

Reaksiyon puanı
2,148
Demek çakma imeili s3 sorununu bizim memleketten biri çözdü he valla arızaya tebrikler. :)

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Demek çakma imeili s3 sorununu bizim memleketten biri çözdü he valla arızaya tebrikler. :)

aynen öyle , gaziantepli bir arkadaş yaptı, bunu 4 ay önce yaptıydı ama zipli olarak flaslıyordun o zaman.. şimdi uygulamasınıda apk olarak çıkarıp markete bile koymuş helal olsun valla :)

byzirvex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
root et derken android kurmaya flnmı deniyo ?

Reaksiyon puanı
2,148
root et derken android kurmaya flnmı deniyo ?

android kurmak? :)
root atmak kullanıcının telefonun her dosyasına erişebilmesi demek, uygulamaların telefonun sistem dosyalarına ulaşabilmesi demek, tabi bunu kötü anlama sen izin vermeden kimse bir yere ulaşamaz

bu program da sistem dosyalarıyla alakalı olduğu için root izni istiyor, yukarıdaki işlemleri yaparsan halledersin videosu da var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bu verdiginiz busybox programı ne işe yarıyor benimde speadtrum işlemcili s3dede sebeke sorunu varda

devrimsahms

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim bu program ne işe yarıyor benimde samsung s3 speadtrum işlemcili bi telefonum var ve sebeke sorunu var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar 4.2.2 agda kayıt sorunu yaşıyorum yardımcı olursanız sevınırım 4.3 yukledım hıc memlun deılım donma kasma gıbı sorunlar yasadım onun ıcın 4.2.2 yukledım agda kayıtlı deıl sorununu çözemedım nasıl yapacam bu konuda bılgısı olan yardımcı olsun lutfen