Samsung Galaxy Ace 2 vs Samsung S Duos

dodurgali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android telefon alıcam. Bu iki telefon arasında kaldım bütce olarak iKiside hemen hemen aynı bu iKi telefon arasında hangisi güzel. Performans olarak ace2 daha iyi ama genede ikisi arasında kararsız kaldım yardım ?

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
galaxy duos mu ? galaxy ... duos olmasi gerekmiuormuydu yoksa normal galaxy duos mu var :)

dodurgali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla bugün teknosada gördom yanlıs aklımda kalmıs sanırım samsung s duos galiba googleyde öyle görünüyor :)

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
heh oldu s duos al bence ben ikidinede bakmistim s duos daha iyi galiba

dodurgali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki tesekkürler S duos ekran büyüklügü filan daha iyi ama ace2 de donanımsal olarak daha iyi görünüyor bakalım :(

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Android telefon alıcam. Bu iki telefon arasında kaldım bütce olarak iKiside hemen hemen aynı bu iKi telefon arasında hangisi güzel. Performans olarak ace2 daha iyi ama genede ikisi arasında kararsız kaldım yardım ?

Arasındaki farklar çok fazla olmasada Galaxy Ace 2 önde .

Ace 2 (Çift Çekirdekli ) ------ Duos (Tek Çekirdekli)

Ace 2 (Yaklaşık 2 kat daha iyi internet hızına sahip ve NFC desteği var Duos NFC yok.

Ace 2 (720 P Video Kayıt var Duos kamera performansı vasat.

Duos biraz daha ağır kalıyor çift sim karttan dolayı . Bu iki telefon arasında Galaxy Ace 2 öneriyorum . Ama bütçen kısıtlı ise Samsung almak bence mantıklı değil . Fiyat / Performans ürünleri LG Optimus L7 II ve Lg Optimus L9 Öneriyorum .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ace 2 yi öneririm 1 yıldır kullanıyorum 4.1.2 jelly bean da geldi