Kullanıcı0334
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
1950TL bütçem var bu telefonu mu önerirsiniz yoksa bu fiyata farklı bir telefon mu önerirsiniz?
Batarya sizin için önemli ise bu cihazı öneririm.1950TL bütçem var bu telefonu mu önerirsiniz yoksa bu fiyata farklı bir telefon mu önerirsiniz?
1950TL bütçem var bu telefonu mu önerirsiniz yoksa bu fiyata farklı bir telefon mu önerirsiniz?
2000 altı en iyi cihaz diyebilirim, alınır.
Oyun için alıcaksanız Redmi Note 8 Pro'ya bakın.
Bütcenizi 300 TL Daha Arttirarak Xiaomi Redmi Note 8 Pro Almanizi Tavsiye Ederim.
Xiaomi redmi note 8 128GB yerine tercih edilebilir mi?Batarya sizin için önemli ise bu cihazı öneririm.
Xiaomi redmi note 8 128GB yerine tercih edilebilir mi?
Kesinlikle tercih edilir.
Dediğim gibi:
M30S 2000 altı en iyi cihaz.
Samsung çabuk bozulur diyenler var bu cihazda da öyle bi sıkıntı var mıdır çünkü ben min. 3-4 yıl kullanmak istiyorum ve zaten de oyun falan oynamam dizi-anime izlerim@AlteredTech'in dediği gibi 2000 tl altı alınacak en iyi cihaz.
Samsung çabuk bozulur diyenler var bu cihazda da öyle bi sıkıntı var mıdır çünkü ben min. 3-4 yıl kullanmak istiyorum ve zaten de oyun falan oynamam dizi-anime izlerim
zaten 3-4 yıl sonra hangi telefondan aynı performans beklenir ki? Güncelleme falan yapılmıyormuş diyorlar samsung için doğru mudur2 yıl sonra aynı performansı sunmasa da 3-4 yıl üzmeden götürür.
Abime geçen hafta aldık M30s memnun. Bende A10 kullanıyorum yalan hepsi inanma.Samsung çabuk bozulur diyenler var bu cihazda da öyle bi sıkıntı var mıdır çünkü ben min. 3-4 yıl kullanmak istiyorum ve zaten de oyun falan oynamam dizi-anime izlerim
zaten 3-4 yıl sonra hangi telefondan aynı performans beklenir ki? Güncelleme falan yapılmıyormuş diyorlar samsung için doğru mudur
N11 den Samsung Türkiye'nin kendisinden aldık. Shop.samsung.com dan geliyor yani Orijinal Samsung satıyor. Aktif Kurye diye bir firma ile anlaşmışlar. Yurtiçi yazıyor ama hikaye.Sanırım m30s alacağım ancak pişman olmam inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsiburada da yanında hala hediye veriyorlar mı m30s de?
Kaç gündür kullanıyorsun? Memnun musun ya da seni rahatsız eden bir şey oldu mu tel'deN11 den Samsung Türkiye'nin kendisinden aldık. Shop.samsung.com dan geliyor yani Orijinal Samsung satıyor. Aktif Kurye diye bir firma ile anlaşmışlar. Yurtiçi yazıyor ama hikaye.
Ben kullanmıyorum abim kullanıyor. A10 ile aynı olduğundan tip vs. bir sorun yok ben A10 dan memnun isem mantıken M30s den daha bir memnun olurdum kullansaydım. Dolby Atmos bile var One UI e entegre olarak.Kaç gündür kullanıyorsun? Memnun musun ya da seni rahatsız eden bir şey oldu mu tel'de
Eyvallahrenk konusunda beyaz güzel renk kardesim
beyaz almanı tavsiye ederim siyah ve mavi baya parmak izi bırakıyor mağazada denedim![]()
Ben mavi sipariş verdim keşke baksaymışım mesaj uyarısı da gelmedi :/Eyvallah