Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition mı iPad 4 mü?

mustafa1342

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Random gülme de hava atıyorsan at.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hesapla bakalım aynı hesaba mı geliyor?

Hadi parayı hallettin diyelim, vizeyi nasıl alacaksın; "Yav kardeşim kusura bakma, burada iPad'ler çok pahalı hemen bi' koşu Emeriga'ya gidip geleyim, nooolur, nooooğlur." mu deyeceksin?

Evet öyle derim :D ya zaten işin dalgası bu hesapladım kaç para tuttuğunu :P he bide random gülmeyi seviyorum olum moralim bozuldu(falan.) :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iPad 5 ne zaman çıkacak bilgisi olan varmı yawww ??? ipad 5 mi bekliyim yoksa samsung note 10.1 2014 edition umu bekliyimm yada ipad 4 falan mı aliyimmm fikir verin ? ipad 5 ne zaman türkiyede olur ??

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Evet öyle derim :D ya zaten işin dalgası bu hesapladım kaç para tuttuğunu :P he bide random gülmeyi seviyorum olum moralim bozuldu(falan.) :D
Zuhahaha, muhahahaha, hahahaha gibi gül ama asdfgghjfkbn gibi gülme. :D

iPad 5 ne zaman çıkacak bilgisi olan varmı yawww ??? ipad 5 mi bekliyim yoksa samsung note 10.1 2014 edition umu bekliyimm yada ipad 4 falan mı aliyimmm fikir verin ? ipad 5 ne zaman türkiyede olur ??
Kasımda Türkiye'de.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Galaxy Note 10.1 2014 Edition ne zaman türkiyeye gelecek?
Yada geldiyse nerden alabilirim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hiç bir yerde yok hiç ses seda yok deli ediyorlar vallahi, garanti sorunu olmasa direk sipariş verecem yurtdışından.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ve sonunda Note 10.1 2014 Edition hakkında bir açıklama geldi Türkiye'de tanıtıldı ve 18 Kasım Pazartesi günü satışa çıkacakmış.

d1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle samsung note 10.1 2014. Fakat tek eksiği 16 gb olarak ülkemize gelmesidir. Onun haricinde makine gelmiş geçmiş en iyi donanıma sahip tablet bilgisayardır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben samsung galaxy note 10.1mi alayım ıpad 4 mü bilemedim çabuk cevap yazarmısınız acil!