Samsung Galaxy Gear S İndirime Girdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Samsung Galaxy Gear S İndirime Girdi

Samsung'un akıllı saati Galaxy Gear S modeli Hepsiburada.com'un düzenlemiş olduğu kampanya ile indirime girdi. Akıllı saat almak isteyenler bu kampanyayı kaçırmamalı.

Samsung marka akıllı saatler hakkında ne düşünüyorsunuz?

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Giyilebilir teknolojilere alışmamız için daha çoook uzun zaman var gibi görünüyor.Giyilebilir teknolojili cihazlara uyum sağlama sürecimizin bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim.Giyilebilir teknolojilerin yaygınlaşmamasının ve toplum tarafından ilgi görmemesinin en büyük nedeni şarj süreleridir.Telefonlar yetmiyormuş gibi bide kolumuzdaki saati, gözümüzdeki gözlüğü hergün şarj edicek değiliz.Bir telefonun şarjıyla baş etmek zaten oldukça sinir bozucu birşey iken buna birde saat ve gözlüğün eklenmesi pek kabullenilcek bir durum değil.Şahsen ben kabullenemedim.Gear 2 aldım bi kaç ay önce.1 hafta kullandım.İlk günler hem hoşuma gidiyodu hemde arkadaşlarımın çevremin dikkatini çekiyordu.Sonra şarj derdi çıkınca sattım hemen.Hergün telefonla ikisini şarja koyuyodum yan yana.He bide bluetooth la telefona bağlandığı için telefonunda şarjını bitiriyordu ayrıca.Çok gereksiz bir aletti.