Samsung galaxy s

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melihfb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar yurtdışından galaxy s aldırdım fakat bunu türkçe dil desteği yokmuş daha telefon elime geçmedi. bunu nasıl halledebilirim türkçe dil desteği yüklenebiliyomu ?

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Telefoncular yüklüyorlar bende yurtdışından telefon almıştım bir kaç kez iyi bir telefoncuya götürerek rahatlıkla yükletebilirsin :)

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar taylanddan galasxy s getirttim fakat kafam çok karışık ne yapmalıyım diye telefonun türkçe dil desteği yokmuş android market varmı bilmiyorum sürümü falan güncelmi bi bilgim yok sizce telefonu elime alır almaz ne yapmalıyım birde ilk defa android kullanmış olucam bana adım adım anlatırmısınız ne yapmalıyım atıyorum ilk önce 3 tuşu kontrol et sonra gir kiesten güncelle falan gibi ne tavsiye edersiniz ?

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
boşver dili falan sen sat onu bana 500 liraya :D

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
600 tl ye alıp 500 tl ye satmak :D burdada 1400 tl :D

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
0.5 uc ta isterim ama :D

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Android Market muhtemelen vardır. Oraya erişimde sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.

Türkçe Dil desteği de neredeyse cihazların tamamında yer alıyor. Appilications - Settings - Locale and Text - Select Locale adımlarından dil seçebilirsiniz.

Eğer dil desteği mevcut değilse Market'e girip, More Locale programını yükleyin. Uygulamayı yükledikten sonra açarak içeriğinden Türkçe'yi seçin.

Üç tuş sorunu muhtemelen yoktur. Ama aldığında göre varsa da yapacağın bir şey yok. Zaten bu sorun illegal yollardan aşılabiliyor ;)

Sonrasında ise sana biraz araştıma yapmak kalıyor. Çok geniş bir dünya ve pat diye öğreneceğin şeyler çok sınırlı bilgiler olacaktır ;)

Hayırlı olsun.

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
verdiğin bilgi için teşekkür ederim. telefon yeni ve pahalı olduğu için yapacağım herşey garanti kapsamında ve samsungun kendi programıyla (kiesle) yapıcam ki herhangi bi zarar görmiyelim :) telefonun güncel olma ihtimali varmıdır yani son froyo 2.2 güncellemesi yüklümüdür sizce ?

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Ayarlar - Telefon hakkında adımından bir bakmak lazım güncel mi acaba diye;)

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şimdi more locale programını indirdim baktımda malesef türkçe yok bildiğiniz başka program varmı ? :S