Samsung Galaxy E5 Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mdn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir telefondan beklediğim oyun performansından daha önce internette akıcı gezinme,fotoğraf kalitesi(arka ve ön) önemli fazla oyun oynamam,cihaza 1.5 gb ram yapılmış fakat teknosada baktıgımda 1.35 ram'di,telefon android 4.4.4 ile geliyor sistem android sürümü zaten 1 gb kullanıyor geriye 350 mb boşluk kalıyor,buda bir zaman sonra sorun cıkaracaktır sanırım.Sizce bu telefonu hala almalımıyım,alternatif olarak önereceğiniz birşeyler varmı 900 lira bütçem var yukarı cıkamıyorum 4-5 güne almayı düşünüyorum.Önerileriniz lütfen kaliteli marka olsun ikide bir uğraşmak istemiyorum hatta samsung dışına çıkmamaya çalışın lütfen.General mobile'a hiç girmeyin.Teşekkür Ederim şimdiden.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Bir telefondan beklediğim oyun performansından daha önce internette akıcı gezinme,fotoğraf kalitesi(arka ve ön) önemli fazla oyun oynamam,cihaza 1.5 gb ram yapılmış fakat teknosada baktıgımda 1.35 ram'di,telefon android 4.4.4 ile geliyor sistem android sürümü zaten 1 gb kullanıyor geriye 350 mb boşluk kalıyor,buda bir zaman sonra sorun cıkaracaktır sanırım.Sizce bu telefonu hala almalımıyım,alternatif olarak önereceğiniz birşeyler varmı 900 lira bütçem var yukarı cıkamıyorum 4-5 güne almayı düşünüyorum.Önerileriniz lütfen kaliteli marka olsun ikide bir uğraşmak istemiyorum hatta samsung dışına çıkmamaya çalışın lütfen.General mobile'a hiç girmeyin.Teşekkür Ederim şimdiden.
meziu mx4 1200 tl fiyattan satışta , e5 850-900 tl civarı olamsı laızm. Tabi daha uygun bir telefon istersen Joye 8 öneririm veya İnTouch4

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Asus zenphone da dusunebilirsin

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Performans bekliyorsan stabilite bekliyorsan samsung'u listeden çıkart zaten. MX4 Öneririm bütçenizi arttırıp alabilirsiniz yada LG G2 öneririm.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kardes 900 lira butceyle samsungdan bisey bekleme. Fiyat performans urunlerine bak. Su an s4 1000 lira istersen az daha kasip ondan al ama guncelleme falan gelmeyecek zaten 2 yillik telefon. Baska da samsung yaramaz o fiyata.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
800 tl ye zenfone 6 varken digerlerine bakmak nedir ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Zenfone, MX4 ve G2 öneriyorum bütçen hangisine yeterse onu al benim önerim mx4.

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aşırı Büyük ekranı 6 boyutunda zenfone 5 desen çift çekirdekli işlemcisi var.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gulesim geldi :D siz cekirdege bakipmi aliyosunuz telefon ben suan zenfone 5 kullaniyorum onermememin sebebi sarj sorunu yoksa hiz bakimindan gundelik islerde g3 ile yanyana koyup hiz testi yaptigimda hemen hemen ayni aciliyo

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
900 1000TL'ye internetten paralel ithalat LG G2 bulabilirsiniz. Bırakın zenfone'u bir kenara G2 alabiliyorsanız alın fakat bütçenizi geçiyorsa zenfone bakıcaksınız.

Yada Huawei Ascend G7 alabilirsin öneririm.

http://www.hepsiburada.com/liste/hu...?productId=telcephuaasceng7&categoryId=371946

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-huawei-ascend-g7-fiyati,4116752.html
Teşekkür ederim yardımcı oluyorsunuz bana,peki huawei ye yapı olarak güvenebilirmiyim.sağlamlık stabillik açısından.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6

Kısmen. Atandartlara uysa da diger markalara gore SAR degeri yuksek mesela huawein. Onun disinda o.markadan ozellikle performans konusunda sikayetci birilerini gormedim. Bende g2 oneririm oncelikli olarak.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Huawei ascend g7 düşünebilirsin donanim olarak e5 den bir tık üstte ve uygun fiyatli saglam bir telefon

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Teşekkür ederim yardımcı oluyorsunuz bana,peki huawei ye yapı olarak güvenebilirmiyim.sağlamlık stabillik açısından.

Valla telefonu hiç incelemedim donanımını bile bilmiyorum fakat iyi telefon deniliyor, [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION]'nın bilgisi var size yardımcı olur diyecektim zaten yorum yapmış :D

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=424997]Kestane[/MENTION] [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] sanırım Lg g2 nin 16gb olanından alacagım bu gidişle.Zorlayayım biraz :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@Kestane @Vikings sanırım Lg g2 nin 16gb olanından alacagım bu gidişle.Zorlayayım biraz :)

G2'yi 1 yıl kullandım ve 10 binlik G2 Türkiye sayfam var emin ol cihazın en iyi ve en kötü yanlarını biliyorum. Kusursuz telefon yok elbette her telefonun belli bir kusurları var fakat vericeğiniz parayı hak eden bir telefon öneririm, sözüme güveniyorsanız alabilirsiniz pişman etmez.

Fakat bütçeyi biraz daha zorlarsanız Z1 Compact alabilirsiniz ama o daha küçük ekrana sahip, g2 daha şık ve zarif bunuda eklemek lazım.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6

G2 seni magdur etmez diye dusunuyorum. Yani o fiyat segmentinde snapdragon 800 kullanan kac telefon var ki? Gervi her sey cip set degil ama g2 diger donanimsal ozellikler bakimindan da üstün. Kısacası oneriyorum yine ve yeniden :D