Samsung galaxy buds hakkinda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Srdr33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Srdr33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar samsung galaxy buds kulaklik s10+ile hediye geldi ve pubg mobile oynarken ses 1 saniye gecikmeli geliyor kulakliga nasil bu sorunu çözebiliriz

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Merhaba arkadaşlar samsung galaxy buds kulaklik s10+ile hediye geldi ve pubg mobile oynarken ses 1 saniye gecikmeli geliyor kulakliga nasil bu sorunu çözebiliriz
aynı kulaklık bendede var bende böyle bir sorun yok güncellemeleri denetle şarjının full oldunda emin ol gecikme sorunu normal degil yazılımsal bir sorun olmalı

Srdr33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı kulaklık bendede var bende böyle bir sorun yok güncellemeleri denetle şarjının full oldunda emin ol gecikme sorunu normal degil yazılımsal bir sorun olmalı
Pubg mobile de yapiyor kardeşim orda denedinmi?

Srdr33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok sacma ya tek yasayan benmiyim

kaan2142

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yabancı forumlarda da araştırdım ve sonuç olarak bu kulaklıkların aptx desteği olmamasından kaynaklı olarak ses gecikmesi yaşanmakta. Youtube ve benzer uygulamalarda video yu geç ileterek sorun düzeltiliyor, fakat android sisteminde yada oyunlarda sorun 0,5 sn lik gecikme ile sonuçlanıyor. Yani sonuç olarak bu kulaklıklar çöp ve samsung a yakıştıramadım. 7 saattir bekliyorum samsung telefon ile geri dönüş yapacakmış bana.

04İbrahim04

Asistan
Reaksiyon puanı
67
yabancı forumlarda da araştırdım ve sonuç olarak bu kulaklıkların aptx desteği olmamasından kaynaklı olarak ses gecikmesi yaşanmakta. Youtube ve benzer uygulamalarda video yu geç ileterek sorun düzeltiliyor, fakat android sisteminde yada oyunlarda sorun 0,5 sn lik gecikme ile sonuçlanıyor. Yani sonuç olarak bu kulaklıklar çöp ve samsung a yakıştıramadım. 7 saattir bekliyorum samsung telefon ile geri dönüş yapacakmış bana.
Telefonun yanında hediye veriliyor yani çokta 0.5 saniye gecikmeye takılmamak lazım bluetooth kulaklıktan tam performans isteniyorsa zaten senheiser gibi markalara bakmanıza öneririm

kaan2142

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun yanında hediye veriliyor yani çokta 0.5 saniye gecikmeye takılmamak lazım bluetooth kulaklıktan tam performans isteniyorsa zaten senheiser gibi markalara bakmanıza öneririm
bence hediye altında fahiş fiyata satılıyor. Ürün 800 tl fakat telefon çıkalı şurada 1 ay oldu fiyatı 1000 tl den daha fazla düştü. Yani hediyelik bir durum söz konusu değil. 5 yıldır samsung cihaz kullanıyorum her aldığım cihazda samsung ve yakıştıramadım bu durumu firmaya

cimsirrr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Bende bugün aldım galaxy buds'ı ve aynı gecikme sorunu bende de var. Aslında kulaklığı sırf pubg için almıştım. Güncellemeleri de yaptım düzelmedi. Bir çözüm bulabildiniz mi acaba?

MaDTuRK-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Ben de bugün aldım ve aynı gecikme sorunu bende de var. Sennheiser momentum da yani 2000 TL Lik kablosuz kulaklıkta da aynı sorun var ama onun ki daha küçük. Bunda ki daha bariz. Umarım güncelleme ile çözerler.