Samsung Galaxy Note 5 Özellikleri Sızdırıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Samsungun apple'a benzemesi konusunda bir şey diyemem samsungun çizgisi bu kopyala yapıştır ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim performans canavarı bir cihaz geliyor.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Çok bi farklılık yaratacağını sanmıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben apple dan kurtulmaya çalışırken samsung iphoneye benzedi özellikle arka kapak açılmalı ve sd kart olmalı bu özellikler yoksa giderim iphone alırım

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bencede pek bir farklılık olmayacak TouchWizz değişmediği sürece sıkıntıları devam edecek Samsung un

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bencede pek bir farklılık olmayacak TouchWizz değişmediği sürece sıkıntıları devam edecek Samsung un
Yeni arayuzde sıkıntı yok zaten. Kameradan galeriyi geçişte 3 saniyelik filan takılma var, onuda ek bir yazılımla çözerler diye düşünüyorum.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Batarya efsane olmuş. [MENTION=350013]memogoren[/MENTION] Malzeme kalitesi kesinleşsin, bataryası ve ekranıyla tam senlik bir cihaz doğuyor galiba :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Batarya efsane olmuş. [MENTION=350013]memogoren[/MENTION] Malzeme kalitesi kesinleşsin, bataryası ve ekranıyla tam senlik bir cihaz doğuyor galiba :D
Xperia Z2 takasladım ben. Gayet de memnunum. Bundan sonraki cihazım Xperia Z5 veya Z6 olacak orası kesin. Nexus'un stabilitesine en yakın cihaz Xperia ailesiymiş, bunu anladım. Malzeme olarak yaklaşabilir ama mühendislik olarak geride kalacağı görüşündeyim. Ayrıca Touchwiz'in hantallığını da atacağını sanmıyorum. Deklanşör tuşuna gerçekten çok alıştım ve cihaz gayet kompakt. Bu çizgiyi bozmam uzun süre.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Xperia Z2 takasladım ben. Gayet de memnunum. Bundan sonraki cihazım Xperia Z5 veya Z6 olacak orası kesin. Nexus'un stabilitesine en yakın cihaz Xperia ailesiymiş, bunu anladım. Malzeme olarak yaklaşabilir ama mühendislik olarak geride kalacağı görüşündeyim. Ayrıca Touchwiz'in hantallığını da atacağını sanmıyorum. Deklanşör tuşuna gerçekten çok alıştım ve cihaz gayet kompakt. Bu çizgiyi bozmam uzun süre.

Bilmiyordum hayırlı olsun. Xperia'lar çok stabil ve hızlı cihazlardır zaten. Touchwiz'in değişeceği yok ama insan bekliyor işte :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kullanıcıların geneline bakarsak telefon firmaları düzenli güncelleme verip yılda bir de TouchWizzde değişiklikler yaparsa kullanıcı firmadan memnun kalacak. Kullandığı cihazın yüksek performanslısı çıktığı anda ise memnun kaldığı fırmadan almayı tercih edecek.

R

Rüzgar gülü

SDN Okuru
Bence Samsung apple benzemeyelim çünkü kendi yaptıkları telefondur falan gayet iyi s pen kalem gibi mesela onun için apple benzemesine gerek yok ama belkide apple daha iyi teknolojiye sahip olduğu için kıskanıyor olabilirler 😝