raxetul
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 31
Bu başlığı Samsung Galaxy Note 8 için nasıl telefon özelliği açılır gibi özel anlatım konular haricinde tartışmak için açtım. Uzun bir yazı ile bir konuyu anlatacak arkadaşlar yine diğer arkadaşlar gibi özel başlık açsın, ama burada kısa ve pratik paylaşımlarımız olsun.
Kimler kullanıyor?
Sıkıntılarımızı bu başlık altında paylaşalım, belki bir diğerimiz çözmüştür?
Ve en önemlisi Güncellemeleri sadece ben mi almıyorum yoksa herkes benim gibi sinirli mi? Bende aldığımdan beri 4.1.2 var. Kies ve cihazın hakkında menüsünde hala güncelleme yok görünüyor.
Gerek orjinal kılıfının fiyatının diğer modellere göre yüksek olması gerek bu güncellemenin hala çıkmaması bende markalarda bazı modellerde olan üvey model muamelesi hissi oluşturmaya başladı.
Kullananların yorumlarını bekliyoruz.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu arada güncelleme çıktığı anda haber vermek için bu başlık altından mesaj atacağım. Cihazında 4.1.2 üzerinde versiyon ile gelen arkadaş var ise haber verirse seviniriz. Bu bize en azından Samsung'un Note 8 için hazır bir güncellemeye sahip olduğunu gösterecek.
Kimler kullanıyor?
Sıkıntılarımızı bu başlık altında paylaşalım, belki bir diğerimiz çözmüştür?
Ve en önemlisi Güncellemeleri sadece ben mi almıyorum yoksa herkes benim gibi sinirli mi? Bende aldığımdan beri 4.1.2 var. Kies ve cihazın hakkında menüsünde hala güncelleme yok görünüyor.
Gerek orjinal kılıfının fiyatının diğer modellere göre yüksek olması gerek bu güncellemenin hala çıkmaması bende markalarda bazı modellerde olan üvey model muamelesi hissi oluşturmaya başladı.
Kullananların yorumlarını bekliyoruz.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu arada güncelleme çıktığı anda haber vermek için bu başlık altından mesaj atacağım. Cihazında 4.1.2 üzerinde versiyon ile gelen arkadaş var ise haber verirse seviniriz. Bu bize en azından Samsung'un Note 8 için hazır bir güncellemeye sahip olduğunu gösterecek.