DEADPOOL®
Asistan
Arkadaşlar alacağımdan değil sadece merak ettim hangisini neden tercih ederdiniz ?
Son düzenleyen moderatör:
Bence a7. hem batarya hem de ekran olarak daha iyi ve kullanıp ta sorun yaşayan görmedim.
Samsung da sıralama şuhocam şu sıralamayı yapabilir misin zahmet olmazsa.
samsung
s serisi üst telefon ondan sonra ki ler nasıl geliyor a serisi j vs olarak aynı şekilde sony içinde![]()
Arkadaşımda a5 var gayet güzel kamera tasarım olsun a7 daha iyidir bence sony z3 üm var çöp diyebiliriz kullanan bilirArkadaşlar alacağımdan değil sadece merak ettim hangisini neden tercih ederdiniz ?
Samsung da sıralama şu
Note
S
A
C -ON (büyük ihtimal )
J
E
Grand vb vb
Sony
XZ ve Z
X ve Compact
XA
E bunun gibi olması lazım
Arkadaşımda a5 var gayet güzel kamera tasarım olsun a7 daha iyidir bence sony z3 üm var çöp diyebiliriz kullanan bilir![]()
Arkadaşımda a5 var gayet güzel kamera tasarım olsun a7 daha iyidir bence sony z3 üm var çöp diyebiliriz kullanan bilir![]()
Karar sizin ben diyeceğimi dedim ben memnun değilim telefon alıncaksa bence samsung alınmalı artık sony kamerada düzen yapamadı sırf kamerası için almıstım ön kamera bile s3 mini gibi s4 bile yiyordu bazen 5s zaten yiyior ama tercih sizin sony belki xz de gelişim yaptı gerisi aynı bence ben hiç memnun değilim herkes neler neler diyor arkadas casper via a1 almıs kamerasına hayran kaldım belki benim alacağım iphone 6s ten iyi çok hızlı parmak okuyucu var ve telefon cok hızlı gerçekten kamera muhteşem herkes konusur bu iyi bu iyi diye ama sony yalanmıs bunu anladım servis zaten berbato zaman karşılaştırmayıda yanlış yapmışım x serisi yapmalıydım
z3 için çok iyi telefon diyorlar hatta z5 e bile geçmeye gerek yok diyorlar diye okumuştum
Hocam bu arada 6s 32 gb uzay gri almaya karar verdim gelecek hayırlısıylaSony cidden maalesef öyle![]()
Hocam bu arada 6s 32 gb uzay gri almaya karar verdim gelecek hayırlısıyla![]()
Hocam bu arada 6s 32 gb uzay gri almaya karar verdim gelecek hayırlısıyla![]()
Tamam hocam başka zaman sorarım o zaman teşekkürler özelden sorulacak bişeydiBana mesaj atmıssın dostum ama hata var. Cevap verdim gelmiyor sana
Hocam peki a8 2016 hakkinda ne dusunuyorsunuzOncelikle selam Samsung'un s ve note serileri dışındaki telefonlar genelde çok kırpilmis oluyor bildirim ledi, sensörleri vs samsung bir telefon almayi düşünüyorsanız kesinlikle s veya note serisi öneririm xa ultraya gelince gayet sık ve guzel bir cihaz fakat 800mhz bandı olmadığı için şebeke sorunu yaşayanlar var kendi forumuna girersen görürsün bu iki cihaz arasında tercih yapıcak olsam xa ultra fakat bu fiyat segmentinde çok daha iyi telefonlar mevcut.
Hocam peki a8 2016 hakkinda ne dusunuyorsunuz
Oncelikle Merhaba Samsung A serisini sosyal medyayı çok kullanan kesim için çıkardı sadece günlük face,twitter,instagram vs giricem diyorsanız götürür sizi fakat is oyun oynamaya veyahut kamera kısmına gelince anlicaksiniz telefonun kırpilmis olduğunu o yüzden o fiyat bandında yine samsung olcaksa C7 öneririm daha az kırpilmisdir c serisi diğer orta segment serilerine Göre.