Oyun Dunyası
Öğrenci
Yakında yenı bir telefon alacağım S10 düşünüyorum ne gibi eksileri ve artıları var?
S10 batarya ve islemci(exynos) dışìnda güzel cihaz.Benim önerim s10 u snapdragon 855 li alman.Android dünyasìnda en iyi i$lemci Qualcomm işlemcisidir.Samsung Amerika,kanada,kore de snapdragon kullanìr,diğer ülkelerde sorunlu exynos kullanìr.Bizim ülkemizde bazı yerlerde snapdragon i$lemcili satìlır.Snapdragon 855 li S10 alìrsan tek kaybìn Samsung garantisi olur (ülkemizdeki snapdragon lu s10 lar ithalatçı garantili) Samsung garantisi çok çok önemliyse S10 lite al.Samsungun kendi garantisinde snapdragon işlemci sunduğu tek cihaz.Yakında yenı bir telefon alacağım S10 düşünüyorum ne gibi eksileri ve artıları var?
Teşekkürler. Bataryası çok dayanmıyor mu? 1 gün dayanabilir mi?S10 batarya ve islemci(exynos) dışìnda güzel cihaz.Benim önerim s10 u snapdragon 855 li alman.Android dünyasìnda en iyi i$lemci Qualcomm işlemcisidir.Samsung Amerika,kanada,kore de snapdragon kullanìr,diğer ülkelerde sorunlu exynos kullanìr.Bizim ülkemizde bazı yerlerde snapdragon i$lemcili satìlır.Snapdragon 855 li S10 alìrsan tek kaybìn Samsung garantisi olur (ülkemizdeki snapdragon lu s10 lar ithalatçı garantili) Samsung garantisi çok çok önemliyse S10 lite al.Samsungun kendi garantisinde snapdragon işlemci sunduğu tek cihaz.
Exynos lu S10 bir günü çıkartìyor,çìkartmasìna da cihazì kullanmadığìnìz zamanlarda exynos lu model çok pil tüketiyor.Snapdragonlu S10 batarya yönetimi konusunda exynostan baya iyi.Snapdragon da 2 günü rahat çìkaracakken exynosda 1günü çìkarana kadar göbeğiniz çatlayacak.Samsung alıcaksanìz snapdragon işlemciden şaşmayın.Teşekkürler. Bataryası çok dayanmıyor mu? 1 gün dayanabilir mi?
Exynos lu versiyonu alacağım kesin çünkü pahalı bir telefon ve garantisiz almak istemiyorum.Exynos lu S10 bir günü çıkartìyor,çìkartmasìna da cihazì kullanmadığìnìz zamanlarda exynos lu model çok pil tüketiyor.Snapdragonlu S10 batarya yönetimi konusunda exynostan baya iyi.Snapdragon da 2 günü rahat çìkaracakken exynosda 1günü çìkarana kadar göbeğiniz çatlayacak.Samsung alıcaksanìz snapdragon işlemciden şaşmayın.
Tercih sizin,umarım sorunsuz kullanırsınız.Exynos lu versiyonu alacağım kesin çünkü pahalı bir telefon ve garantisiz almak istemiyorum.
Teşekkür ederimTercih sizin,umarım sorunsuz kullanırsınız.
Hocam az ufak atın da civcivler yesin.Exynos lu S10 bir günü çıkartìyor,çìkartmasìna da cihazì kullanmadığìnìz zamanlarda exynos lu model çok pil tüketiyor.Snapdragonlu S10 batarya yönetimi konusunda exynostan baya iyi.Snapdragon da 2 günü rahat çìkaracakken exynosda 1günü çìkarana kadar göbeğiniz çatlayacak.Samsung alıcaksanìz snapdragon işlemciden şaşmayın.
Arda bi laf var bilirmisin "doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar" sen ve senin gibi Samsung fanatiklerine ters bi laf.Ben 4 jenerasyon exynos kullandìm.Sana yalan borcum yok.S10 kamerası muhte$em??? portre çekmekten aciz,küçük sensörden dolayı gece çekimlerinde gece modu olmadan düzgün fotoğraf çekemeyen,gündüz çekimlerinde yüksek kaliteyi fotoğraflarda hile yaparak sunan kameraya muhteşem demen zaten Samsung fanatiği olduğunu belgeliyor.Samsung doğal çekiyoru bi teknoloji editörüne söylesen sana bi taraflarìyla güler.Bana inanmıyorsan youtube a hardware plus S10 e ne halde yaz Ersin Akmanın ağzìndan Samsung kamerasìnı dinle,özellikle renk doğruluğunu dinle.Huawei fanatiği olduğumu nasıl anladın? dürüst olduğum için mi Huawei fanatiğiyim yoksa orta seviye cihazlarda A71 önerdiğim için mi? Adama Samsung alma Huawei mi al dedim?sende okuduğunu anlamama sorunu var,buda Samsung fanatiği olmanın olumsuz belirtilerinden biri.Samsung a söyle maaşìna zam yapsìn.??? hadi anladìk Samsung fanatiğisin,Samsung u seviyorsun.Samsungu sevmene saygı duyuyorum.Arkadaş exynos avukatlìğì nedir ya?millet forumlarda Samsung a Exynosdan dolayı sövüyor sende exynosu savunuyorsun.Exynos un batarya yönetiminin rezalet olduğunu herkes biliyor.Youtube a S10 snapdragon vs S10 exynos battery test yaz bak bakalìm uyduruyormuyum?Snapdragon ile exynos arasında ciddi farklar var,bu farklarì teknoloji bilgisi olan her insan bilir,ama senin gibi Samsung fanatiği,teknoloji bilgisi yetersiz olan insanlar bilemez.Benim için hava hoş S10 u ister exynos lu alsìn ister Snapdragon lu.Ben uyarìmı yaparım gerisine karışmam.Siz onun dediklerine bakmayın, uyduruyor. Profilini biraz gezerseniz kendisinin Huawei hayranı olduğunu ve taraf tuttuğunu çok rahat bir şekilde anlarsınız. Ben cihazı kullanıyorum ve size nacizane bilgilerimi sunayım.
-İlk olarak en önemli faktörlerden biri olan pil ile başlayayım. Telefonumun pili bir günü çok rahat bir biçimde çıkarıyor. Eğer yüksek gb'lı oyunları (pubg,fortnite) uzun saatler oynarsanız yetmeyebilir ama emin olun aynı sonucu diğer cihazlarda da alırsınız. Ortalama 6 bazen 6.30 saat ekran açıklığı alıyorum. Göbeğiniz filan çatlamaz yani
-İkinci olarak kamera. Kamera konusunda çok bir şey söyleme gerek yok, muhteşem. Hdr, renk doğruluğu çok iyi. Ön ve arka kamera 4k destekli (ki ön kamerada bunu yapabilen ilk cihazdır) ayrıca HDR10+ desteği de mevcut.
-Ekran konusuna değinememe gerek yoktur herhalde Samsung bu konuda bir numara. Ayrıca ghostscreen meselesi de artık tarihe karıştı içiniz rahat olsun.
-Performans konusunda Exynos gayet iyi işler çıkartıyor. Snapdragon daha iyi olsa da maalsef ülkemize Exynos'lu cihazlar geliyor.
Ama günlük hayatta telefon gayet akıcı. Bir kez bile donma, kasma yaşamadım. Zaten artık orta segment cihazlarda bile bu sorunlar yok.
Sadece ilk çıktığı zaman o da "bazı telefonlarda" yanılmıyorsam pubg ile ilgili bir sorun yaşandı ama bu sorunlar yazılım ile halledildi.
-Yanı sonuç olarak bu fiyata alabileceğiniz en iyi cihaz S10'dur. Aklınıza takılan her türlü soruyu sorabilirsiniz seve seve cevaplarım. Yukardaki arkadaşa da fazla inanmayın derim benden söylemesi. Ama yinede emin olamazsınız sizi çok sevdiğim bir teknoloji kanalına yönlendireyim. Orada S10'un üst modellerinin aldığı pil performanslarına bakabilirsiniz. Şu zamanda en iyi pil performansını sunduğu iddia edilen iPhone'lar ile karşılaştırmalarına özellikle bakmanızı tavisye ederim. Kanal : Alp Gürsoy.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam az ufak atın da civcivler yesin.
Akıl var mantık var bugün hangi cihaz 2 günü rahat çıkartır. Bari 1 buçuk gün de inanalım.
Yanı karalamak için daha ne yapacaksınız çok merakla bekliyorum![]()
"Tencere dibin kara seninki benden kara" hesabı kendi ağzınla "ben Huawei hayranıyım" dememiş gibi gelip bir de bana Samsung fanatiği diyorsun ya pes doğrusu.Arda bi laf var bilirmisin "doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar" sen ve senin gibi Samsung fanatiklerine ters bi laf.Ben 4 jenerasyon exynos kullandìm.Sana yalan borcum yok.S10 kamerası muhte$em??? portre çekmekten aciz,küçük sensörden dolayı gece çekimlerinde gece modu olmadan düzgün fotoğraf çekemeyen,gündüz çekimlerinde yüksek kaliteyi fotoğraflarda hile yaparak sunan kameraya muhteşem demen zaten Samsung fanatiği olduğunu belgeliyor.Samsung doğal çekiyoru bi teknoloji editörüne söylesen sana bi taraflarìyla güler.Bana inanmıyorsan youtube a hardware plus S10 e ne halde yaz Ersin Akmanın ağzìndan Samsung kamerasìnı dinle,özellikle renk doğruluğunu dinle.Exynos un batarya yönetiminin rezalet olduğunu herkes biliyor.Youtube a S10 snapdragon vs S10 exynos battery test yaz bak bakalìm uyduruyormuyum?Snapdragon ile exynos arasında ciddi farklar var,bu farklarì teknoloji bilgisi olan her insan bilir,ama senin gibi Samsung fanatiği,teknoloji bilgisi yetersiz olan insanlar bilemez.Benim için hava hoş S10 u ister exynos lu alsìn ister Snapdragon lu.Ben uyarìmı yaparım gerisine karışmam.
S10 kullanıyorum. Herşeyi çok güzel ve çok memnunum. Kamerası çok güzel oyun performansı çok akıcı(call of duty ve asphalt 9 u max grafıkte oynuyorum fps düşmesi olmuyor ve 60fps alıyorum) ekranı mükemmel. Bataryası 1 günü rahat çıkarıyor, 2k modunda bile 7 saat 30dk ekran süresi verip 1,5 gün dayanıyor.Yakında yenı bir telefon alacağım S10 düşünüyorum ne gibi eksileri ve artıları var?
Hile yapan samsung? P30 pro ile benchmarkta ve ay çekimlerinde hile yapan huawei den haberiniz yok galiba. Exynos kirinden daha iyidir. Kirin cod de 36fps alırken Exynos lu s10 plus 60-52 fps alıyor. Gece modu var s10 larda ve gece fotoğrafları gayet güzel. Exynos 9820 yi kötülemekten vazgeçin.Arda bi laf var bilirmisin "doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar" sen ve senin gibi Samsung fanatiklerine ters bi laf.Ben 4 jenerasyon exynos kullandìm.Sana yalan borcum yok.S10 kamerası muhte$em??? portre çekmekten aciz,küçük sensörden dolayı gece çekimlerinde gece modu olmadan düzgün fotoğraf çekemeyen,gündüz çekimlerinde yüksek kaliteyi fotoğraflarda hile yaparak sunan kameraya muhteşem demen zaten Samsung fanatiği olduğunu belgeliyor.Samsung doğal çekiyoru bi teknoloji editörüne söylesen sana bi taraflarìyla güler.Bana inanmıyorsan youtube a hardware plus S10 e ne halde yaz Ersin Akmanın ağzìndan Samsung kamerasìnı dinle,özellikle renk doğruluğunu dinle.Huawei fanatiği olduğumu nasıl anladın? dürüst olduğum için mi Huawei fanatiğiyim yoksa orta seviye cihazlarda A71 önerdiğim için mi? Adama Samsung alma Huawei mi al dedim?sende okuduğunu anlamama sorunu var,buda Samsung fanatiği olmanın olumsuz belirtilerinden biri.Samsung a söyle maaşìna zam yapsìn.??? hadi anladìk Samsung fanatiğisin,Samsung u seviyorsun.Samsungu sevmene saygı duyuyorum.Arkadaş exynos avukatlìğì nedir ya?millet forumlarda Samsung a Exynosdan dolayı sövüyor sende exynosu savunuyorsun.Exynos un batarya yönetiminin rezalet olduğunu herkes biliyor.Youtube a S10 snapdragon vs S10 exynos battery test yaz bak bakalìm uyduruyormuyum?Snapdragon ile exynos arasında ciddi farklar var,bu farklarì teknoloji bilgisi olan her insan bilir,ama senin gibi Samsung fanatiği,teknoloji bilgisi yetersiz olan insanlar bilemez.Benim için hava hoş S10 u ister exynos lu alsìn ister Snapdragon lu.Ben uyarìmı yaparım gerisine karışmam.
Aynen."Tencere dibin kara seninki benden kara" hesabı kendi ağzınla "ben Huawei hayranıyım" dememiş gibi gelip bir de bana Samsung fanatiği diyorsun ya pes doğrusu.
Burda söylediklerinin Snapdragon'un pil yönetimin Exynos'tan daha iyi olması hariç hiçbiri doğru değil.
Kamera hakkında söylediklerin zaten baştan aşağı yalan seninle tartışmaya dahi tenezzül etmem.
Arkadaşımız tercihinde özgür tabiki ama sen yanlış yönlendirme yapıyorsun.
Dslr'den çekilen fotoğrafları bizim telefonlarımız çekti diye yayınladıklarını da unutmayalım lütfen.S10 kullanıyorum. Herşeyi çok güzel ve çok memnunum. Kamerası çok güzel oyun performansı çok akıcı(call of duty ve asphalt 9 u max grafıkte oynuyorum fps düşmesi olmuyor ve 60fps alıyorum) ekranı mükemmel. Bataryası 1 günü rahat çıkarıyor, 2k modunda bile 7 saat 30dk ekran süresi verip 1,5 gün dayanıyor.
Hile yapan samsung? P30 pro ile benchmarkta ve ay çekimlerinde hile yapan huawei den haberiniz yok galiba. Exynos kirinden daha iyidir. Kirin cod de 36fps alırken Exynos lu s10 plus 60-52 fps alıyor. Gece modu var s10 larda ve gece fotoğrafları gayet güzel. Exynos 9820 yi kötülemekten vazgeçin.
Aynen.
Aynen.Dslr'den çekilen fotoğrafları bizim telefonlarımız çekti diye yayınladıklarını da unutmayalım lütfen.
Paçalarìndan cehalet akìyor.Huawei cihazlarda performans modu var.Bu işlemcinin gücünü yüzde 20 arttìrıyor.Bu bi hile değil,yazìlımsal özelliktir.Samsung lardada performans modu var Samsungda mı hile yapıyor? Huawenin çektiği ay fotolarında hile falan yok kardeşimin P30 u ile yapay zekayı açarak çektim.Samsung fotoğraflarda hile yapıyor,4 jenerasyon Samsung kullandìm. Samsung kamerasını sen ve senin gibi Samsung fanatiklerinden daha iyi biliyorum.Samsungun fotoğraflarına doğal diyorsan sana önerim bi göz dokturuna git.S10 kullanıyorum. Herşeyi çok güzel ve çok memnunum. Kamerası çok güzel oyun performansı çok akıcı(call of duty ve asphalt 9 u max grafıkte oynuyorum fps düşmesi olmuyor ve 60fps alıyorum) ekranı mükemmel. Bataryası 1 günü rahat çıkarıyor, 2k modunda bile 7 saat 30dk ekran süresi verip 1,5 gün dayanıyor.
Hile yapan samsung? P30 pro ile benchmarkta ve ay çekimlerinde hile yapan huawei den haberiniz yok galiba. Exynos kirinden daha iyidir. Kirin cod de 36fps alırken Exynos lu s10 plus 60-52 fps alıyor. Gece modu var s10 larda ve gece fotoğrafları gayet güzel. Exynos 9820 yi kötülemekten vazgeçin.
Aynen.
Samsung kamerasına doğal diyen???p30 arka kamerasının Mate 20 prodan daha iyi olduğunu iddaa eden??? saçmalama boyutunu daha ileri boyuta ta$ìyìp 4k 60 fps I mükemmel çeken Mate 30 pro videosuna berbat diyen birinin böyle saçma bi yorumda bulunmasìnı anormal görmüyorum.Senin tarafsìzlığınada,teknoloji bilginede zerre inanmìyorum.Dslr'den çekilen fotoğrafları bizim telefonlarımız çekti diye yayınladıklarını da unutmayalım lütfen.
Siz huawei fanboysunuz.Fanboy değilseniz bile samsung un üst seviye cihazlarına nefretiniz var ve huawei övmeye çalışıyorsunuz. Arkadaşa ve bana teknolojiden anladığın yok yazmışsınız ama bence o sizsiniz. Samsung hile yapmıyor dediğiniz gibi olsa teknoloji haberlerinde çıkardı. Ben s10 'na doğal fotoğraf çekiyor demedim ama mate 20 pro olması gerektiğinden daha saturasyonlu ve dinamik aralığı s10 a göre daha kötü çekiyor. Mate 20 pro iyi bir cihaz ama s10 hertürlü daha iyi batarya dışında. Şuan 4k 60fps videoda ios olarak 11 pro serisi android de ise s20 serisi en iyi cihaz. Sizinle daha fazla tartışmak istemiyorum iyi geceler ve kirin ile mutluluklar size.Paçalarìndan cehalet akìyor.Huawei cihazlarda performans modu var.Bu işlemcinin gücünü yüzde 20 arttìrıyor.Bu bi hile değil,yazìlımsal özelliktir.Samsung lardada performans modu var Samsungda mı hile yapıyor? Huawenin çektiği ay fotolarında hile falan yok kardeşimin P30 u ile yapay zekayı açarak çektim.Samsung fotoğraflarda hile yapıyor,4 jenerasyon Samsung kullandìm. Samsung kamerasını sen ve senin gibi Samsung fanatiklerinden daha iyi biliyorum.Samsungun fotoğraflarına doğal diyorsan sana önerim bi göz dokturuna git.
Samsung kamerasına doğal diyen???p30 arka kamerasının Mate 20 prodan daha iyi olduğunu iddaa eden??? saçmalama boyutunu daha ileri boyuta ta$ìyìp 4k 60 fps I mükemmel çeken Mate 30 pro videosuna berbat diyen birinin böyle saçma bi yorumda bulunmasìnı anormal görmüyorum.Senin tarafsìzlığınada,teknoloji bilginede zerre inanmìyorum.
Allah için sence bu videonun kalitesi nasıl ?Paçalarìndan cehalet akìyor.Huawei cihazlarda performans modu var.Bu işlemcinin gücünü yüzde 20 arttìrıyor.Bu bi hile değil,yazìlımsal özelliktir.Samsung lardada performans modu var Samsungda mı hile yapıyor? Huawenin çektiği ay fotolarında hile falan yok kardeşimin P30 u ile yapay zekayı açarak çektim.Samsung fotoğraflarda hile yapıyor,4 jenerasyon Samsung kullandìm. Samsung kamerasını sen ve senin gibi Samsung fanatiklerinden daha iyi biliyorum.Samsungun fotoğraflarına doğal diyorsan sana önerim bi göz dokturuna git.
Samsung kamerasına doğal diyen???p30 arka kamerasının Mate 20 prodan daha iyi olduğunu iddaa eden??? saçmalama boyutunu daha ileri boyuta ta$ìyìp 4k 60 fps I mükemmel çeken Mate 30 pro videosuna berbat diyen birinin böyle saçma bi yorumda bulunmasìnı anormal görmüyorum.Senin tarafsìzlığınada,teknoloji bilginede zerre inanmìyorum.
Aynen ?Allah için sence bu videonun kalitesi nasıl ?
Gökyüzü detayı, sararık renk ve soluk renkleri sen de görmüyor musun? Bu nasıl mükemmel çekmektir
Senin gibi teknoloji cahili insanla polemiğe girmek istemiyorum.Paçalarìndan cehalet akìyor,youtube a Teknoseyir Mate 30 pro ve googlesìz hayat yaz M.gamsìzìn yorumunu dinle.M.gamsìz bu ülkedeki incelemeleri en tarafsìz yapan,fotoğrafçìlìk konusunsAllah için sence bu videonun kalitesi nasıl ?
Gökyüzü detayı, sararık renk ve soluk renkleri sen de görmüyor musun? Bu nasıl mükemmel çekmektir
En çok neye kìzıyorum biliyormusun? hayatında Mate 20 proyu eline almamì$ adamlar yorum yapìyor.Sana son defa yazìyorum,bir daha yazmìyacağìm.Mate 20 pro kamera da S10 dan daha iyi.Mate 20 proda renk bilgisi güçlü,hdr tarafı başarılı olan RGB sensör var.Bu sensörün renkleri iyi işlemesi ve iphonelarda kullanìlan true tone(doğal ton)ekran teknolojisinin renkleri bulunulan ortama göre iyi ayarlayıp sensöre aktarması sonucunda Mate 20 pro gündüz yapay zeka devre dışı kaldığı takdirde gerçeğe yakın fotoğraflar çekiyor.Iddaa ettiğin gibu renklerde oynama yok.Samsung kamerası gündüz yüksek kalite çekiyor,ama bunu renklerle oynayarak yapìyor.Bi tanesi gündüz yüksek kaliteyi renklerle oynayarak yaparken,bi tanesi renklerle oynamadan yapìyor.S10 kamerası portre çekmekten acizken,Mate 20 pro mükemmel portre fotoğrafları çekebiliyor.S10 plus gece otomatik modda küçük sensöre sahip olduğu için sefilleri oynarken Mate 20 pro otomatik modda harika fotolar çekebiliyor.S10 plus la gece iyi foto çekmenin tek yolu gece modu (otomatik uzun pozlamadìr) S10 plus zoom da vasatı aşamazken Mate 20 pro 5xoptik zoom (25metreye kadar ) kayıpsız zoom yapabiliyor.Gündüz çekimlerinde renklerde hile yapan,gece otomatik modda sefilleri oynayan,portre çekmekten aciz,zoomu vasatı geçmeyen bi kamera Mate 20 pro kamerasìndan iyi olamaz.Sana tavsiyem Samsung fanboyluğundan istifa edip fotoğrafçìlìk kursuna yazılman.Fotoğrafçìlık bilgin 0.Bilmiyorsun bari bilmediğin konuda iddaa edip kendini rezil etme.Sanada sorunlu exynosla mutluluklar.Samsungun üst seviye cihazlarìna karşı değilim.Exynos i$lemciye karşıyìm.Yorumlarìmı anlayarak okursan ne demek istediğimi anlarsın.Siz huawei fanboysunuz.Fanboy değilseniz bile samsung un üst seviye cihazlarına nefretiniz var ve huawei övmeye çalışıyorsunuz. Arkadaşa ve bana teknolojiden anladığın yok yazmışsınız ama bence o sizsiniz. Samsung hile yapmıyor dediğiniz gibi olsa teknoloji haberlerinde çıkardı. Ben s10 'na doğal fotoğraf çekiyor demedim ama mate 20 pro olması gerektiğinden daha saturasyonlu ve dinamik aralığı s10 a göre daha kötü çekiyor. Mate 20 pro iyi bir cihaz ama s10 hertürlü daha iyi batarya dışında. Şuan 4k 60fps videoda ios olarak 11 pro serisi android de ise s20 serisi en iyi cihaz. Sizinle daha fazla tartışmak istemiyorum iyi geceler ve kirin ile mutluluklar size.
