Samsung galaxy mini 2 mi? Sony xperia tipo mu?

casper47

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Selam arkadaşlar:

Akıllı telefon almayı düşünüyorum acaba hangisini alsam karar veremedim.

Samsung galaxy mini 2 mi? Sony xperia tipo mu?

Sony xperia tipo özellikleri

3.2 inçlik 320 x 480 piksel çözünürlükte ekran, 800MHz hızında çalışan Cortex-A5 tabanlı Qualcomm MSM7225AA işlemci, Adreno 200 grafik birimi, 512MB RAM, 2.9GB depolama kapasitesi, microSD desteği, Android 4.0.3 işletim sistemi, 3.15MP çözünürlükte arka kamera, VGA ön kamera, WiFi, Bluetooth 2.1, 1500mAh batarya.

Samsung galaxy mini 2 özellikleri
800 MHz hızında tek çekirdekli işlemci,Adreno 200 grafik işlemci,Android 2.3 işletim sistemi,512 MB RAM,3.3-inç’lik 480 x 320 piksel çözünürlüğünde dokunmatik TFT kapasitif ekranı,3 MP arka kamera ve VGA ön kamera ( arka kamerada LED flaş bulunmamakta),Ölçüleri ve ağırlığı: 109.4 x 58.6 x 11.6 mm; 105 gram,4GB dahili hafıza,microSD ile +32GB’a kadar destekleme,3G, Wi-Fi ve Bluetooth 3.0 bağlantıları,Wi-Fi paylaşımı sunabilme, A-GPS ve DLNA,1300 mAh batarya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cangecili[.]blogspot[.]com

Tipo gayet güzel. Çok araştırdım ben bu telefonları.

Link atamıyormuşuz o yüzden bu şekilde yazdım adresi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
2 ay önce tipo aldım gayette memnunum yalnız hafıza kartı degiştirdigin zaman yada yeniden taktıgın zman biraz beklemek gerekıyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung galaxy mini 2 telefonumu 2 hafta önce aldım ve kullandığım süre boyunca tek şikayetim şarj oldu 1 gün gidiyor onun dışında hiçbir şikayetim yok alıcak olan varsa gözü kapalı öneririm harika bir cihaz memnun kalacağınızdan emin olun...

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
xperia tipo sar değerini kafaya takmassan

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tipo al dostum Gold'da şuan indirim var 400tl ye satılıyor Xperia Tipo alacaksan 2 3 güne al kampanya bitecek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaş tiponun inç iyide yan olarak küçük tipo: 103x57 mini 2 : 109x58 tipo küçük deilmi yani

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tipo kesinlikle daha iyi. çizilmez ekranı var ve geniş parmaklılar için gayet rahat kamerası çok çok kaliteli ve tasarım müthişş.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende akıllı telefon almak istiyorum ama bim aradığım özelllik internet hızı sayfalar arasında çok hızlı geçmesi gerek bnim bildiğim üç seçene var;xperia tipo,general mobile planet,samsung(herhangi biri) benim bütçem 400 tl siz hangisini tavsiye edersiniz???? bende şu an nokıa 5800 var ama internete girdiğimde video flan izleyemiyorum flash player istiyor telelfoncuya götürdüm teli diştir dediler ve akıllı telefon almayı düşünüyorum......şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
100 150 tl daha verebilirsen ace 2 al derim sonra telefon donunca verdiğin paraya acırsın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben şarjı biraz fazla yeten akıllı telefon istiyorum. Tipo punu karşılar mı?

efe kavas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tipo denen seçenek varken mini 2 arkada kalıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence ikiside hiç iyi değil bunların yerine eğer 500 tl bütçen varsa git galaxy wonder al derim aynı para çok daha iyi cihaz kıyasla . comdan bakabilirsin wonder kat kat kat daha iyi ikisinden de. galaxy wonder istanbul bilişimde 509 tl ayrıca istanbul bilişim güvenilir bir site araştırabilirsin :D

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
150₺ daha fazla ver ace 2 al ama ikisinden tipo gibi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence en düşük S3 mini 'ye kadar doğru düzgün bir android yok. Lumia 520'yi zorla bence. Tipo 'nun kaç katı Xperia sola'da bile rehber açılışı kanser eder adamı...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
"""""OKU ONEMLI"""""""""""""""""""""""""""""""""bakin ben telefon tamircisi ve saticisiyim xperialar cok yavas donuyo ve bazen hiic acilmiyo ve birdaha acilmiyo telefon cok yavas ve ana kart isiniyo yaniyo s2 mini cok iyi ama xperia tipodaki gibi goruntu cok kotu hd degil ikiside 320x480 ekran var ve tft bence senin icin hem pil tutan hem yuksek kalite hem hd resim ve video ceken buyuk ekran cok pahali olmayan cok iyi kalitede bir telefon olan (LG OPTIMUS L7 II) google da yaz videolara bak ekrani 800x480 :) HD 8 megapixel camera ve sadece 400 TL