MrVolkan
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 12
Arkadaşlar Öncelikle Hayırlı Ramazanlar Haziran 15te telefon alıcam ve aklımda 2model var samsung galaxy j7mi a5 mi ? lütfen bi öneride bulunun
İkiside değil. G4 veya z5c bakın derim.Arkadaşlar Öncelikle Hayırlı Ramazanlar Haziran 15te telefon alıcam ve aklımda 2model var samsung galaxy j7mi a5 mi ? lütfen bi öneride bulunun
G4 1000tl üstü diye biliyorum ben 1000tl üstüne çıkamam malesefİkiside değil. G4 veya z5c bakın derim.
Samsung Galaxy A5 4G (İthalatcı Garantili) Fiyatı 929 tlA5 'te 1000 üstü
İthalatçı garantili bu.
Ne fark oluyorki öyle olunca bir bilgim yok söylermisiniz.İthalatçı garantili bu.
Teşekkür Ederim çok iyi açıklamışsınız A5 alıcama5 daha iyi olur illa ikisinden birisi ise
ithalatcı garantisi demek sanayii bakanlığından gerekli izinleri almış, yurtdışından ürün ithal etmek için gerekli koşulları sağlamış ve ithalat belgesine sahip, en az bir bölgede teknik servis hizmeti sağlayabilecek firmadır.
A5'te parmak izi okuyucu var. Bence bu alınabilir 1.sebepTeşekkür Ederim çok iyi açıklamışsınız A5 alıcamama j7demi alsam diye bi düşünüyorum ekranı 5.5 inc olması daha iyi gibime geliyor