Samsung galaxy ace 2 telefonum kayboldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BtRc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar samsung galaxy ace 2 telefonum kayboldu telefonun imei numarası faturası bende duruyo telefonumu nasıl bulabilirim karakola gittim telefonum önce kayboldu sonra çalındı dedim savcılığa git çalıntı değilse bizi ilgilendirmez gibisinden :(

soracağım bir kaç soru var:

1: telefona imei attırsalarda telefon bulunabilirmi sanırım orjinal imei telefonun kendisinde saklı oluyo değiştirilemiyo diye bi bilgi var kesinlik kazandırmak istiyorum
2:savcılığa kayboldu diye dilekçe yazsam telefonum bulunurmu yoksa çalındığına dair dilekçemi yaziyim.
3:internetten kontrol ediyorum imei numarasını yazdığımda benim telefonum markası çıkıyo telefonumu bulma ihtimalim nedir 750liraya aldım 7ay oldu alalı öğrenciyim çok şey kaybetmiş olurum bulamazmıyız mahvoldum :(
4:samsung dive aktif olduğunu sanmıyom telefon aldığım gibi duruyo ayarlar bi tek jelly bean güncelleştirdim.

acil cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar lütfen yardımcı olun :(

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Geçmiş olsun ayrıca polislerin nasıl ilgilenmediğini anlamış değilim görevi bu adamların. Eğer telefondan sinyal almak için yer tespiti isterlerse savcılık izni gerekir. Bu işide yine polisler yapar. Ama sen gidip dilekçe ile yaparsan iş bana uzar gibime geliyor zaten fazla bilgili değilim başka arkadaşların mesajlarını bekle.

tdg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçmiş olsun bende öğrenciyim ve telefonumu kaybettiğimi hayal bile etmek istemiyorum ama kesinlikle dilekçe yaz bulunma oranı fazla bence :( ha bide bulursan bu olay sana ders olur önlemini alırsın telefonu aldımı bütün özelliklerini kullanıcan sonuçta İyi şanslar .

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yarın bi savcılığa uğriyim peki tecrübesi veya bilgisi olan arkadaşlardan yorum alabilirimyim

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadasim benim bu savcılık konusunda bilgim var 30-40 gunu bulur polisin elind gecmesi kayboldu yazarsan ilgilenmezler calindi yazarsanda calinmadik çıkarsa sıkıntı ama bir savcilikla sansini dend çok da ümitli olma yalniz berbat bir hukuk isleyisi var ati alan uskudari geçiyor malesef

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bilgisi olan arkadaşlar iletirlerse :(

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Telefon çok pahalı olmadıkça bulmuyorlar. Daha çok imei numarası vasıtasıyla telefonu kilitleyip satışını engelliyorlar. Bir arkadaşıma bu şekilde yaptılar. Bulamadı ama telefon da başkasının işine yaramadı.

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler imei si değiştirince telefonum bulunma ihtimali varmı bi yerden duyduğum kadarıyla orjinal imei her zaman telefon da kalıyomuş doğrumudur bilgi verirmisiniz lütfen arkadaşlar yardım edin

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
güncell cevap alabilrimiyim

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
arkadaşlar samsung galaxy ace 2 telefonum kayboldu telefonun imei numarası faturası bende duruyo telefonumu nasıl bulabilirim karakola gittim telefonum önce kayboldu sonra çalındı dedim savcılığa git çalıntı değilse bizi ilgilendirmez gibisinden :(

1: telefona imei attırsalarda telefon bulunabilirmi sanırım orjinal imei telefonun kendisinde saklı oluyo değiştirilemiyo diye bi bilgi var kesinlik kazandırmak istiyorum
2:savcılığa kayboldu diye dilekçe yazsam telefonum bulunurmu yoksa çalındığına dair dilekçemi yaziyim.
3:internetten kontrol ediyorum imei numarasını yazdığımda benim telefonum markası çıkıyo telefonumu bulma ihtimalim nedir 750liraya aldım 7ay oldu alalı öğrenciyim çok şey kaybetmiş olurum bulamazmıyız mahvoldum :(
4:samsung dive aktif olduğunu sanmıyom telefon aldığım gibi duruyo ayarlar bi tek jelly bean güncelleştirdim.