Yine exynos işlemcili diye s10 nun kamerasını yerden yere vurdunuz ?. Fotoğrafçılık bilginiz asıl sizin sıfır. Kırın 980 exynos 9280 den daha iyi ?.yanlış yönlendirme yapmayın s10 u burda orta seviye cihaz konumuna düşürdünüz. Gece ayı çekerken hile yapan,benchmarklarda hile yapan ve dslr ile çekilmiş fotoğrafı huawei çekmiş diye hile yapan huawei den hiçbir haberiniz yok. Yanlış yönlendirip ve yanlış bilgi verip sanki doğru bilgi verirmiş gibi tartişmanız ile beni sinir ettiniz.Lütfen sizin ile daha fazla tartişmak istemiyorum. İyi geceler ve kirin ile size mutluluklar.Senin gibi teknoloji cahili insanla polemiğe girmek istemiyorum.Paçalarìndan cehalet akìyor,youtube a Teknoseyir Mate 30 pro ve googlesìz hayat yaz M.gamsìzìn yorumunu dinle.M.gamsìz bu ülkedeki incelemeleri en tarafsìz yapan,fotoğrafçìlìk konusuns
da en fazla bilgisi olan teknoloji editörü.Youtube da 100 lerce Mate 30 pro videosu var hepsini izledim.Bi tane kabiliyetsiz birinin çektiği video yu atìpta kötü algısì yapma.Ben Mate 30 proyla yüzleştim.Video,arka kamera,ön kamera tek kelime ile mükemmel.Gözümemi inanayım,sanamı inanayìm.Sana çöp exynosla mutluluklar.Samsungu takdir ediyorum,Armutun iyisini elin Amerikalìsìna,kanadalìsìna,korelisine,Armutun çöpünüde sizlere veriyor.Sizde çöpü kalite zannediyorsunuz.??????
En çok neye kìzıyorum biliyormusun? hayatında Mate 20 proyu eline almamì$ adamlar yorum yapìyor.Sana son defa yazìyorum,bir daha yazmìyacağìm.Mate 20 pro kamera da S10 dan daha iyi.Mate 20 proda renk bilgisi güçlü,hdr tarafı başarılı olan RGB sensör var.Bu sensörün renkleri iyi işlemesi ve iphonelarda kullanìlan true tone(doğal ton)ekran teknolojisinin renkleri bulunulan ortama göre iyi ayarlayıp sensöre aktarması sonucunda Mate 20 pro gündüz yapay zeka devre dışı kaldığı takdirde gerçeğe yakın fotoğraflar çekiyor.Iddaa ettiğin gibu renklerde oynama yok.Samsung kamerası gündüz yüksek kalite çekiyor,ama bunu renklerle oynayarak yapìyor.Bi tanesi gündüz yüksek kaliteyi renklerle oynayarak yaparken,bi tanesi renklerle oynamadan yapìyor.S10 kamerası portre çekmekten acizken,Mate 20 pro mükemmel portre fotoğrafları çekebiliyor.S10 plus gece otomatik modda küçük sensöre sahip olduğu için sefilleri oynarken Mate 20 pro otomatik modda harika fotolar çekebiliyor.S10 plus la gece iyi foto çekmenin tek yolu gece modu (otomatik uzun pozlamadìr) S10 plus zoom da vasatı aşamazken Mate 20 pro 5xoptik zoom (25metreye kadar ) kayıpsız zoom yapabiliyor.Gündüz çekimlerinde renklerde hile yapan,gece otomatik modda sefilleri oynayan,portre çekmekten aciz,zoomu vasatı geçmeyen bi kamera Mate 20 pro kamerasìndan iyi olamaz.Sana tavsiyem Samsung fanboyluğundan istifa edip fotoğrafçìlìk kursuna yazılman.Fotoğrafçìlık bilgin 0.Bilmiyorsun bari bilmediğin konuda iddaa edip kendini rezil etme.Sanada sorunlu exynosla mutluluklar.Samsungun üst seviye cihazlarìna karşı değilim.Exynos i$lemciye karşıyìm.Yorumlarìmı anlayarak okursan ne demek istediğimi anlarsın.
Bu ne şiddet bu ne celal yahu alt tarafı bir Dxomark içeriği paylaştım hemen cahil oldum.Senin gibi teknoloji cahili insanla polemiğe girmek istemiyorum.Paçalarìndan cehalet akìyor,youtube a Teknoseyir Mate 30 pro ve googlesìz hayat yaz M.gamsìzìn yorumunu dinle.M.gamsìz bu ülkedeki incelemeleri en tarafsìz yapan,fotoğrafçìlìk konusuns
da en fazla bilgisi olan teknoloji editörü.Youtube da 100 lerce Mate 30 pro videosu var hepsini izledim.Bi tane kabiliyetsiz birinin çektiği video yu atìpta kötü algısì yapma.Ben Mate 30 proyla yüzleştim.Video,arka kamera,ön kamera tek kelime ile mükemmel.Gözümemi inanayım,sanamı inanayìm.Sana çöp exynosla mutluluklar.Samsungu takdir ediyorum,Armutun iyisini elin Amerikalìsìna,kanadalìsìna,korelisine,Armutun çöpünüde sizlere veriyor.Sizde çöpü kalite zannediyorsunuz.??????
En çok neye kìzıyorum biliyormusun? hayatında Mate 20 proyu eline almamì$ adamlar yorum yapìyor.Sana son defa yazìyorum,bir daha yazmìyacağìm.Mate 20 pro kamera da S10 dan daha iyi.Mate 20 proda renk bilgisi güçlü,hdr tarafı başarılı olan RGB sensör var.Bu sensörün renkleri iyi işlemesi ve iphonelarda kullanìlan true tone(doğal ton)ekran teknolojisinin renkleri bulunulan ortama göre iyi ayarlayıp sensöre aktarması sonucunda Mate 20 pro gündüz yapay zeka devre dışı kaldığı takdirde gerçeğe yakın fotoğraflar çekiyor.Iddaa ettiğin gibu renklerde oynama yok.Samsung kamerası gündüz yüksek kalite çekiyor,ama bunu renklerle oynayarak yapìyor.Bi tanesi gündüz yüksek kaliteyi renklerle oynayarak yaparken,bi tanesi renklerle oynamadan yapìyor.S10 kamerası portre çekmekten acizken,Mate 20 pro mükemmel portre fotoğrafları çekebiliyor.S10 plus gece otomatik modda küçük sensöre sahip olduğu için sefilleri oynarken Mate 20 pro otomatik modda harika fotolar çekebiliyor.S10 plus la gece iyi foto çekmenin tek yolu gece modu (otomatik uzun pozlamadìr) S10 plus zoom da vasatı aşamazken Mate 20 pro 5xoptik zoom (25metreye kadar ) kayıpsız zoom yapabiliyor.Gündüz çekimlerinde renklerde hile yapan,gece otomatik modda sefilleri oynayan,portre çekmekten aciz,zoomu vasatı geçmeyen bi kamera Mate 20 pro kamerasìndan iyi olamaz.Sana tavsiyem Samsung fanboyluğundan istifa edip fotoğrafçìlìk kursuna yazılman.Fotoğrafçìlık bilgin 0.Bilmiyorsun bari bilmediğin konuda iddaa edip kendini rezil etme.Sanada sorunlu exynosla mutluluklar.Samsungun üst seviye cihazlarìna karşı değilim.Exynos i$lemciye karşıyìm.Yorumlarìmı anlayarak okursan ne demek istediğimi anlarsın.
Hocam daha fazla muhattap olamayalım rica ediyorum çünkü o kadar güzel bir Türkçe ile yazıyor ki okurken gözlerim kamaşıyor.Yine exynos işlemcili diye s10 nun kamerasını yerden yere vurdunuz ?. Fotoğrafçılık bilginiz asıl sizin sıfır. Kırın 980 exynos 9280 den daha iyi ?.yanlış yönlendirme yapmayın s10 u burda orta seviye cihaz konumuna düşürdünüz. Gece ayı çekerken hile yapan,benchmarklarda hile yapan ve dslr ile çekilmiş fotoğrafı huawei çekmiş diye hile yapan huawei den hiçbir haberiniz yok. Yanlış yönlendirip ve yanlış bilgi verip sanki doğru bilgi verirmiş gibi tartişmanız ile beni sinir ettiniz.Lütfen sizin ile daha fazla tartişmak istemiyorum. İyi geceler ve kirin ile size mutluluklar.
Teşekkür ederim ve lütfen tartışmayın.Siz onun dediklerine bakmayın, uyduruyor. Profilini biraz gezerseniz kendisinin Huawei hayranı olduğunu ve taraf tuttuğunu çok rahat bir şekilde anlarsınız. Ben cihazı kullanıyorum ve size nacizane bilgilerimi sunayım.
