Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
canım kardeşim eğer clockworkrecovery de flaslama yapmayı bilmiyorsan karışma derim , haa biliyorsan önce telefonunun romuna uygun root dosyası indir , root et , sonrasında recovery menüsüne girip sd karta attığın bu yamayaı görüp , ona geleceksin eve telefona flaslıyacaksın.. bunu yaptıktan sonra şebeke gelecektir
kardeşim telefona android 4.1.2 yüklicem ve telefon klon oldugu için büyük bi ihtimal hata alacagım ve bu program lazım onun için biraz yardım edersen biraz bişiler öğrenim
Programı yapan adamın açtığı konuda flashlama şeklinde değil de apk şeklinde olduğu yazıyor. Yani rootlaman yeterli. Root hakkında bilgi sürüyle sitede vardır.
indirdikten sonra uygulamayı aç , root yetkisi için izin isteyecek senden , izni ver yani tamam de..
daha sonra uygulamayı yeniden aç ve şu yönergeleri takip edersen şebeken gelmiş olacak
üstteki linkten marketten indir uygulamayı , sonrasında Advanced seçeneği ile install yapsınlar. /system/bin kısmını /system/xbin olarak değiştir kurarken ilk ana ekranda.
aynen öyle , gaziantepli bir arkadaş yaptı, bunu 4 ay önce yaptıydı ama zipli olarak flaslıyordun o zaman.. şimdi uygulamasınıda apk olarak çıkarıp markete bile koymuş helal olsun valla
android kurmak?
root atmak kullanıcının telefonun her dosyasına erişebilmesi demek, uygulamaların telefonun sistem dosyalarına ulaşabilmesi demek, tabi bunu kötü anlama sen izin vermeden kimse bir yere ulaşamaz
bu program da sistem dosyalarıyla alakalı olduğu için root izni istiyor, yukarıdaki işlemleri yaparsan halledersin videosu da var
slm arkadaşlar 4.2.2 agda kayıt sorunu yaşıyorum yardımcı olursanız sevınırım 4.3 yukledım hıc memlun deılım donma kasma gıbı sorunlar yasadım onun ıcın 4.2.2 yukledım agda kayıtlı deıl sorununu çözemedım nasıl yapacam bu konuda bılgısı olan yardımcı olsun lutfen