Samsung Galaxy Note II Tanıtıldı 4.1 Jelly Bean da Geliyor

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Evet bitti. Bence 5 Eylülü bekleyelim şimdi de Nokia neler diyecek.

Söz sende Nokia. Tabi son sözün de olabilir malum nalları dikme durumuna gider.

Lumia 1001 geliyor

Kafasını çalıştırıp 2 donanım yükseltip bir de android yükleseydi android kullanan kesimden kullanıcı kazanırdı biraz.

Sms doğrulamasından sonra böyle olduk :D bi kaç kişi daha var böyle :D

Güzel olmuş böyle microsoft gibi sadeleşmeye gitmiş forum :)

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
of ya s3 e jelly bean felan gelmiyicek heralde 2 günde pabucunu dama attılar s3 ün. bir daha hayatta samsung almam yaw. gazete basar gibi telefon basıyor bu adamlar ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım. ne güzel s3 varken note 2 mi çıkarılırmış. 1 ay önce 2000 tl ye aldığım telefon şimdi oldu 1600 tl heryerde. hele bide note 2 piyasaya sürülünce ohooo 1000 ' e kadar düşer. jelly beanıda duyurmadılar zaten.

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kamera mesaj da atabiliyor. Belki arama bile yapabilir ileriki zamanlarda. Ayrıca Windows 8 ürünlerinde güzel çeşitlilik sunmuşlar. Atom, i5 ve ARM'li 3 tablet, 1 tane akıllı telefon ve son olarak da 9 serisi notebook.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
of ya s3 e jelly bean felan gelmiyicek heralde 2 günde pabucunu dama attılar s3 ün. bir daha hayatta samsung almam yaw. gazete basar gibi telefon basıyor bu adamlar ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım. ne güzel s3 varken note 2 mi çıkarılırmış. 1 ay önce 2000 tl ye aldığım telefon şimdi oldu 1600 tl heryerde. hele bide note 2 piyasaya sürülünce ohooo 1000 ' e kadar düşer. jelly beanıda duyurmadılar zaten.

2 cihaz aynı markaya sahip olsalarda hitap ettikleri kesim belli siz daha elinizdeki cihazı ne için kullanacağınızı belirleyememişsiniz :)

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
JB bekliyordum bende. Tanıtılmaması kötü oldu ya :(

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sen yak o telefonu toptan kurtul başın ağrımaz

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8

İyi sallamışsınız. Geçen sene de Galaxy S2 vardı ve Galaxy Note tanıtıldı. Bu sene de yine aynı tarihlerde iki telefonun yeni verisyonları tanıtıldı. Yılda 1 ürün güncellemesine gitmek bence oldukça normal. Hani bu mesajı Sony için ya da HTC için (HTC henüz One X'i yenilemedi, nasıl bir yol izler bilmiyorum) yazsanız tamam diyeceğim.

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
JB bekliyordum bende. Tanıtılmaması kötü oldu ya :(

Benim tahminim bu hafta içerisinde Galaxy S3'e yayınlanacaktır. Ayrıca Samsung'un aynı işlemci serisini cihazlarında devam ettirmesi Custom ROM kullananlar için iyi oldu. Note 2, Galaxy S3, Note ya da Galaxy S2'den birinin kaynak kodları yayınlansa tamamı Custom ROM'larda gereken güncellemeyi alabilir.

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Kafasını çalıştırıp 2 donanım yükseltip bir de android yükleseydi android kullanan kesimden kullanıcı kazanırdı biraz.

Android olmamasına sevindim ben. Her yerimiz Android. Bu doğru değil bence. Eğer iOS olmasaydı size Android olur muydu?

Belki olurdu ama bu kadar gelişim göstermezdi. S60'ın ilk versiyonlarını düşünün. 6600... :)

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Samsung'un Windows 8 ürünlerinde kullandığı metalik arka kısım çok hoşuma gitti. Özellikle Ativ S çok güzel duruyor. Keşke aynı arka tasarıma sahip Android'li cihazları da olsaydı.

samsung-ativ-s-leak1.jpg

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
rekabet ve değişiklik iyidir win8 li cihazları incelemek için can atıyorum

halobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi Galaxy Note almak daha mantıklı değil mi sizce ? hemen hemen aynı özellikleri fiyat ve zaman için değer mi ?

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Galaxy Note Almanya fiyatı: 639 €

YUH.

Türkiyedekiini düşünmek bile istemiyorum.

En az 2500...

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
daha tam belli olmaz fiyat o ön sipariş fiyatı olabilir :) Türkiye de zaten note 1 çıktığında 2400 tl idi şimdi de hemen hemen bu fiyatlarda satışa sunulacaktır :)