DarkW
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 24
orginal olmalı bütçe 120 TL
Orijinalorginal olmalı bütçe 120 TL
üreticisi smartbery denen bir firma yani çakma gibi...Orijinal
Samsung Galaxy A10 Hızlı Şarj Aleti Adaptör + Micro Usb Kablo : Amazon.com.tr: Elektronik
Samsung Galaxy A10 Hızlı Şarj Aleti Adaptör + Micro Usb Kablo : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Üretici değil de satıcı olmasın o??üreticisi smartbery denen bir firma yani çakma gibi...
Teknik ayrıntılarında üretici olarak samsung değil, dikkatli okumalısın.Üretici değil de satıcı olmasın o??
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amazonda iade biraz daha güvenilir olduğu için bu ürün.
Samsung Garantili A10 için şarj aleti mi bekliyorsun?Teknik ayrıntılarında üretici olarak samsung değil, dikkatli okumalısın.
Ayrıca samsung tr garantili değil ürün.
Orjinal şarj aletleri garantili olur ve üreticisi olarak da samsung yazmalı.Samsung Garantili A10 için şarj aleti mi bekliyorsun?
Bulsana ozaman hadi A10 Orijinal Garantili ? Sen kadar biliyorum.Orjinal şarj aletleri garantili olur ve üreticisi olarak da samsung yazmalı.
Konu sahibi orjinalini istemiş, bulan yazar zaten. Burda önemli olan senin çakma bir aleti orjinal diye yazman. Konuyu uzatmanın bir yararı yok bundan ötürü.Bulsana ozaman hadi A10 Orijinal Garantili ? Sen kadar biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Belki cihazı satarken kendi orijinal şarj aleti ile vermek isteyecek?
Şarj aleti orijinal olup olmadığını inceledikten sonra iade edecektir.Konunun uzayıp uzamamasına sen mi karar vereceksin?Konu sahibi orjinalini istemiş, bulan yazar zaten. Burda önemli olan senin çakma bir aleti orjinal diye yazman. Konuyu uzatmanın bir yararı yok bundan ötürü.
Anlamakta zorlanır gibi bir halin var galiba. Seninle benim aramda gereksiz bir tartışmaya dönüşmesin konu, yazdığımdan bunu anlaman gerekir idi. Tartışmak istiyorsan git başkasını bul, hem yanlış cihaz yazıp hem de zeytinyağı gibi olma.Şarj aleti orijinal olup olmadığını inceledikten sonra iade edecektir.Konunun uzayıp uzamamasına sen mi karar vereceksin?
Yanlış adaptör felan attığım yok.Ama senin okuma yazma gibi bir problemin var galiba.Ürün orijinal değilse geri Amazon üzerinden kolayca iade eder.Anlamıyorsan,öneri yapmayacaksan boş yere yazıp akıl kirletme.Anlamakta zorlanır gibi bir halin var galiba. Seninle benim aramda gereksiz bir tartışmaya dönüşmesin konu, yazdığımdan bunu anlaman gerekir idi. Tartışmak istiyorsan git başkasını bul, hem yanlış cihaz yazıp hem de zeytinyağı gibi olma.
Hiç Amazon kullandın mı?Ürünün orjinal olmadığı zaten amazonun kendi sayfasında açıkça yazılı, eğer buna rağmen alır ve iade etmek ister ise iade haksız bulunabilir. Çünkü teknik ayrıntılar kısmında zaten bilgiler açık açık yazılmış, açıkça bu ürün orjinal değil denmiş zaten. Gerisi hikaye.
Seninle gereksiz yere yazışacak değilim, muhattabım sen değilsin ve bu tartışma çok uzadı. Konu sahibine ve diğer okurlara bırakıyorum mesajlarımı. Gereksiz yere mesajlarımı alıntılama!Hiç Amazon kullandın mı?
Samsung tarafından üretilmeyince sahte mi oluyor hocam? Ekran veya batarya değil, şarj aleti bu.Ürünün orjinal olmadığı zaten amazonun kendi sayfasında açıkça yazılı, eğer buna rağmen alır ve iade etmek ister ise iade haksız bulunabilir. Çünkü teknik ayrıntılar kısmında zaten bilgiler açık açık yazılmış, açıkça bu ürün orjinal değil denmiş zaten. Gerisi hikaye.
?Samsung tarafından üretilmeyince sahte mi oluyor hocam? Ekran veya batarya değil, şarj aleti bu.
Şimdi üstadım şarj aletinden şarj aletine fark var... Eğer samsung orjinal alamıyorsa arkadaş bari bilindik kalitesi kanıtlanmış bir markanın sıfırı olmuyorsa bile ikinci eli bulunabilir rahatça. Hem burda konu sahibi orjinal dediği için samsung telefonun orjinal şarj aleti de samsung olur ve sıfırı pahalıdır, garantilidir. Üzerine samsung yazılan ya da basılan, benzetilmiş her cihaz orjinal değildir ve güvenli olmayabilir.Samsung tarafından üretilmeyince sahte mi oluyor hocam? Ekran veya batarya değil, şarj aleti bu.
Tam şarj aletinden şarj aletine fark varda hocamın attığı gayette orjinal dengidir. 2. el şarj aleti almak da hiç mantıklı değil.Şimdi üstadım şarj aletinden şarj aletine fark var... Eğer samsung orjinal alamıyorsa arkadaş bari bilindik kalitesi kanıtlanmış bir markanın sıfırı olmuyorsa bile ikinci eli bulunabilir rahatça. Hem burda konu sahibi orjinal dediği için samsung telefonun orjinal şarj aleti de samsung olur ve sıfırı pahalıdır, garantilidir.
120TL'nin üzerine koyabilirseniz.Destek bilişimden vs. alabilir arkadaş.Şimdi üstadım şarj aletinden şarj aletine fark var... Eğer samsung orjinal alamıyorsa arkadaş bari bilindik kalitesi kanıtlanmış bir markanın sıfırı olmuyorsa bile ikinci eli bulunabilir rahatça. Hem burda konu sahibi orjinal dediği için samsung telefonun orjinal şarj aleti de samsung olur ve sıfırı pahalıdır, garantilidir. Üzerine samsung yazılan ya da basılan, benzetilmiş her cihaz orjinal değildir ve güvenli olmayabilir.
Alacak olan buna karar verir artık. Ben yazmam gereken her şeyi yazdım. Kusura bakma, orjinal olan tektir, dengi olup olmadığını da bilemeyiz. Zaten bir cihaz ya orjinaldir ya lisans altında üretilen alternatifidir veya çakmasıdır.Tam şarj aletinden şarj aletine fark varda hocamın attığı gayette orjinal dengidir. 2. el şarj aleti almak da hiç mantıklı değil.