Samsung Galaxy S2 mi Lg Optimus 4x HD mi ?

dobrucalı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet arkadaşlar bu telefonlardan birini alacağım ancak kararsızım düşünceleriniz benim için önemli yardımcı olursanız sevinirim

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
4x kullananların en büyük şikayeti şarj ve ısınma. Bunlar önemli değil dersen güzel telefon.

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Tegra 3 var 4xde,gram tavsiye etmem.S2 alırsan daha iyi jb'de alacak

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
usta güncellemeyi pek dert etmiyorum ics yeter bana ama iki telefon hakkındada fazla bilgim yok :s

Günceleme olayı sıkıntı değil diyorsan ikisi arasında 4x hd daha güçlü bir telefon. Muhtemelen 4.1 güncellemesi alacaktır ama ne zaman :) Isınma olayında nvidianin tegra 3'ünden kaynaklı bir olay çok bilinmese de 4x hd nin ekranı çok iyi

Soru işareti koydum yani Xperia S olmaz mı demek istedim.

hım şimdi anladım ama arkadaş iki model arasında sormuş diye ne alaka dedim xperia s :)

yamuk31

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet arkadaşlar bu telefonlardan birini alacağım ancak kararsızım düşünceleriniz benim için önemli yardımcı olursanız sevinirim
bende çok düşündüm bu telefon arasında fakat s2 eski telefon bende 4x hd aldım ufak sorunlar yaşadım ama şuan bir problemi yok s2 biraz daha popüler o ayrı konu.Isınma olayına gelince pek problem olmuyor ayrıca kutu içeriği güzel.

dobrucalı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende çok düşündüm bu telefon arasında fakat s2 eski telefon bende 4x hd aldım ufak sorunlar yaşadım ama şuan bir problemi yok s2 biraz daha popüler o ayrı konu.Isınma olayına gelince pek problem olmuyor ayrı kutu içeriği güzel.
dostum tam aradığım adamsın yav nasıl telefon memnunmusun ufak sorunlar demişsin açarmısın biraz gerçekten gönlümde 4xhd var :)

yamuk31

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dostum tam aradığım adamsın yav nasıl telefon memnunmusun ufak sorunlar demişsin açarmısın biraz gerçekten gönlümde 4xhd var :)
inan ben s2 telefonunu çok araştırdım sonra tam alıcağım günün sabahı kalktım bir başlık açtım hiç haberim olmayan 4x hd yi önerdiler bende öyle çabuk karar vermeyen birisi olarak hızlı bir karar ile 4x i aldım.

sorunlara gelince :

1-batarya problemi yaşadım çok çabuk bitiriyordum inanılmaz derecede servise filan yolladım hatta problem yok dediler geri yolladılar bende diğer yedek bataryayı taktım güzel şarj ettim birazda dikkatli kullandım şuan normal kullanımda şarjı bitirmek istiyorum bitmiyor 1-1.5 gün az kullansam 2 günü filan buluyor.

2-güncelleme olayı LG firmasında sıkıntılı güncelleme ne zaman gelir allaha emanet bir durumda.Gerçi güncellemeye gerek duymuyorum şahsen.

özet olarak : ben tavsiye ederim hızlı telefon istediğini yaparsın sıkıntı olmaz kutu içeriği filanda güzel ben iyice bir bak derim.

dobrucalı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
inan ben s2 telefonunu çok araştırdım sonra tam alıcağım günün sabahı kalktım bir başlık açtım hiç haberim olmayan 4x hd yi önerdiler bende öyle çabuk karar vermeyen birisi olarak hızlı bir karar ile 4x i aldım.

sorunlara gelince :

1-batarya problemi yaşadım çok çabuk bitiriyordum inanılmaz derecede servise filan yolladım hatta problem yok dediler geri yolladılar bende diğer yedek bataryayı taktım güzel şarj ettim birazda dikkatli kullandım şuan normal kullanımda şarjı bitirmek istiyorum bitmiyor 1-1.5 gün az kullansam 2 günü filan buluyor.

2-güncelleme olayı LG firmasında sıkıntılı güncelleme ne zaman gelir allaha emanet bir durumda.Gerçi güncellemeye gerek duymuyorum şahsen.

özet olarak : ben tavsiye ederim hızlı telefon istediğini yaparsın sıkıntı olmaz kutu içeriği filanda güzel ben iyice bir bak derim.
Anladım saolasın babacan yardımın için

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
tegra 3 te kullanılan işlemci yanlış bilmiyorsam 40nm, yani boyut olarakta büyük ve ısınma sorunu var...Isınmanında zararları olduğu için tavsiye etmem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg 4xhd benimde ilgimi çekiyor ama bu telefon ve Xperia S ile gsm üzerinden görüntülü konuşma var mı ? sgs2 de var ama bunlarda var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende bu tlf aldım satıcı tavsiyesiyle daha 1 ay olmadı süphelerim var cünkü oyun anında tlf caldıgında kasıyor ekran devre dısı kalıyor sarz zaten cok kötü ve ısınma oyun net esnasında oluyor sanırım dahada sorunlar cıkar