Samsung galaxy S2 Oyun Hakkında!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.Dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
mrb arkadaşlar ben galaxy S2 cihazıma apkmania sitesinden defense zone 2 oyununu indirdim site ingilizce olduğu için pek anlamıyorum sitenin alt bölümünde oyunun kurulumu full yapma işlemi için bi açıklama yapılmış dedğim gibi ing. olmadığı için pek anlayamıyorum gerçi biraz bakındım oyunu kurdum ama full yapamadım aşağıya sitede yazan açıklamayı ekliyecem sizden ricam ingilizcesi iyi olan biri varsa bana oyunu nasıl full yaparım anlatabilirmi Simdiden TŞK:

Instruntions :

1. Install APK
  2. Copy 'net.defensezone2' folder to sdcard/Android/obb
  3. For full version Copy 2 files in TB RAR and Restore 'Data only' Download TB File
  4. Turn off Wifi and launch​
    then Game

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
güncel

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
mrb arkadaşlar ben galaxy S2 cihazıma apkmania sitesinden defense zone 2 oyununu indirdim site ingilizce olduğu için pek anlamıyorum sitenin alt bölümünde oyunun kurulumu full yapma işlemi için bi açıklama yapılmış dedğim gibi ing. olmadığı için pek anlayamıyorum gerçi biraz bakındım oyunu kurdum ama full yapamadım aşağıya sitede yazan açıklamayı ekliyecem sizden ricam ingilizcesi iyi olan biri varsa bana oyunu nasıl full yaparım anlatabilirmi Simdiden TŞK:

Instruntions :

1. Install APK
  2. Copy 'net.defensezone2' folder to sdcard/Android/obb
  3. For full version Copy 2 files in TB RAR and Restore 'Data only' Download TB File
  4. Turn off Wifi and launch​
    then Game

1-Apkyi kurun.
2-net.defensezone2 dosyasını sdcard/Android/obb klasörüne kopyalayın
3-Emin degilim ama galiba data ve backup dosyaları aynı rar'da buradan indirebilirsiniz.
4.Wifi'ı kapatın ve oyunu çalıştırın :)

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ya işte o 3 numaradan bahsettiği dosyaları nere atcam

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
peki tşk.