Kubilayhan014
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 215
Merhaba arkadaşlar. Samsung Galaxy A51 mi yoksa Xiaomi redmi note 7 mi?
İkiside değil.A71 al geç.Merhaba arkadaşlar. Samsung Galaxy A51 mi yoksa Xiaomi redmi note 7 mi?
Mi 9t veya a71Merhaba arkadaşlar. Samsung Galaxy A51 mi yoksa Xiaomi redmi note 7 mi?
Mantıksız aslında evet ama söyle mi9t nin tasarımını sevmiyorum. Redmi Note 8 de çok erken çıktı 7 ile arasında cok fark yok. A51 Alacak kadar param var şuanda ama Redmi Note7 nin de tasarımını çok seviyorum o yüzden beni etkiliyor.Mantıksız karşılaştırma
Bütçeniz ne kadar
Tasarım herşey değildir aslında sizce A51 mi almalıyım yoksa Redmi Note 7 mi ikiside farklı marka farklı arayüz. Samsungun arayüzünü galeri düzenini daha çok beğeniyorum ben.Mantıksız aslında evet ama söyle mi9t nin tasarımını sevmiyorum. Redmi Note 8 de çok erken çıktı 7 ile arasında cok fark yok. A51 Alacak kadar param var şuanda ama Redmi Note7 nin de tasarımını çok seviyorum o yüzden beni etkiliyor.
Sadece tasarım önemi degil, bir cihaz alıp memnun kalmamak var, bir cihaz alıp memnun kalmak var (A51 önermem fakat Redmi Note 7’den iyidir).Mantıksız aslında evet ama söyle mi9t nin tasarımını sevmiyorum. Redmi Note 8 de çok erken çıktı 7 ile arasında cok fark yok. A51 Alacak kadar param var şuanda ama Redmi Note7 nin de tasarımını çok seviyorum o yüzden beni etkiliyor.
Tasarım herşey değildir aslında sizce A51 mi almalıyım yoksa Redmi Note 7 mi ikiside farklı marka farklı arayüz. Samsungun arayüzünü galeri düzenini daha çok beğeniyorum ben.Mantıksız aslında evet ama söyle mi9t nin tasarımını sevmiyorum. Redmi Note 8 de çok erken çıktı 7 ile arasında cok fark yok. A51 Alacak kadar param var şuanda ama Redmi Note7 nin de tasarımını çok seviyorum o yüzden beni etkiliyor.
Bütçemi yükseltip A71 almam doğru olur mu peki?Sadece tasarım önemi degil, bir cihaz alıp memnun kalmamak var, bir cihaz alıp memnun kalmak var (A51 önermem fakat Redmi Note 7’den iyidir).
Bütçemi yükseltip A71 de alabilirim aslında. Şuanda Xiaomi kullanıyorum ama arayüzünden memnun değilim. Galeri düzeni dosya düzeni beni rahatsız etmeye başladı. Samsung daha düzenli geliyor bana. O yüzden marka değiştirmeyi düşünüyorumMi 9t veya a71
A71’e cikilabilir iste, imkaniniz varsa o olur.Tasarım herşey değildir aslında sizce A51 mi almalıyım yoksa Redmi Note 7 mi ikiside farklı marka farklı arayüz. Samsungun arayüzünü galeri düzenini daha çok beğeniyorum ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçemi yükseltip A71 almam doğru olur mu peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçemi yükseltip A71 de alabilirim aslında. Şuanda Xiaomi kullanıyorum ama arayüzünden memnun değilim. Galeri düzeni dosya düzeni beni rahatsız etmeye başladı. Samsung daha düzenli geliyor bana. O yüzden marka değiştirmeyi düşünüyorum
Ve realme xto fiyatlara en iyi alternatif sıralaması:
Katılıyorum
mi9t
realme 6
rn8 pro
Teşekkür ederim onları da değerlendiririm.o fiyatlara en iyi alternatif sıralaması:
mi9t
realme 6
rn8 pro
Ama Samsung arayüzünü çok beğeniyorum o yüzden ona dönmek istiyorum.o fiyatlara en iyi alternatif sıralaması:
mi9t
realme 6
rn8 pro
o zaman size önerim biraz daha koyup a71 almanızdır. Çünkü A51 hiçbir şekilde fiyatını hak etmiyorAma Samsung arayüzünü çok beğeniyorum o yüzden ona dönmek istiyorum.
İkiside alınmaz. Bütçenizi artırıp Galaxy A71 almanızı tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar. Samsung Galaxy A51 mi yoksa Xiaomi redmi note 7 mi?
Teşekkür ederimo zaman size önerim biraz daha koyup a71 almanızdır. Çünkü A51 hiçbir şekilde fiyatını hak etmiyor