Samsung Galaxy I9300 Güncelleme %99'da kalıyor

critus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar sağolsun sirnatli21 arkadaşımız telefon hakkında çok yardımcı olup telefon csc'sini Türkiye'ye çevirmeme yardım etti ama tek bir sorun var telefondan güncelleyince 277mb dosyayı indirdikten sonra bi uyarı çıkıyor eğer bu güncellemeyi yaparsanız dosyalarınız silinir vb. şeyler diyor kur diyorum telefon yeniden başlıyor android robot çıkıyor %30'a geldiğinde android robot yere dusuk halde üstünde ünlem oluyor ve telefon acıldığında yine sürümüm 4.0.4 duruyor ne yapmalıyım? kiesten'de güncellemeye çalıştım %99 da kaldı. Yardımcı olursanız sevinirim.

critus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır ama 2 adet Program Var SuperSu ve CWM diye sanırım onlar root

critus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 10 saattir bekliyorum 160 kişi bakmış yardım eden yokmu?

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Telefonun rootlu o nedenle guncellemeyi kuramazsin..msn e gec ordan yardimci olicam sana pc yi aciyorum

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Bende 1 kere ROOT yapmıştım cihaza.Yeni ROM yüklerken downloading mode da 1 kere root edildiğini gösteriyor.O sayaçta root'u silmenin yöntemini bir ara bilen biri paylaşırsa çok yararlı bir paylaşım olur.

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
withe data cache i temizlersen faydasi olur

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ne wipe nede baska birsey..ne yaparsan yap root u kaldirmadigin surece guncellemeyi asla kuramazsin..

Root u kaldirman icinde yapman gereken tek sey official rom yuklemek..odin ile yukleyebilirsin..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bndede aynı sorun var ne yapmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bndede aynı sorun var ne yapmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim

dostum sorunu yazan arkadaşın telefonu klon imeili çıktı sonradan.. ve güncelleme yaptıktan sonra şebekesi gitti, eğer seninde böyle ise güncelleme işine girme şebeken gider.. haa yok ben yapabilirim dersen rom yükledikten sonra arıza patch uygulaması ile şebekeyi geri getirebilirsin.. ama telefonun rootlu olması gerekiyor