Samsung Galaxy S II Wifi Bug Sorunu

WhiteNegro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
attachment

Sorun resimdeki gibidir, wifi butonuna bastığınızda aktif konuma geçememektedir, etraftaki cihazları taramadan kapanmaktadır.

Bu sorun İCS 4.0.3 yükledikten sonra oluştu.
Cihazın orijinalliğini bozmak istemiyorum odin, custom sistemler vs vs, şeylerle pek aram yok daha stabil bir yoldan çözüm arıyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum

http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=28036 bu adreste aynı sorunu paylaşanlar mevcut fakat çözüm önerisi sunan pek olmamış buraya da bakmanızda fayda var.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
konu doğru bölüme taşındı.Konuları forum kurallarına uygun olarak açmaya özen gösterelim.

blauzahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Biri yazmış bir şeyler, çevirmeye mecalim olmadığından :) direk yazıyorum..

Finally fixed the s2 4.0.3 wifi connectivity with my airport.In S2, add the network manually instead of clicking on the SSID that scan from the system.

WhiteNegro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biliyorum görmüştüm bunu fakat telefonda wifi settings kısmına girdiğimde manuel olarak ekleme butonunada tıklayamıyorum wifi açılmadığından :S Ya da arkadaşın demek istediğini ben anlamadım :D

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Biliyorum görmüştüm bunu fakat telefonda wifi settings kısmına girdiğimde manuel olarak ekleme butonunada tıklayamıyorum wifi açılmadığından :S Ya da arkadaşın demek istediğini ben anlamadım :D

o yöntem günü kurtarır sadece 5800 ımdan biliyorum bağlantı problemi vardı her bağlantı için tekrar ayar yapman gerekiyodu hedeflerden ..

Her modem (bağlantı) için tekrar tekrar ayar yapıldıktan sonra bi espirisi kalmıyo wifi ın... Yazılım değiştirerek sorunu çözmüştüm..

blauzahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Iphone kullanıcısı olduğumdan pek bir şey diyemeyeceğim ama hata bildirim sayfasına tekrar göz attığımda birisi 511 numaralı comment in şimdilik en iyi çözüm olduğunu dile getirmiş. O yazıyı da 515 nolu comment ile yazmış.. Umarım çözüm olur. Benim iphone da benzer sorun olmuştu garanti firması birebir değişim yaparak sorunu çözmüştü :/