İnFlames07
Asistan
Arkadaşlar oyun oynuyorum ortalama bir telefon lazım s aklımda a5 sony xperia xz ve p smart var sizce?
Aralarından xz veya p smart bence sana kalmış. Xz hoşuma gitti ama tasarımı biraz geri kaldı sanki. A5 almayın bence.Arkadaşlar oyun oynuyorum ortalama bir telefon lazım s aklımda a5 sony xperia xz ve p smart var sizce?
Axon 7 ve moto z eskidi bence. Nubia z17 hakkında bir bilgim yok.Zte Axon 7
Sony Xperia Xz
Lenovo Moto Z
Zte Nubia Z17 Mini Special Edition
Oyun için alınabilecekler bunlar.
Xz'nin de durumu öyle malesef. Güncel ve o fiyat aralığındaki cihazların donanımları iyi değil. Oyunlarda çok beklenti olmaz.Axon 7 ve moto z eskidi bence. Nubia z17 hakkında bir bilgim yok.
Nokia 6 , 8'e göre çok zayıf.Çalışırım ama biraz zor gibi birde ben çok bilgili değilim cpu ve gpu nun farkı nedir? Ve gpu ne işe yarar ?
---- Mesajlar birleştirildi ----
O zaman nokia 6 da oynatır gibi geldi bana
Siz bu konularda baya bilgilisiniz herhalde bana yardım ettiğiniz için çok teşekkürler![]()
CPU = İşlemci, GPU = Ekran kartı gibi düşünebilirsin. Oyunlara direkt etki eden madde GPU dur. Bu yüzden grafik birimi yüksek olan bir işlemciye sahip telefon almaya çalış. Demem o ki ya Mi 6 al zorlayıp ya da Nokia 8.Çalışırım ama biraz zor gibi birde ben çok bilgili değilim cpu ve gpu nun farkı nedir? Ve gpu ne işe yarar ?
O zaman nokia 6 da oynatır gibi geldi bana
Siz bu konularda baya bilgilisiniz herhalde bana yardım ettiğiniz için çok teşekkürler![]()
Vazgeçtim zaten şu an p smart ile xz arasındayımSamsung'un A ve J serisi tamamen kullan-at.Bir sene içinde çöp oluyor çoğu.
Ben XZ öneririm ancak sizin kararınız.Vazgeçtim zaten şu an p smart ile xz arasındayım
Bende ama tasarımı biraz düşündürüyor.Ben XZ öneririm ancak sizin kararınız.