Samsung Galaxy S20 tanıtım etkinliği

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Samsung Galaxy S20 tanıtım etkinliğini izlemek için aşağıda ki bağlantıları takip edebilirsiniz..

Samsung'un resmi yayını:

Barış Özcan'ın yayını:

Takip ederken bizlerle fikirlerinizi paylaşmayı unutmayın..

Son düzenleyen moderatör:

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Hocam SDN canlı yayın yapmayacak mı ?

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
S20 serisi tam bir canavar olmuş. Fiyatları maalesef daha da uçuk.

S20 ultraya alternatif olarak benzer fiyata katlanabilir telefon olan Z Flip de tanıtıldı.

Görmez olaydık hocam o kamera tasarımları ne, Apple'dan özür dilemek lazım :D
S20 ultra daha da beter. Biri kullansa sanki parmağı kep kameraya değecek gibime geliyor :(

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
S20 serisi tam bir canavar olmuş. Fiyatları maalesef daha da uçuk.

S20 ultraya alternatif olarak benzer fiyata katlanabilir telefon olan Z Flip de tanıtıldı.

S20 ultra daha da beter. Biri kullansa sanki parmağı kep kameraya değecek gibime geliyor :(
Aynen. S20 serisi mükemmel olmuş özellikle s20 ultra versiyonu.

baby_face_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
2020 itibariyle kamera konusu artık nirvanaya ulaştı. Küçücük alet 8K video çekiyor inanılmaz. Son kullanıcı olarak İnovasyonu artık farklı alanlarda görmek istiyorum. Apple olsun, Samsung olsun Xiaomi olsun bütün markalar şık telefonlar çıkartıyorlar. Dışarıdan bakıldığında gerçekten hepsi sanat eseri, lakin ben binlerce lira cihaza para verip neden kılıf kullanmak zorunda kalıyorum? Cam paneller parmak izi bırakır ve kayganlaşır elde tutulmaz, full ekran ok ama ergonomi sıfır... 10 sene önce de telefonu hergün şarj ediyorduk yine hergün şarj ediyoruz. Uzun lafın kısası artık inovasyonu batarya ve materyallerde görmek istiyorum. Cihazlar çok iyi, hayırlı geceler.