Samsung Galaxy S2 açılmıyor

OglumBakGit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iyi gunler SDN forum ailesi. Bugun sabah saatlerinde telefonum gayet iyi calisiyordu. Facebooktan babama mesaj attim hatta ardindan telefonu cebime geri koydum. Hicbiryere carpmadim, bi darbe almadi. Ayaga bile kalkmadim. Bi 10-15 dakika sonra elime aldigimda acilmiyordu. Bataryasi doluydu. Yine her ihtimale karsi sarja takiyim dedim pil ekrani bile gelmedi. Bataryayi cikarip taktim olmadi. Diger yedek bataryalari denedim yine hicbir tepkime yok. Ne yapmam lazim acil yardim edin nolur kaldim Italya'larda telefonsuz :(

merts

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bence sen göster bir Telefoncuya

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Seninle aynı olmayabilir ama benim de başıma geliyordu bazen. Öncelikle pili 1 dakika kadar telefondan sök. Cihaza taktıktan sonra pilin temas ettiği yerlerin güzelce oturduğuna emin ol. Güç tuşuna ekran gelene kadar durmadan bas. Belki 30-40 saniye kadar. Eğer bunlar işe yaramazsa benim cihazı çalıştıran yönteme gelelim. Yine pili sök 15-20 saniye dinlendir. Pili cihaza taktıktan sonra sırasıyla ses kısma+home+güç tuşlarına bas ve bunu yaparken hiçbirini bırakma. Yani üç tuşa birlikte basıyor olacaksın. Eğer cihaz açılırsa download moduna girecek. Download modunda gelen ilk ekranda ses kısma tuşuna basarsan cihaz kendini yeniden başlatacaktır. Umarım yardımcı olur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sa kardeşim benimkindede aynı şey oldu bugün lütfen bi yardım et bana tel no'm 0544 804 54 61 lütfen rica ediyoru naptın düzeldimi bi ulaş bana facemde Taha Anıl Perinli aci yardımıngerek :(:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonda aynısı.aynı sorunu bende yaşadım bugün ama açamıyorum :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy s2 leri kapanan arkadaşlarım ben samsun servisinde teknisyenim. anlattığınız arıza galaxy s2 lerde rastlanan klasik arızadır. tek çözümü vardır. ana kart üzerindeki supervızor denilen türkçe tabiriyle power entegresi ve pil şarj entegresinin değişmesi gerekmektedir. cihazı açma fırsatı bulan arkadaşlar belki görmüşlerdir; anakartın ince kısmının ilk size bakan kısmında metal hafzanın yanında ki ufak entegrenin yanındaki çip drenç oksitliymiş gibi görünür işte bu anlattığım iki parçanın arızasını meydana getirir. yani kısaca teknik servis yolu gözüküyor!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar. sadece pil şarj entegresinin değişmesi yeterli midir? aynı sorunu şu an bende yaşıyorum. tamirinin şehirdışında ve 20 gün kadar süreceği belirtildi. arıza tespiti olarak da telefonun şarj etmediği ifade edildi. batarya da ise bi sorun yok. yedek parçayı ben temin etmek istesemnereden ve ne kadar maliyetle alabilirim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar benim tlefon s2 açıyorum samsung galaxys2 yazısı geliyor yeniden sar etmeye geçiyor acaba sorunu nedir...... rot mu ne öyle birşey atılması gerekiomus sizce nedir....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:sleep:
Ben Tefon Aldım Acılmıyo yeni aldım sorun nedir format atılırmı fıyat nedir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm ustam ben ısparta yalvacta telefon dukkanım var elimde 2 tane s2 var bu cıhazları 2ci el olarak sattım cıhazlar 4 5 ay sonra geri geldi sattığım cihazlara garanti verdiğim icin geri aldım teknik servis bölümüm var ama bu arzaları tam teşekküllü çözemedim benimle irtibata gecer yarımcı olursanız sevinirim.
tel no:05397614848

cobra32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy s2 leri kapanan arkadaşlarım ben samsun servisinde teknisyenim. anlattığınız arıza galaxy s2 lerde rastlanan klasik arızadır. tek çözümü vardır. ana kart üzerindeki supervızor denilen türkçe tabiriyle power entegresi ve pil şarj entegresinin değişmesi gerekmektedir. cihazı açma fırsatı bulan arkadaşlar belki görmüşlerdir; anakartın ince kısmının ilk size bakan kısmında metal hafzanın yanında ki ufak entegrenin yanındaki çip drenç oksitliymiş gibi görünür işte bu anlattığım iki parçanın arızasını meydana getirir. yani kısaca teknik servis yolu gözüküyor!

