Samsung Galaxy Mega 6.3 beğenenler

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Telefonun en sevdiyim yanı buyuk ekranı. Ama bunun yanı sıra bazı beğenilmeyen yanları var:
1. Hafıza.
Sadece 8 gb hafıza var ve bu çox eksi bir yanı.
2. Ram.
Nedense bu telefonda 1,5 gb rama yer verilmiş
3. Batarya.
Tam hd 6.3 ekran için 3200 mah bataryanın az olabileceği söyleniyor.
4. Kamera.
Dev telefon için daha farklı 8 diyil 13 mgpxl camera olabilirdi.

Bence bunlara ramen bu telefon iyi. Çoğu kişi bu kadar buyuk telefonu sevmez. Cepde kolay taşınmaz. Surekli cepte taşınamaz. Yani aktiv telefon diyil. Fakat bu telefonu ben çok beğendim. Hatta xperia z ni satıp bunu almak istiyodum bi ara ;) . Sizin duşunceleriniz neler? Telefonumu satıp bunu almam çılgınlıkmı? :cool:

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Tamamen tercih meselesi.Sen büyük ekranlı telefonları seviyorsan özellik olarak Note 2 tam sana göre.Note 3 de bekleyebilirsin hatta. Ama Galaxy Mega'yı ben pek tavsiye ermiyorum,onun yerine 7 inclik tablet alsan daha iyi olur gibime geliyor.
Galaxy Mega ayrıca Note 2 nin yanında sönük kalıyor özellik olarak,dediğim gibi sana uygun cep bence Note 2 veya yakında çıkması muhtemel Note 3.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
galaxy mega hiç bi halta yaramaz kardeşim :) telefon demeye 1000 şahit lazım onun yerıne 7 inçlik Asus süper ınıfınıty transformers lara bakarım veya galaxy note 8.0 alırım daha iyi telefon özelliğide var yani ben almamda senın için dıyorum

ayrıca büyük telefon ıstıyorsan note 2 note 3 lere bak bu galaxy mega 6.3 hiç bi işe yaramaz sebebide PPİ PİXEL leri bile görebilirsin hiç yeterli değil en azından 441 ppi kesin olması lazımdı 500 e kadar yolu var

ama bilmiyorum ya tercih meselesi

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Özellik olarak note 2 kadar olamaz bende note 2 kullanıyorum büyüklüğü , hızı , kamerası bence tam

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Evet yorumlardan sonra bende bi karşılaştırdım note 2 den bile kat-kat duşuk performans. Dediğin gibi pixel sayı da çok duşuk. 6.3 ekran beni etkilemişdi sadece buyukluğu icin. Tmm anladım artık bunu almaktansa daha ucuza galaxy tab alırım daha iyi. Yorumlar icin teşekurler. Telefona merakım tamamen bitdi artık

S

SDN Okuru

SDN Okuru
900 tl ye bu ürün 2 hafta kullanılmış güvenilir ve tanıdık birinden ne diyorsunuz?