Samsung Galaxy S2 Gorilla Glass Hakkında

joker007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar Samsung Galaxy GT-I9100 almayı düşünüyorum.
Forumda bi konuda gorilla yok diye bi forumda gördüm kafam karıştı birine sordum tanıdık o dedi 1.serilerde vardı ondan sonra ki ler de yok gorilla dedi peki nerden öğrenebilirim samsung turkiye facebook sayfasına yazmıştım var dedi ama alırken adam var dedi ben nasıl anlıcam bana satılanın gorilla olmadığını gorilla değilse test yaparsam evde çizilirse param boşa gider lütfen biri açıklık getirsin yardım ederseniz çok sevinirim

maxmotives

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben galaxy s2 sahibiyim ve geçen sene eylül ayında almıştım. Telefonumun ekranı gerçekten çok sağlam çıktı. Yere düşürdüm paramparça olması gereken ekran sapasağlam kaldı çizik bile yoktu ama telefonumun çevresi kılıf kullamadığım için hasar gördü. Yeni nesil s2 leri bilmiyorum ama benimkisi böyleydi yani.

joker007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan satılanlarda gorillasız olabilme ihtimali ne kadardır samsung aramıştım var dedi ama satılan yere göre değişebilir mi ?

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok canım kesinlikle gorilla gllas olmama ihtimali %0 olmama gibi bir şey olamaz. orjinal olduğu sürece.

elyn_noyt

Asistan
Reaksiyon puanı
1
dostu öyle bişey olabilirmi ya telefonun ekranını adamlar gorillas diye üretiyor satıyor ki birinde var birinde yok demek saçmalık aynı telefonsa hepsinde vardır diilse yok tur benimde s2 var ekran tabiki gorillas ama gorillasta yüzde yüz çizilmez diye bişey yok tek fark çizilme ve darbelere karşı çok daha dayanıklı normal bir ekrana göre

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Benim şahsi görüşüm, Türkiyede gorilla class diye satılan telefonların hiçbirinde gorilla class yok, kimse alınmasın, sadece bu durum Türkiye de oluyor, maliteti düşürmek ve daha fazla fiyata satmak için yapılan bir kurnazlık ve üçkağıtçılıktır, siz hiç gördünüzmü, corilla class telefonlarda ekran çizilme testi, yurt dışında yapılan bir sürü test var, hiçbirini Türkiye de görmedim :hammer:

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Gorilla Glass olmama ihtimali yok diyenler bence yanılıyorlar. Açın araştırın. Çok kolay bir şekilde ekranını çizen insanlar var. Ben de bir Galaxy S2 kullanıcısıyım ve o mesajları okurken şaşırıyorum. Ama bir değil iki değil. Unutmayın ki bu camlar kırılmasın diye değil çizilmesin diye yapılıyorlar.

Telefonumu ilk çıktığı aylarda Almanya'dan gelen bir cihaz olarak aldım. Arka kapak hariç sorun yaşamadım. Sivri materyal düştü üzerine, cebimde yanlışlıkla anahtarla birlikte yer aldı, iki kere sağlam bir şekilde yere düştü. Şükür ki şu ana kadar ne kasasında bir çizik var ne de ekranında. Arka kapaktaki problem de yedek pil kullanıp gün aşırı kapağı söküp takmamdan kaynaklanıyor.

joker007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bsl8k.jpg

Cevabımı aldım rahat rahatladım sordum :D

Peki kullanan arkadaşlar memnun mu 2000mphlik alsam taksam kasa kalınlaşıyormuş öyle mi ?

joker007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bsrvc.jpg

Samsung müşterilerine çok ilgilidir kanıt cevap hemen geldi buyrun ssde