Samsung galaxy grand 9082 garanti

Berkkmercann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy grand telefona sahibim telefonumu alalı 4-5 ay kadar oldu telefonu aslında kabıyla kullanan birisiyim bi gün takmayı unutup evden çıktım ve telefonla konuşurken telefon elimden kaydı yere düştü telefonun içinde veya çalışmasını etkiliyecek en ufak bişey olmadı ancak telefonun yan çerçevesi bi s4 gibi sağlam bi malzemeden değilde plastiğe yakın bi malzemeden yapıldığı için birkaç yerinden darbe aldı daha önce böyle bişeyle karşılaşmadığım için danışmak istedim cahillik işte yani şimdi kullanışta pek bi zorluk yaşamıyorum ama görüntü açısındanda pek iç açıcı durmuyor o yüzden tamir ettirmek istiyorum ancak garantiye göndersem kullanıcı hatası deyip geri mi yollar yoksa telefona bi zarar gelmediği için tamiri gerçekleşir mi o da olmassa gidip bir yerde kendim tamir ettirsem ne kadar olur bu konularda bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim şimdiden teşekkürler.

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Garantiden kasa değişimi talep edebilirsin tabi ki ücretli sana fahiş bir fiyat çıkartırlar. Dişar da yaptırırsan da pahalıya gelir bide garantisi bozulur. Kullanımda sıkıntı yoksa bence kafaya takılacak bir durum yok.