Samsung Galaxy S2 için

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar aşağıda vermiş olacağım seçeneklerle ilgili görüşlerinizi alabilir miyim acaba?

Samsung galaxy s2 alıyorum inşallah androidturkiye.com'dan orada alırken bize sundukları bazı seçeneklerde var ve bunlarda paraya yansıyor.

1-Android v2.3 (Gingerbread) işletim sistemi ile geliyor telefon seçenekler arasında En son resmi android versiyonu+root yapımı var yani en son versiyonu yükleyipte gönderiyorlar bu paraya 50 lira kadar yansıyor sizce bu yaptırılmalı mı yani kendim androidden çok anlamam ama birkaç kurcalasam yaparım diye düşünüyorum ama yine de size bir sorayım dedim. Sizce en son sürümü onlar mı yüklesin yoksa ben telefonu elime alıp biraz zaman ilerledikten sonra kendim mi öğrenip yükleyeyim bana 50 lira fazla geldide ...

2-Bir diğer seçenekte yine telefon Android v2.3 (Gingerbread) işletim sistemi ile geliyor fakat buna ics yükleyipte gönderebiliyorlar fakat icsnin versiyonu olan "Android 4.0 Ice Cream Sandwich versiyonunun en sonuncusu olan 4.0.3 (LP7) versiyonu yüklenmektedir" 4.0.3'ü yüklüyorlar fakat internette azcık bakındım 4.3'ün eksileri varmış şarj konusunda özellikle sanırım 4.4 çıkmış 4.3'te ki eksileri düzeltmişler falan filan pek bilemiyorum öyle gördüm ama ne kadar doğru bilemiyorum sizce 1. seçenekten ayrı olacak ics 4.3 yüklenmeli mi gerçekten eksileri benim canımı sıkar mı ya da ilerleyen zamanda yine ben yükleyebilir miyim bu da fiyata 50 lira kadar yansıyor.

3-Son olarak ise bir dikkatimi çeken bir seçenek daha var. Tegra oyun driveri yükleme bu 3D oyunları oynamak içinmiş siz daha iyi bilirsiniz zaten bu da fiyata 30 lira kadar yansıyor sizce bunu onlara mı yaptırayım yoksa elime aldıktan biraz süre geçince ben yapabilir miyim ve yüklenmesi sizce çokta gerekli mi ? (Oyun oynamayı seven biriyim )

Telefonu detaylı olarak incelemek isteyen varsa diğer seçenekler de var onlara da bakmak isterseniz onlar hakkında da yorum yapmak isterseniz buyrun link : http://androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-s2-i9100/

Bu üç seçeneği de ben kendim yapabilirim gibi düşünüyorum ama yinede size bir sorayım dedim bilmediğim bir nokta falan vardır diye. Ayrıca bu aralar telefonlar ilgili çok konu açtım hani mesaj kasmak istediğimi falan düşünenler varsa yanlış anlamasınlar gerçekten birşey alana kadar eğer anlamıyorsan çok zorluk çekiyorsun acaba şöyle mi acaba böyle mi diye o yüzden de kusura bakmayın.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kardeş hepsini yaptırınca 100-120 TL arası değişiyor ve garantisi bitmiyor. Ben alacak olsam hepsini yaptırırdım ama sen alıyorsun istediğin şekilde alabilirsin.

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş hepsini yaptırınca 100-120 TL arası değişiyor ve garantisi bitmiyor. Ben alacak olsam hepsini yaptırırdım ama sen alıyorsun istediğin şekilde alabilirsin.

eh öyle de diyelim hadi son versiyonu yüklettim diye pişman olmamda ics v4.3 yüklü diye sonradan pişman olursam ?

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hiç bilmiyorum o zaman heralde Kargoyla telefonu gönderirsin onlar eski haline çevirip geri yollarlar.

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Telefonu aldıktan sonra, bilgisayara samsungun sitesinden veya telefonun kutusundan çıkan cdden kies proğramını yükledikten sonra telefonu bilgisayara bağladığında sana en güncel yazılımı yüklüyümmü dicek sende evet dediğinde telefonun güncellenmiş olcak.Sanırım s2 için en son rom. 4.0.3 onu yüklemiş olcaksın yani.bunun için para vrmeye bence gerek yok :)Bide kiesle güncelleme yapmak garantiyi etkilemiyor.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Telefonu aldıktan sonra, bilgisayara samsungun sitesinden veya telefonun kutusundan çıkan cdden kies proğramını yükledikten sonra telefonu bilgisayara bağladığında sana en güncel yazılımı yüklüyümmü dicek sende evet dediğinde telefonun güncellenmiş olcak.Sanırım s2 için en son rom. 4.0.3 onu yüklemiş olcaksın yani.bunun için para vrmeye bence gerek yok :)Bide kiesle güncelleme yapmak garantiyi etkilemiyor.
Evet sonunda bilen birisi geldi çokta zor değilmiş.

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Tam dediğin o olayı gördüm evet oh iyi o kısmı atlattık :) peki 4.0.3 ün artısı eksisi 4.0.3 şarj süresini falan etkiliyormuş diye okudum da

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tegra driverda örnek olarak burda anlatım var.Telefonla biraz haşır neşir olduktan sonra kendinde yükleyebilirisin.

Bu sorunda halloldu baya baya rahatladım :) Allah razı olsun herkezden ya

Tegra driverda örnek olarak burda anlatım var.Telefonla biraz haşır neşir olduktan sonra kendinde yükleyebilirisin.

Bende s2 olmadığı için o konuda bi bilgim yok malasef.

Bende s2 olarak görmedimde ics4.3 ün artıları eksileri diye bakmıştım orada görmüştüm öyle