slm ustam ben ısparta yalvacta telefon dukkanım var elimde 2 tane s2 var bu cıhazları 2ci el olarak sattım cıhazlar 4 5 ay sonra geri geldi sattığım cihazlara garanti verdiğim icin geri aldım teknik servis bölümüm var ama bu arzaları tam teşekküllü çözemedim benimle irtibata gecer yarımcı olursanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorunu bende yasıyorum banada yardım edin lütfen.6saat oldu s4 kapandı hiç açılmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim s2 de çalışırken anında gitti bazen açıyor bazen açmıyor 2 ci el almıştım yarin aldığım yere geri vereceğim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardes benimde kacak s2 plus var ekran elimdeyken beyaz cizgiler geldi ve gitti hersey calisiyor ama ekran yok ne yapmam gerek acil bi yardimci olabilirmisin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler bendede anyısıo luyo sonra telefoncuya götürdüm düzeldi bi kaç hafta sonrada galeriye girmemeye basladı alan yok diyor ama var 16 gb lık hafıza kart aldım yinede olmuyor bıktım bu ikinci s2 ım napabilirim aldıgım adamda hep kotu telefonlar satıyoo babama diyorum ama nafıle:devil:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben denedim yine galaxy s ıı yazıp durdu ne yapmamız gerekir

dwrs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar s2 şarj olmuyor sorunununz için 2 yöntem var tabi sarj aletinizin ve şarj soketinizin doğru çalıştığına inanıyorsanız ve piliniz yeniyse tek sorun supervizör yani şarj ünitesinin arızsıdır.Bu sizin evde (eğer elektronikçi değilseniz) çözebileceğiniz bir şey değildir fakat yardımcı olması açısından s2'lerde çok görülen bu problemin videosunu gönderiyorum.Servise götürdüğünüzde ilk buna baksınlar zamandan tasarruf edersiniz. http://www.youtube.com/watch?v=9Xc4eBQJZzs Umarım sorununuza çare olur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim ki başlatılıyor ama ekran açılmıyor tekrar telefonu açıyor ve bunu hep tekrarlıyor ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz:bored:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
GALAXY S2 var bende ama durup dururken kapandı ve açılmıyo şarj olmuyor ara sıra şarj işarete çıkıyo sönüyo batarya alsam acılırmı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:crying:ya benim de telefonuma bir şey oldu açılmıyor ekranda çizikler var ve ilk açtığımda telefonda karıncalanmalar oldu telefoncular tamir edebilir mi
bu benim en sevdiğim telefondu :'( daha sonrada turuncu kıvılcım gibi bir şey çıktı ve şimdi açılmıyor. Bataryası ve sim kartını çıkardım açmayı denedim şimdide hiç açılmıyor ..lütfen cevap verin:helpsmilie::crying:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Acil yardım edin edin benim telefonumda açılıyor ama samsung ekranında kalıyor işliyor ve telefon ısınıyor ne yapmalıyım:helpsmilie:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu sorun bendede var arkadaslar .. "kernel panic upload mode" diye bi sey geliyor tel acilmiyor . eski haline geri gelirmi ? bi coxumunu bulan arkadaslar varmi ???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaw bende düne kadar güzel kullanıyordm bügün telefonu kapanıyordu hep bende hep açıyordum açtıgım gıbı hemen kapanıyor sonra bidaha açmak istedim ama telefon açıldıgında s2 yazıyorya orda dondu hiçbirşey olmuyor