Hocam nasıl normal oluyor şuan sadece kamera testi yaltım telefon sıcaklamay başaldıNormal hocam.
İlk ön arka camlı telefonum S7'de aynı muhabbeti yaşamış, korkudan buzlukta bekletmiştim cihazı![]()
.
Başkaları da bu sorundan şikayetçi mümkünse iade ya da samsung teknik.Hocam nasıl normal oluyor şuan sadece kamera testi yaltım telefon sıcaklamay başaldı
Normal hocam. İnternette yeni kullanılmaya başlayan telefonun ısınması ile ilgili açılmış bir ton yazı ve konu var.
Sıkıntı yok. Normal.Selam daha 4 saat oldu galaxy a23 aldım şimdi 20 dk dır şarza ama telefon soğumuyor hala sıcak telefonu açıp kurmaya başladıktan sonra ısındı ve hala sıcak neden?
Olabilir. Sorun geçmez ise servise gidin. Ama büyük ihtimal geçer.Telefon ilk kez açıldığı için mi öyle birisi söyledide "ilk kez kullanmaya (açıldığı) başladığın için öyle 1 hafta sonra o düzelir"
Benimde aynı model telefonum var sadece bugün yaşadım sorunu bende.Telefonu alalı 3-4 ay olduSelam daha 4 saat oldu galaxy a23 aldım şimdi 20 dk dır şarza ama telefon soğumuyor hala sıcak telefonu açıp kurmaya başladıktan sonra ısındı ve hala sıcak neden?
Geçer diye düşünyom okadar 7k verdik sıfır elOlabilir. Sorun geçmez ise servise gidin. Ama büyük ihtimal geçer.
Teşekkürler telefonu alalı daha 12 saat bile olmadıİlk kurulum olduğundan arka planda işlem yapılıyor. Muhtemelen bundan kaynaklı bir ısınmadır, sıkıntı yok
Telefon çok gren li (pürüzlü) video çekiyor o sıkıntı varmı sizdeBenimde aynı model telefonum var sadece bugün yaşadım sorunu bende.Telefonu alalı 3-4 ay oldu
Bide Telefon çok gren li (pürüzlü) video çekiyor o sıkıntı telefondamı yoksa kamerasımı öyleİlk kurulum olduğundan arka planda işlem yapılıyor. Muhtemelen bundan kaynaklı bir ısınmadır, sıkıntı yok
(!)Mesela sana bu yorunu yazarken bile telefonda bi sıcaklık hissediyom telefonu alalı 1 gün olmasına az kaldı şimdi bu 1 hafta bu sıcaklık azalmaya başlayıp düzelicekmiİlk kurulum olduğundan arka planda işlem yapılıyor. Muhtemelen bundan kaynaklı bir ısınmadır, sıkıntı yok