Xperia S ?![]()
usta güncellemeyi pek dert etmiyorum ics yeter bana ama iki telefon hakkındada fazla bilgim yok :sNe alaka bu konuda Xperia S
Donanım olarak 4x hd ama s2 de android 4.1 olayı var.
Soru işareti koydum yani Xperia S olmaz mı demek istedim.Ne alaka bu konuda Xperia S
Donanım olarak 4x hd ama s2 de android 4.1 olayı var.
tegrayı nedense hep kötü olarak okuyorum yorumlarda bunun sebebi nedir acabaTegra 3 var 4xde,gram tavsiye etmem.S2 alırsan daha iyi jb'de alacak
usta güncellemeyi pek dert etmiyorum ics yeter bana ama iki telefon hakkındada fazla bilgim yok :s
Soru işareti koydum yani Xperia S olmaz mı demek istedim.
Xperia S ikisinden de iyi bir telefon ve oda 4.1 alacak.hım şimdi anladım ama arkadaş iki model arasında sormuş diye ne alaka dedim xperia s
Isınma sorunu var.tegrayı nedense hep kötü olarak okuyorum yorumlarda bunun sebebi nedir acaba
ısınmanın ekrana zarar verdiğini okumuştum doğrumudur acaba eğer öyleyse S2 tercih edeceğimXperia S ikisinden de iyi bir telefon ve oda 4.1 alacak.
Isınma sorunu var.
Xperia S'e de bir bak.ısınmanın ekrana zarar verdiğini okumuştum doğrumudur acaba eğer öyleyse S2 tercih edeceğim
baktım şimdi güzel aletmiş allah için ama 1400 lira diyor babacan çok pahalı yavXperia S'e de bir bak.![]()
Ben Akakçe'ye, Teknosa'ya filan baktım ama hemen hemen aynı seviyedeler.baktım şimdi güzel aletmiş allah için ama 1400 lira diyor babacan çok pahalı yav![]()
bende çok düşündüm bu telefon arasında fakat s2 eski telefon bende 4x hd aldım ufak sorunlar yaşadım ama şuan bir problemi yok s2 biraz daha popüler o ayrı konu.Isınma olayına gelince pek problem olmuyor ayrıca kutu içeriği güzel.evet arkadaşlar bu telefonlardan birini alacağım ancak kararsızım düşünceleriniz benim için önemli yardımcı olursanız sevinirim
dostum tam aradığım adamsın yav nasıl telefon memnunmusun ufak sorunlar demişsin açarmısın biraz gerçekten gönlümde 4xhd varbende çok düşündüm bu telefon arasında fakat s2 eski telefon bende 4x hd aldım ufak sorunlar yaşadım ama şuan bir problemi yok s2 biraz daha popüler o ayrı konu.Isınma olayına gelince pek problem olmuyor ayrı kutu içeriği güzel.
inan ben s2 telefonunu çok araştırdım sonra tam alıcağım günün sabahı kalktım bir başlık açtım hiç haberim olmayan 4x hd yi önerdiler bende öyle çabuk karar vermeyen birisi olarak hızlı bir karar ile 4x i aldım.dostum tam aradığım adamsın yav nasıl telefon memnunmusun ufak sorunlar demişsin açarmısın biraz gerçekten gönlümde 4xhd var![]()
Anladım saolasın babacan yardımın içininan ben s2 telefonunu çok araştırdım sonra tam alıcağım günün sabahı kalktım bir başlık açtım hiç haberim olmayan 4x hd yi önerdiler bende öyle çabuk karar vermeyen birisi olarak hızlı bir karar ile 4x i aldım.
sorunlara gelince :
1-batarya problemi yaşadım çok çabuk bitiriyordum inanılmaz derecede servise filan yolladım hatta problem yok dediler geri yolladılar bende diğer yedek bataryayı taktım güzel şarj ettim birazda dikkatli kullandım şuan normal kullanımda şarjı bitirmek istiyorum bitmiyor 1-1.5 gün az kullansam 2 günü filan buluyor.
2-güncelleme olayı LG firmasında sıkıntılı güncelleme ne zaman gelir allaha emanet bir durumda.Gerçi güncellemeye gerek duymuyorum şahsen.
özet olarak : ben tavsiye ederim hızlı telefon istediğini yaparsın sıkıntı olmaz kutu içeriği filanda güzel ben iyice bir bak derim.