Samsung Galaxy Ace 2 önerirmisiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anll23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ace 2 yi 4.1.2 ye güncelledim DEAD TRIGER 2 yi bile kasmadan açıyor. MC 2 var ayrıca onuda kasmıyor çoğu kişi demiş kasma filan arttı diye hiç de değil yüklüyorlar 300 uygulama tabii kasar. Ayrıca güncellemeyle RAM arttı. Birde SD cart al çok iyi oluyor. Aksesuarlarını bulmakta kolay. Ben pendikn pazarından 10 tl ye flip cover aldım muhteşem oldu. Şuan fiyatı çok uygun yakında arta bilir güncelleme geldi ya. Ayrıca Carfur da çok pahalanmış.

osman_32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O plastik copune o kadar para vercegine bunu al

Xperia L Teknik Özellikler,
Fiyat ve Sonuç:

Teknik Özellikler

İşlemci: 1 GHz hızında çalışan çift çekirdekli Snapdragon MSM8260

Grafik İşlemci: Adreno 305

Ekran: 4.3 inç 480 x 854 piksel çözünürlüklü LCD

RAM: 1 GB

Depolama: 8 GB + microSD

Ana Kamera: 8 Megapiksel Exmor RS + 720p HDR Video

Ön Kamera: VGA

Kablosuz Bağlantılar: NFC, WiFi, DLNA, GPS, Bluetooth

Batarya: 1700 mAh

İşletim Sistemi: Android 4.1.2 Jelly Bean

Fiyat: 750 - 900 TL aralığı

Sonuç:Xperia L'de kullanılan işlemci, ortalama performans ve kullanım için oldukça yeterli bir işlemci. Geçtiğimiz yılın pek çok amiral gemisindeki dört çekirdekli işlemcilerine göre özellikle HD ekran kullanmadığı için avantajlı olan Xperia L, yeterli bir performans sunuyor.
Çöp demişsin git de bide kendin yap yapabiliyosan :mad:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
750-900 aralığı telefonu önermişler arada 200-300 TL fark var o fiyata değmez ayrıca 300 tl artıdan ona vereceğime bir ace 2 artı smartwach veya tablet alırım.300 tl farkla tabiki arada özellik farkı olur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu telefon bir harika yaklaşık 1 ay telefon aradım ve sonunda bütün sitelere bakaraktanbu telefonun fiyatına göre en iyisi olduğunu gördüm 5 aydır kullanıyorum çok memnunum tavsiyem üzerine 3 kişi de bu telefondan aldılar onlarda çok memnunlar almanı tavsiye ederim

osman_32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hiç alma derim git güzelce general mobile discovery al şimdi 2 de çıkıyor.Ace 2 den daha hızlı rami felan süper büyük ekran kulllandım ben.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
önermem samsung modelleri zaten çöp güncellemeyi cok gec veriyor martta general mobile discovery 2 cıkıyor ekranı 5 inch 13 mp kamera android 4.3 jelly bean yalnız arayüz nexus 5 teki gibi kitkat ayrıca snapdragon500 galiba hatırlamıyorum işlemci kullanıyor discovery 2 al fiyat 800 tl civarı olur gibime geliyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
galaxy ace 2 :
+fiyatı uygun (mediamarkt 530)
+ram fena değil
-kamerası diğer markaların 5 mp'lerine göre soluk
-samsung malzeme kalitesi
-kulaklık çıkışının yüksek olmadığını duydum

htc desire x:
+ram aynı
+işlemci daha hızlı
+tasarımı gayet güzel
+kamera nispeten daha canlı
+sesi daha iyi (beats)
-fiyat biraz daha tuzlu (699)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Forumdaki bütün konulara aynı mesajı yaz, daha çabuk yardım alırsın. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
güzel bir telefon sadece subway surfers oynarkene biraz donma oluyor ama baska sorunu yok tavsiye ederim saygılarımla.

smodi79

Asistan
Reaksiyon puanı
2
la siz manyakmisiniz olm o kadar igrenc bi telefon gormedim hayvan gibi kasio arama geldiinde kasio sacma sapan bi telefon 3310 al ondan iyi