Samsung galaxy A7 mi Sony XA Ultra mı

Hangisi ?

• Samsung A7

Kullanılan: 8 61.5%
  • Sony XA Ultra

Kullanılan: 5 38.5%

• Kullanılan toplam oy
    13

DEADPOOL®

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Arkadaşlar alacağımdan değil sadece merak ettim hangisini neden tercih ederdiniz ?

Son düzenleyen moderatör:

FBD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Oncelikle selam Samsung'un s ve note serileri dışındaki telefonlar genelde çok kırpilmis oluyor bildirim ledi, sensörleri vs samsung bir telefon almayi düşünüyorsanız kesinlikle s veya note serisi öneririm xa ultraya gelince gayet sık ve guzel bir cihaz fakat 800mhz bandı olmadığı için şebeke sorunu yaşayanlar var kendi forumuna girersen görürsün bu iki cihaz arasında tercih yapıcak olsam xa ultra fakat bu fiyat segmentinde çok daha iyi telefonlar mevcut.

garmel.373

Asistan
Reaksiyon puanı
120
İkisi arasında kesinlikle A7. FBD'nin dediklerine katılıyorum.
Samsung A serisinde kamera ve malzeme kalitesinde iyi iş çıkardı fakat işlemcileri kötü.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Birçok a serisi kullanıcısı o islemcilere rağmen anormal derecede memnun hasretlik birşey var kullanıcılara durumu sormak lazım a7 kamera ekran vb konularda xa ultradan daha iyi bataryada çok daha iyi çünkü mediateklerde işlemci 6 inç teleofnu ve 2700 mah batarya birleşince ortaya pek de güzel batarya performansları çıkmıyor

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Bence a7. hem batarya hem de ekran olarak daha iyi ve kullanıp ta sorun yaşayan görmedim.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Kardeşimde A7 var. Ekran kalitesi ve kamera olayı gerçekten amiral gemilerini aratmiyor. Ses çıkışı memnun etmiyor. Pil de gayet iyi. Tasarım ve malzeme kalitesi birçok markanın amiral gemilerindrn daha iyi

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Samsung A7 almayın geçen seninin amiral gemisi S6 alın illaki samsung alacaksanız. Bu iki model arasından da XA Ulta modeli oldukça öne çıkıyor.

FurkanCaptanD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bence xa ultra çok iyi düzeyde kamera performansı var performans desen xa ultra ezer geçer

M

Murat Burç

SDN Okuru
hocam şu sıralamayı yapabilir misin zahmet olmazsa.

samsung

s serisi üst telefon ondan sonra ki ler nasıl geliyor a serisi j vs olarak aynı şekilde sony içinde :D
Samsung da sıralama şu
Note
S
A
C -ON (büyük ihtimal )
J
E
Grand vb vb
Sony
XZ ve Z
X ve Compact
XA
E bunun gibi olması lazım

DEADPOOL®

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Samsung da sıralama şu
Note
S
A
C -ON (büyük ihtimal )
J
E
Grand vb vb
Sony
XZ ve Z
X ve Compact
XA
E bunun gibi olması lazım

o zaman karşılaştırmayıda yanlış yapmışım x serisi yapmalıydım :D

Arkadaşımda a5 var gayet güzel kamera tasarım olsun a7 daha iyidir bence sony z3 üm var çöp diyebiliriz kullanan bilir :)
Arkadaşımda a5 var gayet güzel kamera tasarım olsun a7 daha iyidir bence sony z3 üm var çöp diyebiliriz kullanan bilir :)

z3 için çok iyi telefon diyorlar hatta z5 e bile geçmeye gerek yok diyorlar diye okumuştum

Z

zel62

SDN Okuru
o zaman karşılaştırmayıda yanlış yapmışım x serisi yapmalıydım :D

z3 için çok iyi telefon diyorlar hatta z5 e bile geçmeye gerek yok diyorlar diye okumuştum
Karar sizin ben diyeceğimi dedim ben memnun değilim telefon alıncaksa bence samsung alınmalı artık sony kamerada düzen yapamadı sırf kamerası için almıstım ön kamera bile s3 mini gibi s4 bile yiyordu bazen 5s zaten yiyior ama tercih sizin sony belki xz de gelişim yaptı gerisi aynı bence ben hiç memnun değilim herkes neler neler diyor arkadas casper via a1 almıs kamerasına hayran kaldım belki benim alacağım iphone 6s ten iyi çok hızlı parmak okuyucu var ve telefon cok hızlı gerçekten kamera muhteşem herkes konusur bu iyi bu iyi diye ama sony yalanmıs bunu anladım servis zaten berbat

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Oncelikle selam Samsung'un s ve note serileri dışındaki telefonlar genelde çok kırpilmis oluyor bildirim ledi, sensörleri vs samsung bir telefon almayi düşünüyorsanız kesinlikle s veya note serisi öneririm xa ultraya gelince gayet sık ve guzel bir cihaz fakat 800mhz bandı olmadığı için şebeke sorunu yaşayanlar var kendi forumuna girersen görürsün bu iki cihaz arasında tercih yapıcak olsam xa ultra fakat bu fiyat segmentinde çok daha iyi telefonlar mevcut.
Hocam peki a8 2016 hakkinda ne dusunuyorsunuz

FBD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Oncelikle Merhaba Samsung A serisini sosyal medyayı çok kullanan kesim için çıkardı sadece günlük face,twitter,instagram vs giricem diyorsanız götürür sizi fakat is oyun oynamaya veyahut kamera kısmına gelince anlicaksiniz telefonun kırpilmis olduğunu o yüzden o fiyat bandında yine samsung olcaksa C7 öneririm daha az kırpilmisdir c serisi diğer orta segment serilerine Göre.
Hocam peki a8 2016 hakkinda ne dusunuyorsunuz

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Oncelikle Merhaba Samsung A serisini sosyal medyayı çok kullanan kesim için çıkardı sadece günlük face,twitter,instagram vs giricem diyorsanız götürür sizi fakat is oyun oynamaya veyahut kamera kısmına gelince anlicaksiniz telefonun kırpilmis olduğunu o yüzden o fiyat bandında yine samsung olcaksa C7 öneririm daha az kırpilmisdir c serisi diğer orta segment serilerine Göre.

Kameralarda çoğu amiral grmisindrn iyi söyleyim. Sadece oyun konusunda üzer

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Pil Stamina modu bile benim için çok başka bir yere koyuyor Sony'yi.;)Xa ultra tavsiye ederim.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
A3 2016 kullanıyorum. Bundan önce sırasıyla M9, note 5, 6s, g5, htc 10 kullandım ve a3 modeline geçtim. Kısaca amiral modellerden farklı olarak bildirim ışığı yok, kamerada oıs yok ama iyi iş çıkartıyor, 16gb olması sıkıntılı ancak küçük ve tasarım olarak mükemmel, normal kullanımda 9 saat civarı ekran süresi veriyor, kulaklık ses çıkış kalitesi mükemmel ki htc 10'u aratmadı hiç. Alırken ramden dolayı kasma yapar diye düşünmedim değil ancak oyunları akıcı şekilde oynatırken ısınmada yapmıyor. Touchwiz kendini aşmış. Samsung'un 2016'da en çok satan modeli A serisi olabilir çok iyi iş çıkarmışlar.