Samsung galaxy j7 kasıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan inann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Arkadaşlar merhaba, j7 2015 kullanıyorum. Ya evet biliyorum 2 buçuk senelik nerdeyse telefon ama çok gereksiz kasıyor ya :/. Acaba nasıl hızlandırabilirim ? 4 senedir falan veri silme alışkanlığım var yani verileri siliyorum, hafızayı da tam doldurmuyorum. Ağır oyun da yok telefonda. En küçük oyunu bile çok fena kastırıyor bazen. Hele instagram durmadan duruyor. Acaba hızlandırma şansım var mı? Zaten haziranda değişeceğim telefonu ve kurtulacağım.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Hızlandırmanın bir yolu yok. Gerekenleri yapmışsın zaten. Telefonun gücü o kadar maalesef.

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Eskiden sıfırlıyordum ama en iyi kullanımda 6 ay idare ediyordu o da ilk aldığım aylar. Telefon bitti demekki :(

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Saf android rom atarsan jet gibi olur . Nasıl yöntem yok . Sadece bazı Samsung özellikleriden mahrum kalırsın .

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Oyunlarda pek etkisi olacağını sanmıyorum.

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Saf android rom atarsan jet gibi olur . Nasıl yöntem yok . Sadece bazı Samsung özellikleriden mahrum kalırsın .
Onu nasıl yapabilirim ? Ve yaklaşık 45 gün sonra telefonu değiştiricem satarken fiyat düşer mi ?

---- Mesajlar birleştirildi ----

Oyunlarda pek etkisi olacağını sanmıyorum.
Amacım oyun değil de instagramı durmadan durduruyor ya diyorum tamam hadi onu kaldırma messengere giriyorum onda ayrı kasıyor. Tek işlevi arama yapmak bazen deseni yaparken bile kasıyor veya elimin geçtiği yeri algılamıyor falan.

Son düzenleme: