Samsung GALAXY E5

gncrsn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Ben Samsung Galaxy E500 (E5) Modeli telefon almak istiyorum.Sizce almalı mıyım?Oyun performansı için alıcam.Artılarını ve eksilerini yazarsanız sevinirim.Bu arada telefon 850 900 tl gibi bir şey.

smodi79

Asistan
Reaksiyon puanı
2
900 tl ye daha garantisi devam eden 2. El lg g2 al ben bi kac gune spot alicam g2 e5 den katkat iyi

gncrsn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2.el almak mantikli gelmiyor kardeş bu arada farkettiğin gibi artiklari eksileri nasil telefon nasil isiniyomu yükleme sorunu varmi gibisinden sordum yinede teşekkür ederim

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
E5 yerine zenfone 6 tavsiyemdir buyuk dersen zenfone 5 derim lollipop da aldilar

gncrsn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zenfone 5 güncellenmeyle lollipop yada kitkat aldıysa alıcam.

gncrsn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki vatanda manisa mağazasında beyaz var beyaz alsam yere düşünce flan çizik olmuyacağını düşünüyorum avea in touch 2, 10-20 kere düşmüştür ama çizikleri,çok ama çok küçük 2 -3 tane var.Sence Beyaz alsam sıkıntı olurmu.
Birde lollipop da clash of clans varmıdır ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

birde şarj o kadarda az mı dayanıyor clash of clansı yarım saat ba15 dk bakıyorum sonra kapatıyorum 1 2 saat sonra tekrar açıyorum çok kullanmıyorum yani idare eder gibi.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende siyah modeli var inanin bana en az 20 kere 1 metrelik yerden yere dustu cunku sarj yeri biraz sıkıntı evde :) disardada taslarin ustune asfalta cok dustu telefonda 1 cm cizik yok sapasaglam ama metal gibi bi yer var altta onun bi kosesinde hafif yamulma var lolipopda clash var beyaz renkdede sorun cikartmaz

gncrsn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok teşekkür ederim bu arda bonus puan verdim tekrar saol