Samsung Galaxy E7

caneser5898

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar sizlere birsorum olacak yeni telefon aldım samsung galaxy e7 en çok oynadıgım clash of clans oyununu yükledim inanılmaz bir kasma mevcut daha sonra donanımsal bir şey midir diye google playdan neredeyse indirmediğim oyun kalmadı en agır oyunlara kadar hepsini yukledim ve 0 kasma var hepsi gayet akıcı sadece clash of clans da kasma problemi var telefonu sıfırladım olmadı oyunu 2-3 kere silip yükledim yine olmadı sizce sorun nedir ? cevaplarıızı bekliyorum lütfen.

caneser5898

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar sizlere birsorum olacak yeni telefon aldım samsung galaxy e7 en çok oynadıgım clash of clans oyununu yükledim inanılmaz bir kasma mevcut daha sonra donanımsal bir şey midir diye google playdan neredeyse indirmediğim oyun kalmadı en agır oyunlara kadar hepsini yukledim ve 0 kasma var hepsi gayet akıcı sadece clash of clans da kasma problemi var telefonu sıfırladım olmadı oyunu 2-3 kere silip yükledim yine olmadı sizce sorun nedir ? Cevaplarıızı bekliyorum lütfen.

konu güncel !!

smodi79

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle hayrli olsn telefonun. Bak krdsm bazı uygulamalar android sürümüyle uyumlu olamayabiliyorlar cogu insandan bu sorunları duydum firma yeni bir guncelleme verdigin zaman o sorunun ortadan kalktigini söylerlerdi.Mesela Note4 ilk çıktıgnda dead triger da hayvan gibi kasıyordu düşün note 4 sonra guncelleme felan geldi ondaki sorun tahminimce ortadan kalkmistir. seninkide öyle bi problemdir muhtemelen,bu problem oyuna yeni guncelleme gelincede ortadan kalkabilir belli olmaz. Bu arada benm arkadasmda note4 vardi telefonun dilini ingilizce yaptiginda oyunun kasmadigini söyluyordu sende bi dene istersen ben pek yarari olacagini sanmam ama yinede bi dene samsung bu isi belli olmaz.

caneser5898

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle cevap için çok teşekkürler yani telefondan kaynaklanan bir sorun yok

smodi79

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kesinlikle telefondan kaynaklanan bir sorun degil icin rahat olsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende dun aldım e7 bnm clash da donma ve kasma yapıo cok sınırım bozuldu nette yabancı sıtlerde arama yaptım sonuc olarak telefondan kaynaklı bsey degılmıs oyunla alakalıymıs onu ogrendım oynadgım tek oyundu clash buda cok can sıkıcı bı durum