ufukgokturk19
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Samsung galaxy a50 almayi düşünüyorum 6s'den geçi̇çem bu a50 yamulurmu yada yamuluyormu ?
Son düzenleyen moderatör:
SAMSUNG GALAXY A50 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 6S'DEN GEÇİÇEM BU A50 YAMULURMU YADA YAMULUYORMU ?
6s den a50 ye geçilmez NET! minimum a70 e geçin derim veya mi9t. Eğer illa geçeceğim derseniz, üretim hatası olmadığı sürece neden yamulsun ki? Evet plastik kasa ama aylardır kullanan arkadaşım bir sorun yaşamadı. Sadece yapısal olarak biraz yamuk gözüküyor o da plastik kasanın sonsuz ekran ile birleşimi öyle gösteriyor.
A70'i neden a50 yerine tercih ederim:Yamulurmu derken? Cihaz'a kalite testi yaparsanız yamulur ama normal kullanıp normal cepte taşırsanız sıkıntı olmayabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
A50 varken a70 alınmaz mi 9t hadi neyse birde v30+ ve gelince meizu 16th var o da bakılabilir.
A70'i neden a50 yerine tercih ederim:
SNAPDRAGON İŞLEMCİ. Exynos işlemciden nefret ediyorum. S10 plusun defalarca ana menüde kastığını deneyimledim. A50 de sürekli.
Yani samsungu kötülemek istemiyorum objektif olmak istiyorum ama samsung her defasında test etmeye gittiğimde ve başka birilerinden kullanmaya başladığımda beni tatmin etmiyor. Ama kullanıcısı çok demek ki seveni çok. Yine de a50 sevmiyorum a70 hoşuma gitti ama. Tabi mi9t çok çok daha mantıklı.O kasmanın bir sebebi vardır teorik olarak a50 işlemcisi a70 işlemcisinden daha iyi gpu olarak ayrıca a70 kamera daha detaycı olsada a50 daha doğru renk veriyor. Ama şahsen bekler başka bir model alırdım meizu16th veya mi 9t gibi....
Yani samsungu kötülemek istemiyorum objektif olmak istiyorum ama samsung her defasında test etmeye gittiğimde ve başka birilerinden kullanmaya başladığımda beni tatmin etmiyor. Ama kullanıcısı çok demek ki seveni çok. Yine de a50 sevmiyorum a70 hoşuma gitti ama. Tabi mi9t çok çok daha mantıklı.
Katılıyorum.. ?Samsung'un çeken yönleri servisi çok diğer android'lerden servis olarak daha iyi huawei yaygın servisi yok mesela, süper amoled ekran (diğerleri yeni amolede geçti) ve geçmiş tecrübeler çekiyor insanları adam orta yaşlı plastik telefon almış yere düşürüyor telefon kırılmıyor samsung taş gibi diyor.Birde çinlilerin şu soluk çekmeye çözüm bulması lazım orda moda herhalde
adamların suratı renksiz ihtiyaç duymuyorlar ama hindistan pazarına açıldılar düzeltebilirler.
![]()