Fit 2. Çok daha fazla özelliği var. Daha kaliteli. Kolda bile daha kaliteli hissiyatı veriyor. Curved ekranı var. Always on Display var. Ana ekranı özelleştirebiliyorsun. Şifre koyuyorsun, whatsappta cevap verebiliyorsun vs.Arkadaşlar hangisi sizce siz almak isteseniz hangisini alırdınız ve neden alırdınız ?
Açıklamadıktan sonra bu tarz yorumlar pek işe yaramıyor sanki? Nedenini açıklar iseniz arkadaşa daha yardımcı olabilirsin.Band 5 daha iyi bir seçenek.
Fit 2 sanırım.Arkadaşlar hangisi sizce siz almak isteseniz hangisini alırdınız ve neden alırdınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cevap veren yok mu alooo ?
siz ne alırdınız beki mesela alacak olsanız diyelimİki bileklik de bana göre fiyatına göre oldukça başarılı.
Benim tercihim Fit 2 oldu. Pişman da değilim.siz ne alırdınız beki mesela alacak olsanız diyelim
Benim tercihim Fit 2 oldu. Pişman da değilim.siz ne alırdınız beki mesela alacak olsanız diyelim
Bende band 5 kullanıyorum sizin dediğiniz gear fit 2 arkadaş ise Galaxy fit 2 sormuş.Açıklamadıktan sonra bu tarz yorumlar pek işe yaramıyor sanki? Nedenini açıklar iseniz arkadaşa daha yardımcı olabilirsin.
Aynı şeyler?Bende band 5 kullanıyorum sizin dediğiniz gear fit 2 arkadaş ise Galaxy fit 2 sormuş.
Gerçekten özellikleri çok benzer. Mi Band 4 kullanıyorum, üst modelde ne gibi farklılıklar olduğunu merak edip Mi Band 5'e geçerdim galiba.siz ne alırdınız beki mesela alacak olsanız diyelim
Değil. Gear fit2 ve galaxy fit 2 diye bir bakın isterseniz.Aynı şeyler?
Samsung Galaxy Fit SM-R370NZKATUR Akıllı Bileklik (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatları ve Özellikleri şu mu hocam.Fit 2. Çok daha fazla özelliği var. Daha kaliteli. Kolda bile daha kaliteli hissiyatı veriyor. Curved ekranı var. Always on Display var. Ana ekranı özelleştirebiliyorsun. Şifre koyuyorsun, whatsappta cevap verebiliyorsun vs.
Mi Band 5'in tek özelliği şarjı uzun gidiyor diyebilirim. Çoğu özellik Mi band 5'te yok
Ayrıca Fit 2 kullanıyorum memnunum.
Yani sahsen ben xiomi mi band 5 alırdım zaten almayı düşünüyorumArkadaşlar hangisi sizce siz almak isteseniz hangisini alırdınız ve neden alırdınız ?
knk ikiside"bence" aynı ama ben fit alırdımArkadaşlar hangisi sizce siz almak isteseniz hangisini alırdınız ve neden alırdınız ?
Fit 2 nin bu kadar iyi olduğnu bilmiyorum resmen kararımı degistirdiniz cok tesekkur ederim sagolunFit 2. Çok daha fazla özelliği var. Daha kaliteli. Kolda bile daha kaliteli hissiyatı veriyor. Curved ekranı var. Always on Display var. Ana ekranı özelleştirebiliyorsun. Şifre koyuyorsun, whatsappta cevap verebiliyorsun vs.
Mi Band 5'in tek özelliği şarjı uzun gidiyor diyebilirim. Çoğu özellik Mi band 5'te yok
Sizin kullandığınız cihaz akıllı bileklik mi, akıllı saat mi? Aldığınız zamandaki satış fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz?Fit 2. Çok daha fazla özelliği var. Daha kaliteli. Kolda bile daha kaliteli hissiyatı veriyor. Curved ekranı var. Always on Display var. Ana ekranı özelleştirebiliyorsun. Şifre koyuyorsun, whatsappta cevap verebiliyorsun vs.
Hediye olarak almıştı matematik hocam. Bilmiyorum ne kadara aldığını. 1000 tarzı birşey demişti ama.Sizin kullandığınız cihaz akıllı bileklik mi, akıllı saat mi? Aldığınız zamandaki satış fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz?
Sanırım farklı cihazlardan bahsediyoruz.Hediye olarak almıştı matematik hocam. Bilmiyorum ne kadara aldığını. 1000 tarzı birşey demişti ama.
bence bu bende aynı karşılaştırmayı yaptımYa fit 2 dediğiniz bu değil mi işte mi band 5in rakibi ben ona göre kıyas yaptım da yanlış olduysa affola.
Ben de geçen Hepsiburada da gezerken gördüm yorum yapmıştı biri 5 ile kıyaslamış mesajlara cevap verme özelliği varmış bence bu önemli bir artı fiyatı da uygunmuşbence bu bende aynı karşılaştırmayı yaptım