-İlk olarak en önemli faktörlerden biri olan pil ile başlayayım. Telefonumun pili bir günü çok rahat bir biçimde çıkarıyor. Eğer yüksek gb'lı oyunları (pubg,fortnite) uzun saatler oynarsanız yetmeyebilir ama emin olun aynı sonucu diğer cihazlarda da alırsınız. Ortalama 6 bazen 6.30 saat ekran açıklığı alıyorum. Göbeğiniz filan çatlamaz yani
-İkinci olarak kamera. Kamera konusunda çok bir şey söyleme gerek yok, muhteşem. Hdr, renk doğruluğu çok iyi. Ön ve arka kamera 4k destekli (ki ön kamerada bunu yapabilen ilk cihazdır) ayrıca HDR10+ desteği de mevcut.
-Ekran konusuna değinememe gerek yoktur herhalde Samsung bu konuda bir numara. Ayrıca ghostscreen meselesi de artık tarihe karıştı içiniz rahat olsun.
-Performans konusunda Exynos gayet iyi işler çıkartıyor. Snapdragon daha iyi olsa da maalsef ülkemize Exynos'lu cihazlar geliyor.
Ama günlük hayatta telefon gayet akıcı. Bir kez bile donma, kasma yaşamadım. Zaten artık orta segment cihazlarda bile bu sorunlar yok.
Sadece ilk çıktığı zaman o da "bazı telefonlarda" yanılmıyorsam pubg ile ilgili bir sorun yaşandı ama bu sorunlar yazılım ile halledildi.
-Yanı sonuç olarak bu fiyata alabileceğiniz en iyi cihaz S10'dur. Aklınıza takılan her türlü soruyu sorabilirsiniz seve seve cevaplarım. Yukardaki arkadaşa da fazla inanmayın derim benden söylemesi. Ama yinede emin olamazsınız sizi çok sevdiğim bir teknoloji kanalına yönlendireyim. Orada S10'un üst modellerinin aldığı pil performanslarına bakabilirsiniz. Şu zamanda en iyi pil performansını sunduğu iddia edilen iPhone'lar ile karşılaştırmalarına özellikle bakmanızı tavisye ederim. Kanal : Alp Gürsoy.
Hocam az ufak atın da civcivler yesin.
Akıl var mantık var bugün hangi cihaz 2 günü rahat çıkartır. Bari 1 buçuk gün de inanalım.
Yanı karalamak için daha ne yapacaksınız çok merakla bekliyorum![]()
Kamera için ise benim tercihim iPhone ancak tabii ki kişisel görüşüm.
ya uğraşma boş ver fanboylarlaSenin gibi teknoloji cahili insanla polemiğe girmek istemiyorum.Paçalarìndan cehalet akìyor,youtube a Teknoseyir Mate 30 pro ve googlesìz hayat yaz M.gamsìzìn yorumunu dinle.M.gamsìz bu ülkedeki incelemeleri en tarafsìz yapan,fotoğrafçìlìk konusuns
HaklısınArda bi laf var bilirmisin "doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar" sen ve senin gibi Samsung fanatiklerine ters bi laf.Ben 4 jenerasyon exynos kullandìm.Sana yalan borcum yok.S10 kamerası muhte$em??? portre çekmekten aciz,küçük sensörden dolayı gece çekimlerinde gece modu olmadan düzgün fotoğraf çekemeyen,gündüz çekimlerinde yüksek kaliteyi fotoğraflarda hile yaparak sunan kameraya muhteşem demen zaten Samsung fanatiği olduğunu belgeliyor.Samsung doğal çekiyoru bi teknoloji editörüne söylesen sana bi taraflarìyla güler.Bana inanmıyorsan youtube a hardware plus S10 e ne halde yaz Ersin Akmanın ağzìndan Samsung kamerasìnı dinle,özellikle renk doğruluğunu dinle.Huawei fanatiği olduğumu nasıl anladın? dürüst olduğum için mi Huawei fanatiğiyim yoksa orta seviye cihazlarda A71 önerdiğim için mi? Adama Samsung alma Huawei mi al dedim?sende okuduğunu anlamama sorunu var,buda Samsung fanatiği olmanın olumsuz belirtilerinden biri.Samsung a söyle maaşìna zam yapsìn.??? hadi anladìk Samsung fanatiğisin,Samsung u seviyorsun.Samsungu sevmene saygı duyuyorum.Arkadaş exynos avukatlìğì nedir ya?millet forumlarda Samsung a Exynosdan dolayı sövüyor sende exynosu savunuyorsun.Exynos un batarya yönetiminin rezalet olduğunu herkes biliyor.Youtube a S10 snapdragon vs S10 exynos battery test yaz bak bakalìm uyduruyormuyum?Snapdragon ile exynos arasında ciddi farklar var,bu farklarì teknoloji bilgisi olan her insan bilir,ama senin gibi Samsung fanatiği,teknoloji bilgisi yetersiz olan insanlar bilemez.Benim için hava hoş S10 u ister exynos lu alsìn ister Snapdragon lu.Ben uyarìmı yaparım gerisine karışmam.