Samsung Galaxy S IV Concept Tasarım.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
jrg2c.jpg

Reaksiyon puanı
189
Teknoloji gelişip herşey küçülürken telefonların büyümesi çok ilginç :)

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
eğer gerçekten s4 bu şekilde gelir ise bu özelliklerde elimdeki telefonları satar alırım

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
özellikler süper ama 3100 mAh batarya ne kadar verimli olur ki bu canavarda? :)

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Tasarım s3'e oranla güzelleşmiş ama rakibi Xperia Z'yi yakalayamamış bence :) Tabi şu anlık sadece konsept.

alperen54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çoğu yerde 8 çekirdek diyor. sizce 8 çekirdek gereksiz değilmi ? çoğumuzun pc si bile 4 çekirdekken bir telefonun 8 çekirdek olması garip ve gereksiz . bende 2 veya yoğun kullanıcılar için en fazla 4 çekirdekli işlemci yeterli . iyice abarttılar :D

yani alıncak en iyisi xperia z gibi duruyır 8 çekirdekli işmeci aşırı gereksiz :D

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Tasarım ve ekran yüzünden iyice soğudum Samsung'dan. Çok da farklı bi şey bekliyorum açıkçası. M7 ve Xperia Z daha alımlı cihazlar.

yelkowan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android'e bu donanım bile yetmez. Yine yığılır kalır tam hızlı çalışması gereken bir yerde. Saç baş yoldurur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hoparlörün altta olması çok yanlış. Yatay oyun oynarken (Asphalt) eliniz hoparlörü kapatacaktır.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Beyler kısaca bir şey sormak istiyorum. Xperia Z'nin özellikleri güzel çok iyi tamam. Kamerası iyi şusu iyi busu iyi. Ama tasarımı ? Tasarımını her evde oturan kişi yapabilir önü dikdörtgen arkası dikdörtgen ? Kibrit kutusunun büyütülüp inceltilmişi neresi güzel Allah aşkına ben çözemedim daha bu mükemmel tasarımı ?

Not : Daha iyisini yapabiliyorsanız buyrun...

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Beyler kısaca bir şey sormak istiyorum. Xperia Z'nin özellikleri güzel çok iyi tamam. Kamerası iyi şusu iyi busu iyi. Ama tasarımı ? Tasarımını her evde oturan kişi yapabilir önü dikdörtgen arkası dikdörtgen ? Kibrit kutusunun büyütülüp inceltilmişi neresi güzel Allah aşkına ben çözemedim daha bu mükemmel tasarımı ?

Not : Daha iyisini yapabiliyorsanız buyrun...

böyle gelsin bu telefon tasarımı falan bir bana birde sana alalim :D bu arada bataryada note serisi ile yarisiyor 2000 tl nin üstünde giriş yapmaz s3 gibi 3 ayda falan 1500 tl olsun :D

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bence öle batarya ile gelirse rahat 2 gün gider şarjı

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Şu telefon Bir an önce çıksada s3 yada s2 nin fiyatının düşmesini bekleyenlerde Muradına ulaşsın aynen benim gibi. :) Telefonun özellikleri gerçekten çok iyi ama bu telefonu tam verimli kullanamadıktan sonra okadar para verip almanın bir önemi yok bence. İnternette hızlı gezmek en son çıkan uygulamaları yüklemek kamerasının iyi olması ram inin iyi olması ekranının iyi olması vs gibi özelllikler zaten s2 ve s3 modellerinde fazlasıyla mevcut. Teknolojinin hızına yetişilmez özellikle markalar çoğaldıkça rekabet te artıyor bu yüzden firmalar durmak bilmiyor.