Yardım Samsung Galaxy a23

Beroos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Selam daha 4 saat oldu galaxy a23 aldım şimdi 20 dk dır şarza ama telefon soğumuyor hala sıcak telefonu açıp kurmaya başladıktan sonra ısındı ve hala sıcak neden?

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Normal hocam.

İlk ön arka camlı telefonum S7'de aynı muhabbeti yaşamış, korkudan buzlukta bekletmiştim cihazı:D :D.

Beroos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Durum

Ekli dosyalar

• Screenshot_20221218_102849_AIDA64.jpg
    Screenshot_20221218_102849_AIDA64.jpg
    84.9 KB · Görüntüleme: 69

Beroos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Telefon ilk kez açıldığı için mi öyle birisi söyledide "ilk kez kullanmaya (açıldığı) başladığın için öyle 1 hafta sonra o düzelir"

Tüplü Televizyon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Selam daha 4 saat oldu galaxy a23 aldım şimdi 20 dk dır şarza ama telefon soğumuyor hala sıcak telefonu açıp kurmaya başladıktan sonra ısındı ve hala sıcak neden?
Benimde aynı model telefonum var sadece bugün yaşadım sorunu bende.Telefonu alalı 3-4 ay oldu

Beroos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Olabilir. Sorun geçmez ise servise gidin. Ama büyük ihtimal geçer.
Geçer diye düşünyom okadar 7k verdik sıfır el
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk kurulum olduğundan arka planda işlem yapılıyor. Muhtemelen bundan kaynaklı bir ısınmadır, sıkıntı yok
Teşekkürler telefonu alalı daha 12 saat bile olmadı

Benimde aynı model telefonum var sadece bugün yaşadım sorunu bende.Telefonu alalı 3-4 ay oldu
Telefon çok gren li (pürüzlü) video çekiyor o sıkıntı varmı sizde

İlk kurulum olduğundan arka planda işlem yapılıyor. Muhtemelen bundan kaynaklı bir ısınmadır, sıkıntı yok
Bide Telefon çok gren li (pürüzlü) video çekiyor o sıkıntı telefondamı yoksa kamerasımı öyle

(!)Mesela sana bu yorunu yazarken bile telefonda bi sıcaklık hissediyom telefonu alalı 1 gün olmasına az kaldı şimdi bu 1 hafta bu sıcaklık azalmaya başlayıp düzelicekmi

Son düzenleme: