Samsung Galaxy S2 çeşit ve çeşitleri varmış yardım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sonozan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sonozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefon konusunda kafamdaki soru işaretlerini giderdim Galaxy s2 yi almaya karar verdim. Sonra Galaxy s2 nin 4-5 çeşidi olduğunu farkettim.
İ9100 - İ9100G - Galaxy s2 hd lte - Galaxy s2 epic Anlam veremedim bunlar arasındaki farkları biliyormusunuz? (türkiyeye gelenlerin ekranını gorilla glas kaplı değil hemen çiziliyor diyede duydum) bu işin aslı astarı nedir? konu ile alakalı bilgi sahibi olan arkadaslardan yardımlarını bekliyorum saygılar.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Türkiye'de sadece klasik s2 bulusun hiç uğraşma
haaa eğer dersenki ben yurtdışından alırım
o zaman kiyasla diye bir site var karşılaştırma yerlerine teker teker yazıp bak bakalım kim kazancak
kardeş bu arada Türkiye'yi küçük harfle yazmışsın onu düzeltirsen sevinirim:D

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Türkiyede G ve P modelleride satılıyor onlar biraz daha ucuza satılmakta güncelleme almayacaklarını ve işlemcisinin farklı olduğunu duymuştum alacaksan I9100 olmasına dikkat et

sonozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki gorilla glas konusunda sölenenler doğrumu asılsız mı? (ilk yorum düzeltme konusunda sorun var galiba düzeltemiyorum buda bilinsin yanlıs anlasılmak istemem)

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hocam Türkiye'dekilerin arasında bir fark olduğunu düşünmüyorum al bir tane.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
adamlar çeşit olsun diye isim değiştirip aynı telefonları sunmuyorlar, gözle görünür donanımsal ve yazılımsal farklar var değişik modeller arasında, sen klasik i9100'den şaşma bence

emroza44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar galaxy s3 de de böyle bişi yok dımı ben beyaz rengını bonubon.com dan sipariş vericem

khajiit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S2 nin G modelleri türkiyede satılmıyor. sanırım g modellerinin işlemci hızı ve ram'i daha düşük. zaten türkiyede sadece normal I9100 lar satılıyor o konuda şüphen olmasın.gorilla glass'a gelince s2 lerde gorilla glass var ama s3 gorilla glassla karşılaştırıcak olursan s3 ekranı fena ezer s2 yi ben telefonu almanyadan aldım ve ordaki arkadaşım s2 ekranında koruyucu felan kullanmıyo adam hava atmak için ekranda sigarasını söndürdü ve tel 1 yıllık olmasına rağmen gram çizik yok.

Fortress

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G modeli 4-5 ay önce darty de web üzerinden satılıyodu hala varmı bilmiyorum. Normal s2'den 300-400 tl daha ucuzdu fakat kime sorsam sakın alma dedi.