Samsung Galaxy E5'in Ekranı Kırıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
ancak bu kadar olur bu olayın tıpa tıp aynısı başıma geldiii....alalı 1 ay oldu... telefonun ekranı gerçekten hiç düşürmeden çatladı.. servise götürdüm hata bendeymiş..250 tl verip yaptıracam ama samimiyetle söylüyorum çok nazik bir telefonmuş...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim ekran da aynı şekilde oldu cebimde taşıyordum birden çatladı telefonu alalım da 3 ay oldu servise gittim garantiye girmiyor dedi fiyatda 450 tl istediler yaptırmadım öyle duruyor yeni mi alsam yoksa yaptırsam mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynısı benimde başıma ilkinde 250 tamir ettirdim aynı ayın içerisinde 2. kez başıma geldi ne yapacağımı bilmiyorum rehberde telde kaldı alamıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benimde basima geldi ilk dusmede ekran tik gitti on cam dagildi araba cami gibi resmen.ama dokunmatik ve ekranida saglam suan sadece on cam degisiyormu bunda uygun kaxa yaptirirm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim de 1 ayda 2 kere başıma geldi hem de hiç düşmeden
tüketici mahkemesine şikayet etmeyi düşünüyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
off off aynısı benmde başıma geldi eşim bıraz öyle kullan diyo benimki kırılmadı kızım bastı ustune ekran karardı fiyatınıda bilmiyorum kaca yapılıyor 2 ay oldu alalı gercekten de cok nazik bi telefonmuş illaki kaplık gerekiyomuş birazcık bile darbelerden koruyacaksa tabiki...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tefoncular genelde komple ekran degisimi diyor 350 tl oda youtube dan bi kac video izledm yapan yerleri aradim istanbul uskudarda bir firma 150 tlye sadece on cam degisiyor dedi.istanbulda olmadigim icin yaptırmadm aliexpres sitesinde on cam 5 dolar bizim telefon icin siparis etsem turkiyede yapacak adam varmiki herkes komple ekran degiscek diyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde telefonum e5 ve patenle düstü telefonum geri tusunun oldugugu yer kırıldı :huh: ve yaptırmayada da götürmedim kuzenımınde aynı şey başına geldi onunda galaxy mega ve 650 tl ye yaptırdı:lol::(:(:closedeyes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
E5 ekrani kac tl ye nerde yaptiririz biri numara adresn biraksin

S

SDN Okuru222

SDN Okuru
sadece cam 15tl yazı ile onbeş tl. lcd kırılmaz öyle kolayca.
youtube da bi dünya nasıl yapılacağını göteren video var.
en fazla 2 saatinizi alır bence 1 saati de geçmez camı değiştirmesi. gidip de telefonculara öyle 300 500 vermeyin.

A

armutlu çocu

SDN Okuru
benim E5 in ekranı alalı 1 ay olmadı kırıldı patladı yani 340 TL ödedim parçası yok dediler yenisini vericez sıfırını dediler onay bekledim 1 ay ama reddedilmiş

B

Betul72iwjdj8

SDN Okuru
Benim e5 inde ekranı kırıldı üstünde ekran koruması vardı halıya düştü suan kameranın yanındaki civiyi bile görebiliyoum Tuzla buz oldu ekran Samsung yazısinin s harfi bile çıktı yani değişir dimi telefon okullar tatil olduğunda almıştım 12 haziran 2015 de 4 ay sonra kırıldı bide telefonumun sesinde bir problem var kulaklığı takınca telefon kasmaya başlıyor ve kendi kendine yeniden başlatıyor yeniden baslatirkende galaxy e5 yazısı neredeyse 10 defa tekrarlanır sonra açılıyor sizce ne kadar tutar masrafı ekranı hariç garantiye girerimi bu ?

E

ekran canavarı

SDN Okuru
E5 ekrani kac tl ye nerde yaptiririz biri numara adresn biraksin

arkadaslar sadece on lens de degistirebilirsiniz ama riskli oldugu icin kimse dış lens(ön cam) degisimi yapmıyor eger yaptıracak varsa yoruma yazsın KÜÇÜKÇEKMECE/ SEFAKÖY