Samsung Galaxy Alpha Kullananlar Klübü

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Samsung'un yeni metal çerçeveli şık telefonu Galaxy Alpha.

Samsung'un bugüne kadar ürettiği en şık telefon.

10c47117980d60549913480b9ebd3ef0.jpg

Özellikler

Boyutlar (cm):132.8 x 65.6 x 6.7mm
Ağırlık:120 gr
Bellek:2 GB Ram
Ekran:4,7" 1280 x 720 pixel Super Amoled
İşlemci: Exynos 5 Octa A15 1.8GHz+A7 1.3 Ghz
Pil:1860 mAh
Hafıza:32 GB artırılamayan

Detaylı incelemesi:
http://youtu.be/PTYKO3bX22U

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cihazı 1 hafta önce aldım, çok kullanmamama rağmen günde 3 kere şarj ediyorum. Telefon çok şık çok hızlı çok güzel ama basit bi oyun oynayayım dediğinizde telefon yanıyor metal olduğu için ısı her yana yayılıyor. Benim gibi gerçek kullanıcı deneyimi olanlar paylaşır ise çok sevinirim benim cihazımda mı sıkıntı var. öyle ise bi servise vericem.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
cihazı 1 hafta önce aldım, çok kullanmamama rağmen günde 3 kere şarj ediyorum. Telefon çok şık çok hızlı çok güzel ama basit bi oyun oynayayım dediğinizde telefon yanıyor metal olduğu için ısı her yana yayılıyor. Benim gibi gerçek kullanıcı deneyimi olanlar paylaşır ise çok sevinirim benim cihazımda mı sıkıntı var. öyle ise bi servise vericem.

Isısı kaç derece oluyor.
Metal olduğu içim biraz daha fazla ısıyı hissettirebilir.
Ayrıca pili günde 3 defa şarj edecek kadar kötü değil.
Bu telefonun tasarımına hayran olup aldıysan yanına da taşınabilir batarya alacaksın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben cihazı 1 aydır kullanıyorum. Her yönden gayet memnunum. Günde bi defa şarj ediyorum. Normal internete giriyorum 15-20 dakka oyun oynuyorum müzik dinliyorum ama şarj 1 gün yetiyo bana. Sabah 7 de çıkarmıştım şarjdan şu an saat gece 3 ve yeni şarja takıyorum :) yani normal kullanımda şarjı ideal ama sen aşırı fazla kullanıyosan yedek batarya almanı tavsiye ederim. Isınma konusuna gelincede rahatsız edicek kadar ısınma hiç olmadı benim telefonda o yüzden ona yorum yapamıyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu telefonu tavsiye eder misiniz? z3 compact var elimde memnunum telefondan ama samsung arayüzü daha çok hoşuma gidiyor onun için satıp bunu almayı düşünüyorum değer mi sizce?

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu telefonu tavsiye eder misiniz? z3 compact var elimde memnunum telefondan ama samsung arayüzü daha çok hoşuma gidiyor onun için satıp bunu almayı düşünüyorum değer mi sizce?
Bana kalırsa ona sen karar ver, telefonu eline al incele biraz personeller telefonu çalmadığın sürece bir şey demiyor. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bataryası sıkıntı yaratıyor diyenlere aldırış etmeyin bir aydır kullanıyorum. günde bir kere şarj ediyorum bir gün götürüyor. sürekli sms whatsapp arada internet yetiyor bir günde. ben memnunum kullanışlı hafifi on numara cihaz. diğer cihazalardan çok farklı. düşünüyorsanız tereddüt etmeden alın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Güncellemeden sonra android 5.0.2 oldu telefon donmaya başladı önceden süperdi. Bunun için napabilirim acaba ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5.0.2 güncellemesinden sonra telefonumdan nefret ediyorum sürekli takılıyor donuyo.keske guncellemeseydim gitti güzelim telefonum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefon gerçekten güzel ve kullanışlı fakat şarj problemı bendede var çabuk bitiyor ve sadece oyun oynarken ısınıyor. google hesap ekledım silmeyi bir türlü bulamadım hesaplar bölümünde hesap silme yok.birde canımı sıkan samsung apps adlı uygulama içinde ahlaksız uygunsuz içerikler var anladınız siz onlar silinse iyi yetkili mercilere şikayette bulundum sizlerde şikayet edin lüften

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
ŞarJ aslında problem değil bende de var şu ank itim telefonlar 2500 mAh pil ile gelirle galaxy alpha da 1860 mAh bu yüzden dayanma süresi daha az

Birşey sorcam sıfırlama tarihlerde Android 6 alacağı yazıyordu telefonun bi gelişme var mı kaç ay geçti hala gelmedi

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
ŞarJ aslında problem değil bende de var şu ank itim telefonlar 2500 mAh pil ile gelirle galaxy alpha da 1860 mAh bu yüzden dayanma süresi daha az

Birşey sorcam sıfırlama tarihlerde Android 6 alacağı yazıyordu telefonun bi gelişme var mı kaç ay geçti hala gelmedi
Almaz hocam ümidi kesin.Unutuldu cihaz samsung belli dalgalar halinde telefonlara güncelleme veriyor note serisi s serisi gibi.Alacak olsaydı o tarihte söylenirdi sonra gelir ya da gelmez ama şu anda nougat hakkında konuşuyoruz samsung için ve bu cihaz unutuldu.

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Almaz hocam ümidi kesin.Unutuldu cihaz samsung belli dalgalar halinde telefonlara güncelleme veriyor note serisi s serisi gibi.Alacak olsaydı o tarihte söylenirdi sonra gelir ya da gelmez ama şu anda nougat hakkında konuşuyoruz samsung için ve bu cihaz unutuldu.
Doğrusu bende aynı fikirdeyim, yanlış hatırlamıyorsam bir ay önce bi güncelleme geldi yine 5.0.2 güncellemesi idi bununla birlikte Samsung Türkiye için üretilen FQ modeline zaten F modelinde ilk andan beri olan smart manager ı getirdi ve gelen gereksiz uygulamaları kaldırdı. Sanırım bi süre bununla idare edin nougat ı hallettikten sonra size bakarız gibi bir mesaj verdiler, yazık güzelim telefonu Mundar ettiler...

berkay cahilklu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi ne yapmalıyım

---- Mesajlar birleştirildi ----

abi telefonu alalı 1 sene olmadı telefon ithalaççı garantili telefon kendiliğinden açılıp kapanıyor açıldıktan sonra şebeke çekmiyor şarzı 100 iken 30dk 40dk da bitiyor telefonu sıfırladım bi ara geçti ama sonra gene aynı sorun olmaya başladı

Son düzenleme: