Samsung galaxy ace sizce nasıl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ygt00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bence çok kötü. Kimse kusura bakmasın ama ace diyince iyi bir seri gibi dursa da fiyatına gram değmeyen bir telefon. Onun yerine o fiyata lumia 520,620,720 al çok çok daha iyidir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
berbat bir telefon. bir yıldır kullanıyorum hiçbir uygulamayı yükleyemiyor hafızası berbat

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum eğer oyun falan oynayacaksan pekte uygun bir telefon değil kendi hafızası çok az eğer play storeden bir şey indireceksen direk telefon hafızasına indiriyor o hafızada 1-2 programa dolduğu için hafıza dolu diyor ve bir şey indiremiyorsun internette zaten adam akıllı hiçbir şey izlenmiyor anca facebook uygulamasını indirir sadece facebooktan video izlersin ha bide youtube var ayrıca telefonun ses düzeyi oldukça düşük

Baron01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok sıkıntılı bir telefon kardeş önermiyorum aldığıma pişman olmuştum 2 uygulama yüklüyorsun telefon acayip kasıyor değiştirmek zorunda kaldım galaxy s4 aldım bende gayet memnunum..

ready2dietr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle iyi günler benim elimde şu an var. Ve gerçekten bir işe yaramaz ace ile gionun arasında hiç bir fark yok bence alacaksan GM Discovery al

mertsozuer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hala merak edenler varsa artık eskidi yani çok fazla uygulamayı kaldırmaz ama bir anne baba ya da küçük kardeş kullanabiliri.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben galaxy ace alaagım facebook felan kullanmıyorum sadece whatsahp bana yeterli olurmu