jeliboncocuk
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Adamlar S3'u unuttu bile, nerede jelly bean ? 

Evet bitti. Bence 5 Eylülü bekleyelim şimdi de Nokia neler diyecek.
Söz sende Nokia. Tabi son sözün de olabilir malum nalları dikme durumuna gider.
Lumia 1001 geliyor
Sms doğrulamasından sonra böyle oldukbi kaç kişi daha var böyle
![]()
of ya s3 e jelly bean felan gelmiyicek heralde 2 günde pabucunu dama attılar s3 ün. bir daha hayatta samsung almam yaw. gazete basar gibi telefon basıyor bu adamlar ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım. ne güzel s3 varken note 2 mi çıkarılırmış. 1 ay önce 2000 tl ye aldığım telefon şimdi oldu 1600 tl heryerde. hele bide note 2 piyasaya sürülünce ohooo 1000 ' e kadar düşer. jelly beanıda duyurmadılar zaten.
sen yak o telefonu toptan kurtul başın ağrımazof ya s3 e jelly bean felan gelmiyicek heralde 2 günde pabucunu dama attılar s3 ün. bir daha hayatta samsung almam yaw. gazete basar gibi telefon basıyor bu adamlar ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım. ne güzel s3 varken note 2 mi çıkarılırmış. 1 ay önce 2000 tl ye aldığım telefon şimdi oldu 1600 tl heryerde. hele bide note 2 piyasaya sürülünce ohooo 1000 ' e kadar düşer. jelly beanıda duyurmadılar zaten.
of ya s3 e jelly bean felan gelmiyicek heralde 2 günde pabucunu dama attılar s3 ün. bir daha hayatta samsung almam yaw. gazete basar gibi telefon basıyor bu adamlar ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım. ne güzel s3 varken note 2 mi çıkarılırmış. 1 ay önce 2000 tl ye aldığım telefon şimdi oldu 1600 tl heryerde. hele bide note 2 piyasaya sürülünce ohooo 1000 ' e kadar düşer. jelly beanıda duyurmadılar zaten.
sen yak o telefonu toptan kurtul başın ağrımaz
JB bekliyordum bende. Tanıtılmaması kötü oldu ya![]()
Kafasını çalıştırıp 2 donanım yükseltip bir de android yükleseydi android kullanan kesimden kullanıcı kazanırdı biraz.