Git savcılığa başvur. Savcılık bir şekilde buluyor. Çalındı diye yazma dilekçene. Yalanın mutlaka ortaya çıkar. Adamlar yıllardır senin gibi telefonu kaybolan nicelerini görmüşlerdir. Öyle sorular soruyorlar ki aklını alırlar. :)

Geçmiş olsun ayrıca polislerin nasıl ilgilenmediğini anlamış değilim görevi bu adamların. Eğer telefondan sinyal almak için yer tespiti isterlerse savcılık izni gerekir. Bu işide yine polisler yapar. Ama sen gidip dilekçe ile yaparsan iş bana uzar gibime geliyor zaten fazla bilgili değilim başka arkadaşların mesajlarını bekle.

Polis çalınma durumu olmadan karışmaz. Kendin kaybettiysen ortada suç olmadığından dolayı polis bir şey yapmaz.

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
peki imei attırırlarsa yinede bulabilirmiyim arkdaşalr ?

hdoru

Asistan
Reaksiyon puanı
0

geçmiş olsn

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
imei attırılan telefonun bulunma şansı varmı beyler ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim geçmiş olsun benimde telefonum çalındı galaxy s3 Şuanda arıyorum savcılığa başvuruda bulundum inşallah bulunur seninki ne durumda ? :cool:

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
inşallah ya benimki kayıplarda telefon üzerime olmadığı için savılığa gidemedim yaşım dolayısıyla yakınıma kayıtlı çok sıktı benim telefonum ahah aradığım sorunun cevabını hala bulamadım çalan kişi imei attırırsa telefon hiç bir şekilde bulunamıyormu ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı durum benim basımada qeldi malesef arkadaslar samsun ace wardı benimde dün kayboldu sawcılıqa qidicem ama bişey cıkarmı bilmiyom

S

SDN Okuru

SDN Okuru
boşuna uğraşmayın arkadaşlar telefonun emeı nosunu değiştirdilerse olay bitmiştir ki alan telefoncuysa yeterince çakaldır telefonu alırken satan kişinin fatura getirmeiği sürece hemen emei yi değiştiriyolar savcılığada gitsen kendinide prçalasan sonuç yok benimde note 3 çalındı en güzel yapılıcak şey hiç bşey olmamış gibi hayata devam etmek

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:angry:benimde samsung S3 kayboldu. Daha taksitlerini bitirmedim:(
NE YAPMAM LAZIM.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok geçmiş olsun benim de note iki çalındı iki üç gün önce bulunur mu bilmiyorum ama çok zor gibi taksitleri de bitmedi daha malesef bana borcu kaldı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonumu alan bir iki gün kullanıp kendi hattıyla sonra kırsa telefonu atsa nasıl bulurum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bende telefonu kaybettim telefonumdaki hattı yeniden cıkartabilrimiyim aynı numarayı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Herkese geçmiş olsun. Benimde 4 gün önce fb-gs derbisinde galaxy s5 telim kayboldu hatta çalındı. Çalındığı andan itibaren aradık tel kapalıydı ki şarjım en az %40 falandı batarya bitmesi falan imkansız alan adam kapatmış büyük ihtimalle. şimdi savcılık falan gittik teli kapattılar ya acaba doğrumu yaptılar kapatmasalar belki imeiden takip yapabilirlerdi acil yardım

N

Note3

SDN Okuru
Telefonum kayboldu emniyete başvurdum ımei numarası aldılar sizce kaç güne bulunur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ilk önce 0 312 294 94 94 (7/24 açık) nolu telefonu arayın cihazınızı kullanıma kapatın imei numaranızı felan soruyorla telefonun sizin adınıza olması hiç önemli değil sadece kaybolduğunda içerisindeki hattın sizin adınıza olup olmadığı önemli bu şekilde telefonunuzu kullanıma kapatıyorlar sonra gsm operatörünüzü arayıp hattınızı kullanma kapattırın tabi ertesi günüde savcılığa gidip şikayette bulunun ve asla kaybettim demeyin çalındı deyin zaten büyük ihtimalle çalınıyo telefonlar :) sonrada bekleyin artık ne kadar sürer bilmiyorum