aynı kulaklık bendede var bende böyle bir sorun yok güncellemeleri denetle şarjının full oldunda emin ol gecikme sorunu normal degil yazılımsal bir sorun olmalıMerhaba arkadaşlar samsung galaxy buds kulaklik s10+ile hediye geldi ve pubg mobile oynarken ses 1 saniye gecikmeli geliyor kulakliga nasil bu sorunu çözebiliriz
Pubg mobile de yapiyor kardeşim orda denedinmi?aynı kulaklık bendede var bende böyle bir sorun yok güncellemeleri denetle şarjının full oldunda emin ol gecikme sorunu normal degil yazılımsal bir sorun olmalı
evet denedim seste hiçbir gecikme yok bendePubg mobile de yapiyor kardeşim orda denedinmi?
Benim ıconx 2018 de klavyeden yazdığım zaman ses 1 Sn sonra geliyodu güncellemeyle düzeldiÇok sacma ya tek yasayan benmiyim
aynı sorun bendede var çözebildinizmi?Çok sacma ya tek yasayan benmiyim
Telefonun yanında hediye veriliyor yani çokta 0.5 saniye gecikmeye takılmamak lazım bluetooth kulaklıktan tam performans isteniyorsa zaten senheiser gibi markalara bakmanıza öneririmyabancı forumlarda da araştırdım ve sonuç olarak bu kulaklıkların aptx desteği olmamasından kaynaklı olarak ses gecikmesi yaşanmakta. Youtube ve benzer uygulamalarda video yu geç ileterek sorun düzeltiliyor, fakat android sisteminde yada oyunlarda sorun 0,5 sn lik gecikme ile sonuçlanıyor. Yani sonuç olarak bu kulaklıklar çöp ve samsung a yakıştıramadım. 7 saattir bekliyorum samsung telefon ile geri dönüş yapacakmış bana.
bence hediye altında fahiş fiyata satılıyor. Ürün 800 tl fakat telefon çıkalı şurada 1 ay oldu fiyatı 1000 tl den daha fazla düştü. Yani hediyelik bir durum söz konusu değil. 5 yıldır samsung cihaz kullanıyorum her aldığım cihazda samsung ve yakıştıramadım bu durumu firmayaTelefonun yanında hediye veriliyor yani çokta 0.5 saniye gecikmeye takılmamak lazım bluetooth kulaklıktan tam performans isteniyorsa zaten senheiser gibi markalara bakmanıza öneririm