Samsung Galaxy S10 plus Mi Huawei p30 pro Almaliyim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Czmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Samsung Galaxy S10 plus veya Huawei p20 pro mu almaliyim

• Samsung Galaxy S10 plus

Kullanılan: 15 93.8%
  • Huawei p30 pro

Kullanılan: 1 6.3%

• Kullanılan toplam oy
    16

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Herkese selamlar. forumdan epey uzak kaldim ama bi konuda danismam gerek sizlere.
aradim taradim bu hususta konu olmadigindan konu acma geregi duydum

özellikle P30 kullanan varsa eksi ve eksiklerini ögrenmeyi cok istiyorum cünkü;
haftaya telefon alicam ve Samsung Galaxy S10 plus veya Huawei p30 pro mu almaliyim emin degilim

karsilastirma sitelerinde donanim ozelliklerini inceledim. ucuk kacik fark yok. pil, ram , ekran ki ekrani devasal olsun istemesem de 2si de büyük cihazlar
aradaki en büyük fark kamera ve Huwai orda ön plana cikiyor ama sirf kamera yüzünden tercih etmeli miyim bilmiyorum
P30 daki eksik veya eksi yanlarini asiri merak ediyorum. o konuda da beni aydinlatirsaniz ayriyeten sevinirim

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Herkese selamlar. forumdan epey uzak kaldim ama bi konuda danismam gerek sizlere.
aradim taradim bu hususta konu olmadigindan konu acma geregi duydum

özellikle P30 kullanan varsa eksi ve eksiklerini ögrenmeyi cok istiyorum cünkü;
haftaya telefon alicam ve Samsung Galaxy S10 plus veya Huawei p30 pro mu almaliyim emin degilim

karsilastirma sitelerinde donanim ozelliklerini inceledim. ucuk kacik fark yok. pil, ram , ekran ki ekrani devasal olsun istemesem de 2si de büyük cihazlar
aradaki en büyük fark kamera ve Huwai orda ön plana cikiyor ama sirf kamera yüzünden tercih etmeli miyim bilmiyorum
P30 daki eksik veya eksi yanlarini asiri merak ediyorum. o konuda da beni aydinlatirsaniz ayriyeten sevinirim
S10 plus ustun oldugu taraglari ekrani rami islemcisi gpu su on kamerasi her yondrn iyi arka video performansi
P30 pro ustun oldugu yerler
Pil performansı arka kamera zoom hizli sarj

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
S10 plus ustun oldugu taraglari ekrani rami islemcisi gpu su on kamerasi her yondrn iyi arka video performansi
P30 pro ustun oldugu yerler
Pil performansı arka kamera zoom hizli sarj
arka kamera konusu zaten p30 un net üstün oldugu nokta. aslinda hizli sarj konusunda da aralarinda bi ucurum yok. genel olarak huawei markasina yabanciyim hic kullanmadim. kronik bir sorun veya genel bi sikintisi var mi?

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Sar değeri huaweinin de yuksek olduğunu simdi gordum samsung hep düşük. Sar değeri için de samsung tercih ederdim.

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
İki telefonda iyi ufak tefek farklılıklar var bunlar normal kullanıcının fark etmeyeceği farklar iki telefonda sağlam tabi düşürmemeye özen göstermelisin onun dışında bir problem oluşacağını düşünmüyorum..

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Hangisini alırsan al diğerini aratmaz bu cihazlar. Batarya konusunda çok uçurum yok hızlı şarjda da samsung rakiplerine oranla biraz geride ama bence idael süre bana göre. Kamera konusu tartışılır ama huawei renkleri yapay veriyor. Artıları da var tabi 50x zoom ama her gün kullacağın bir özellik değil bana biraz boş geliyor. Gece modu kısmı da huawei daha iyi ama samsung da geliştirecektir kendini.

stackman

Asistan
Reaksiyon puanı
135
S10+'da stereo hoparlör de var. Ayrıca kulaklık performansı da çok iyi.
Çok pahalı amiral gemisi alıyorsun ama hâlâ mono hoparlör var P30 Pro şaka gibi.

remaz3442

Asistan
Reaksiyon puanı
51
s10 plus bence amiral gemi olarak huawei'yi tercih etmek için biraz daha zamana ihtiyaç var bence

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,460
Samsung Galaxy S10+ almanızı öneririm :)

dramaticalien480

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
İkisi de kaliteli telefon. Karşılaştırmalardan baktığım kadarı ile samsung daha iyi. Kamera'da karanlık da huawei evet muhteşem sonuçlar veriyor ama gündüz çekimlerinde gereksiz sararma var. Huawei de yakınlaştırma 30x diyorlar. Video tarafında ise samsung stabilite olarak hero black 7 seviyesinde. Eğer instagram kullanıyorsan samsung kameraya özel bir uygulama koymuş oradan bozulma olmadan fotoğrafı paylaşabiliyorsun. Ekran olarak samsung tabiki. Servis olarak huawei den iyi yorumlar geliyor. Samsung servisini seven yok.